Multi Platform Dragon's Dogma 2

DD 2.PNG
بالاخره بعد ماه ها حدس و گمان در سالگرد 10 سالگی این بازی ، امشب کپکام در یک رویداد اختصاصی از نسخه دوم بازی رونمایی کرد.

DD2 از موتور بازیسازی اختصاصی کپکام (RE Engine) توسع داده خواهد شد.
موتوری که نسل جدید نسخه های Resident Evil و همینطور DMC را در کارنامه درخشانش داره.

کارگردان بازی هیدیاکی ایتسونو ، کارگردان و تهیه کننده نسخه پیشین DD و همینطور عناوین تحسین شده نسخه دوم تا پنجم DMC هستن.

متن بالا موقتی هست و بعدا بروز میشه.

آپدیت میشه...

امیدوارم استامینا تو جهان باز رو وردارن یا اسبی چیزی بزارن. یخورده بیشتر رو کوئستای فرعی کار کنن و همراهان هم شخصیت پردازی داشته باشن. اینا ترکیبش با سیستم مبارزات بازی چیز خوبی میشه.

• Like
Reactions: m.d.makan
با توجه به اون تریلر کوتاه بنظر بازی خوبی میاد و اگر امتیاز بالا بگیره با توجه به سبک بازی میتونه به راحتی تبدیل به پر فروشترین ای پی کپکام بشه اما اگر چنین بشه متاسفانه ممکنه استدیو دیگه سمت dmc vi نره .

8 دقیقه گیم پلی از بازی که در TGS نمایش داده شد با محوریت رونمایی از کلاس های مختلف:

================

عالی میزنه
طبق معمول خبری از فست تراول عادی نیست
شبا هم عین چی ترسناکه

Good Good :دی >:)

کاش بیشتر از Advance Vocation ها نشون میدادن. ووکیشن های اولیه که مثل همون بازی اول بودند. دفعه قبل دزد برداشته بودم این دفعه آرچر بردارم احتمالا

عالی میزنه
طبق معمول خبری از فست تراول عادی نیست
شبا هم عین چی ترسناکه

Good Good :D >:)

کاش بیشتر از Advance Vocation ها نشون میدادن. ووکیشن های اولیه که مثل همون بازی اول بودند. دفعه قبل دزد برداشته بودم این دفعه آرچر بردارم احتمالا
واقعا تفاوت نسلهارو آدم متوجه میشه.
کامل مشخصه که دو نسل فاصله داره با نسخه قبلی.

وکیشن Mystic Knight ظاهرا جایگزین شده. :( امیدوارم این که جاش اومده (Mystic Spearhand) به همون اندازه فان باشه.

Strider از بازی اول رو هم ظاهرا نصفش کردن. نصفه خنجریش شده Thief و نصفه تیرکمونی شده Ranger.

شدیدا منتظرشم. \m/

وکیشن Mystic Knight ظاهرا جایگزین شده. :( امیدوارم این که جاش اومده (Mystic Spearhand) به همون اندازه فان باشه.

Strider از بازی اول رو هم ظاهرا نصفش کردن. نصفه خنجریش شده Thief و نصفه تیرکمونی شده Ranger.

شدیدا منتظرشم. \m/
حرکات کلاس Thief خیلی شبیه بلادبورنه :x

من این قدر فقط از خنجر استرایدر فقط استفاده می کردم که اصن یادم رفت این ووکیشن تیرکمون هم داشت :D
هی میگم همون قبلیاست نگو کلا ووکیشن ها رو متحول کردن. خوبه در کل. مخصوصا برای منی که هیچ وقت تو بازی اول اون قدره عمیق نشده بودم که دلم برای ووکیشن هاش تنگ شه :دی

به عنوان کسی که نسخه اولشو بازی نکردم و فقط اسمشو شنیده بودم و هیچ شناختی نسبت به بازی و لور و قصه ندارم رسما در حد پیش خرید کردن وسوسه شدم . چقد خوبه این. احساس میکنم انعطاف عجیبی داره گیم پلی.

