Dreamcast , تولدت مبارک ...

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
خب امروز هشتیمن سالروز تولد کنسول Sega Dreamcast هست . کنسولی که خودم شخصا زیاد ازش خاطره دارم . کسانی که Sega Dreamcast داشتند حتما بازیهای Crazy Taxi , Soul Calibur, Rez, Wetrix و خیلی بازیهای دیگر رو به خوبی به خاطر دارند . ( واقعا دورانی داشتیم با این کنسول فوق العاده :love: )

sega_dreamcast_ressort_japon.JPG

موفق باشید .
مهدی ...

آره جدا عجب روزگاري بود با Dreamcast :(:love: يادش به خير:love: من از همه بيشتر تو كف مموري هاش بودم:biggrin1: آخه اون زمون خيلي با كلاس بود :cool: اون موقع مموري هاي بقيه كنسولا خيلي ساده و معمولي بود ولي ماله Dreamcast شبيه MP4 پلير:cool::love: كلا كنسول ايولي بود دم سگا گرم:love:

یادش بخیر !!
154fs232528.gif

Virtua Tennis ش رو هنوزم بازی میکنم ! واقعآ محشر بود.
Soul Calibur ش بی نظیر بود.
Sonic Adventures 2 همین الآن هم سرگرم کننده و عالیه.
Crazy Taxi !
یه بازی هم بود به اسم Jet Grind Radio که سالها دنبالش بودم و آخرشم پیداش نکردم ! نه اینو نه نسخه بعدیش به اسم Jet Set Radio برای XBOX !

یادش بخیر !!
154fs232528.gif

Virtua Tennis ش رو هنوزم بازی میکنم ! واقعآ محشر بود.
Soul Calibur ش بی نظیر بود.
Sonic Adventures 2 همین الآن هم سرگرم کننده و عالیه.
Crazy Taxi !
یه بازی هم بود به اسم Jet Grind Radio که سالها دنبالش بودم و آخرشم پیداش نکردم ! نه اینو نه نسخه بعدیش به اسم Jet Set Radio برای XBOX !

جريان اين بازي Jet Grind Radio و Jet Set Radio چيه ؟
سبكش چيه ؟
اگه باحاله دانلود كنم ;)
GOOD LUCK

جريان اين بازي Jet Grind Radio و Jet Set Radio چيه ؟
سبكش چيه ؟
اگه باحاله دانلود كنم ;)
GOOD LUCK
بازیهاش یه سبک خاصی هستن که با اسکیت انجام میشه و باید در و دیوارو با اسپری رنگ کنی. شایدم یه چیز دیگه باشه ولی اون موقع که دنبالشون بودم اینو از عکسهاش فهمیدم.گرافیکش هم Cell Shade هست و کلآ بازی خیلی جالبی به نظر میاد.
امتیاز Game Spot هم به نسخه Dream Cast نه بود و به نسخه XBOX هم 8.7 داده بود.

من موندم وقتی میرم تو سایت گیم بازی های مربوط به زمان دریم کست رو میبینم همشون جزو بهترین بازیهای تاریخ هستن!!!:eek:
یکی میگه چطور شد که این کنسول انقدر زود عمرش تموم شد؟:confused:

من موندم وقتی میرم تو سایت گیم بازی های مربوط به زمان دریم کست رو میبینم همشون جزو بهترین بازیهای تاریخ هستن!!!:eek:

اگه تو فهميدي به ما هم بگو اين دستگاه ظرف 2 سال 11 مليون فروخت همچين بدم نبود كه بخواد اينطوري سرنگون بشه
اما جدا بهترين دستگاه عمرم بود هيچ وقت بازي هاش از يادم نمي ره عجب چيزي بود
كسي بازي 18 wheelers رو يادشه من اون موقع تو اون بازي برا خودم شاخي بودم
اون sonic 2 هم بهترين سري توي sonic ها بود ديگه فكر نكنم سگا بتونه همچين شاهكاري به صحنه بياره
يادش بخير:crying1:

بازيهاش چطور بود؟ يعني كپيش تو ايران بود و به راحتي پيدا مي شد؟ من تا حالا اين كنسول رو نداشتم اونايي كه داشتن بيان بگن چطوري بوده! گرافيكش چطور بود؟ اگر عكس از بازيهاش دارين بزارين.

اگه اشتباه نکنم به خاطر این بود که در اون زمان CD رو برای بازی هاش استفاده میکرد و Ps2 با DVD وارد شد و با اختلاف سخت افزاری ای که با Dreamcast داشت باعث ورشکست شدن این شرکت شد:(
که بعدش هم اکثر بازی هاش روی Ps2 منتقل شدن از جمله Crazy taxi-Sonic-Virtua Tennis و...
یادش به خیر منم اون موقع ها میرفتم کلوپ Virtua Tennis بازی میکردم:love:
[]
dreamcastpal.jpg

اگه تو فهميدي به ما هم بگو اين دستگاه ظرف 2 سال 11 مليون فروخت همچين بدم نبود كه بخواد اينطوري سرنگون بشه
اما جدا بهترين دستگاه عمرم بود هيچ وقت بازي هاش از يادم نمي ره عجب چيزي بود
كسي بازي 18 wheelers رو يادشه من اون موقع تو اون بازي برا خودم شاخي بودم
اون sonic 2 هم بهترين سري توي sonic ها بود ديگه فكر نكنم سگا بتونه همچين شاهكاري به صحنه بياره
يادش بخير:crying1:

حالا چرا میزنی!!!:biggrin1:
به نظر تو 11 میلیون فروش در برابر 110 میلیون فروش ps2 زیاده!!!:eek:

به عنوان یکی از فن بوی های دریم باید عرض کنم خدمتتون که مشکل اصلی اختلاف بین دونیمه شرکت سگا بود یعنی سگای ژاپن و سگای امریکا. یه سرچکی تو نت بزنید و عکسای دریم رو نگاه کنید میبینید توی یه سری ها ارم دریم قرمزه تو یه سری آبی که قرمزا ماله سگای ژاپنه و آبیا ماله آمریکا (مسخره های احمق) سگا اولش فروش خوبی نداشت مخصوصا تو ژاپن بعد سگای آمریکا به کمک همین آقای مور که الان خیلی معروفه و تا اونموقع بازاریابه محصولات کشاورزی بود به طور وحشتناکی بازار امریکا رو قبضه کرد و کنسولهای سگا با ارم ابی رو مثه باقالی میفروخت این شد که فکر کردن خبریه و شاخ شدن (احمقا) از اونور ژاپنی ها هم گفتن زپرشک ما خودمون.... (احمقا) این خودش باعث اختلاف شد و مشکلات عدیده بعدی باعث بیخیل شدن هر دو شرکتا شد. الانم درسته زیره یه علم هستن ولی اونا سه ضرب میزنن اینا واحد.

در جواب به اون دوستمون که فروش دریم رو با پی اس 2 مقایسه کرده بود عرض کنم شما مقایسه کن وقتی که دریم و پی اس2 با هم باشن و دریم 11 میلیون در مقابل پی اس 2 بفروشه و بعد فروش دریم توی 2 سال رو با پی اس 2 توی 8 سال و بدون رقیب نمیشه مقایسه کرد.
نتایج:
1- ما از این صحبتها نتیجه میگیریم که تفرقه خیلی بده
2- همه چی تقصیر این انگلیسیهاس
3- دریم خیلی محشر بود:love:
خاطره: این اتفاق بارها افتاد که هرکی میگفت این چیه 250 تومن پول بالاش دادی دمو اول اویل ورونیکا رو میذاشتم و لال میشد:biggrin1:
51XWRQH4WKL._AA280_.jpg

نتیجه اخلاقی: کسی d2 رو نداره؟ من حاظرم بخرم تبادل کنم یا هرکاری که بگید.
نتیجه فوق اخلاقی: سعی میکنمJet Grind Radio رو دانلود کنم.
خاطره 2: من باهاش کانکت میشدم و از نت سیو بازی ها رو دان میکردم. یادش بخیر (من کیبوردشم دارم:cheesygri)
خاطره 3: بازی دانلود میکردم میریختم رو مموری و توی مهمونی ها بازی میکردم. یه handheld بود واسه خودش حیف مصرف باطریش زیاد بود

يادش بخير عجب كنسولي بود.محشربود.هنوز يادمه وقتي اولين بار crazy taxi رو ديدم ميخكوب شدم.شيكترين وبهترين كنسول تاريخ .
دسته هاش محشر بود .
به اميد عرضه Dreamcast 2

یه چیزی که هیچ وقت نفهمیدم ( شایدم بوده و من خبر ندارم ! ) اینه که EA هیچ بازی ای برای Dream Cast درست نکرد !
----------------------
توی مموری کارتش هم چیزهای خیلی جالبی وجود داشت. مثلآ توی Virtua Tennis میشد بدون دیدن تلویزیون فقط از توی مموری کارت بازی کرد ! یا توی Sonic یه چیزی تو مایه های این بازیهای پرورش جک و جونور توی مموری کارتش داشت اگه حافظه م درست باشه !
----------------------
این مساله رنگ علامت DC رو هم من تازه 2 سال پیش فهمیدم ! اون موقع که خریده بودم برای من آبی بود و برای دوستم قرمز ! منم یه جایی ( شاید بازیرایانه ) خونده بودم که این علامت زیبای روی Dream Cast نشونه قدرت توی فرهنگ باستانی ژاپن هست و رنگش قرمزه ولی برای من آبی بود و فکر میکردم یه مشکلی داره !

مي دونم يكم ديره و لي فقط خواستم يادي از اين كنسول كرده باشم و بگم كه واقعا بهترين دوراني كه با كنسول ها داشتم همون 1 سالي بود كه با Dc آشنا شدم واقعا كنسول رويايي بود... به اميد اينكه دوباره سگا اون دورانو تكرار كنه!

این مساله رنگ علامت DC رو هم من تازه 2 سال پیش فهمیدم ! اون موقع که خریده بودم برای من آبی بود و برای دوستم قرمز ! منم یه جایی ( شاید بازیرایانه ) خونده بودم که این علامت زیبای روی Dream Cast نشونه قدرت توی فرهنگ باستانی ژاپن هست و رنگش قرمزه ولی برای من آبی بود و فکر میکردم یه مشکلی داره !

مگه اون موقع ها بازی رایانه بوده ؟

با تشکر بسیار از آریا و هادیِ عزیز بخاطر این Birth Day که راه انداختند.( به جان خودم ، هادی برام عزیزتر است ولی اگر اول می نوشتم هادی بعدش بایست می نوشتم آریا یِ عزیز و جمله خز میشد :biggrin1: حالا آریا تو هم به دل نگیر )
والا من این کنسول رو نه داشتم و نه موفق به بازی کردن باهاش شدم ؛ فقط چند وقت پیش با دو تا از دوستان در بازار بودیم یک مدل از این Creture ( !!! ) رو دیدم.ازش خوشم اومد.دوستم می گفت ، یک نفر کنسول را با 50 تا بازیّش می دهد 50 هزار تومن.بدم نمیاد همراه PSP یکی از این کنسولهای قدیمی بزارم کنار NES ّم.:)به نظر شما این قیمتی که می گوید منصفانه است تا بخرم ؟

در ضمن بازی رایانه در شماره های قبلی ّش که در قسمت اخبار به تولد این کنسول اشاره ای داشت در مورد اون علامت صحبت کرده بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or