• Like
Reactions: reza8
به عنوان کسی که نسخه اولشو بازی نکردم و فقط اسمشو شنیده بودم و هیچ شناختی نسبت به بازی و لور و قصه ندارم رسما در حد پیش خرید کردن وسوسه شدم . چقد خوبه این. احساس میکنم انعطاف عجیبی داره گیم پلی.

اول این که درست حدس زدی. تو انعطاف گیم پلی این بازی خداست
یکی این
یکی دیگه هم این که بقیه بازی های جلوی این بازی ادای Medieval Fantasy بودن در میارن. تا این حد بازی تو درآوردن فانتزی این سبکی خوب و وفادارانه عمل کرده.
یکی دیگه هم این که سیستم هوش مصنوعی این بازی چیز خاصیه واقعا
کلا چیز خاصیه این بازی. مخصوصا اکشن اش برای یه بازی RPG به شدت گیراست و برخلاف اکثر بازی های Action RPG این اکشن خفن به خاطرش المان های RPG به فنا نرفتن. بلکه برعکس قویتر هم هستن. بازی یه سیستم داره که وزن و قد و جنسیت ات هم تو گیم پلی بازی تاثیر دارن. رسما یه سری سوراخ سنبه هست که اگه هیکل شخصیت ات بزرگ باشه نمیتونی ازشون عبور کنی یا در عوض اگه شخصیت خوش هیکل بسازی میتونی آیتم بیشتر حمل کنی و امثالهم

به شدت RPG هاردکوریه و شاید بدترین نکته بازی اول اینه که اگه ندونی چی به چیه خیلی سریع گم میشی تو جریان گیم پلی بازی و شروع می کنی اذیت شدن و بازی هم کم مکانیک مخفی نداره
واسه همین این جزو اون معدود بازی هاییه که شدید پیشنهاد میشه قبلش ویدیو راهنمای مفصل ببینی که آشنا باشی با مکانیک ها بعد بری سراغ بازی

اول این که درست حدس زدی. تو انعطاف گیم پلی این بازی خداست
یکی این
یکی دیگه هم این که بقیه بازی های جلوی این بازی ادای Medieval Fantasy بودن در میارن. تا این حد بازی تو درآوردن فانتزی این سبکی خوب و وفادارانه عمل کرده.
یکی دیگه هم این که سیستم هوش مصنوعی این بازی چیز خاصیه واقعا
کلا چیز خاصیه این بازی. مخصوصا اکشن اش برای یه بازی RPG به شدت گیراست و برخلاف اکثر بازی های Action RPG این اکشن خفن به خاطرش المان های RPG به فنا نرفتن. بلکه برعکس قویتر هم هستن. بازی یه سیستم داره که وزن و قد و جنسیت ات هم تو گیم پلی بازی تاثیر دارن. رسما یه سری سوراخ سنبه هست که اگه هیکل شخصیت ات بزرگ باشه نمیتونی ازشون عبور کنی یا در عوض اگه شخصیت خوش هیکل بسازی میتونی آیتم بیشتر حمل کنی و امثالهم

به شدت RPG هاردکوریه و شاید بدترین نکته بازی اول اینه که اگه ندونی چی به چیه خیلی سریع گم میشی تو جریان گیم پلی بازی و شروع می کنی اذیت شدن و بازی هم کم مکانیک مخفی نداره
واسه همین این جزو اون معدود بازی هاییه که شدید پیشنهاد میشه قبلش ویدیو راهنمای مفصل ببینی که آشنا باشی با مکانیک ها بعد بری سراغ بازی
فقط همین مکانیزم تاثیر فیزیک بدن رو پیشبرد گیم پلی که میگی مشخص میکنه RPG بودن از سرو روی بازی میباره. حاضرم واسه همچین بازی ای دفترچه راهنما بذارم جلوم با اون برم هرچقدرم مکانیزمای مفصلی داشته باشه :D فک کنم فقط تفاوت کلاسا در حدیه که هر کلاس خودش یه بازی جدا حساب میشه. چقدرم انیمیشنا و ویژوال ترو تمیزه.

• Like
Reactions: reza8
این گیم‌پلی جدیدی که نشون دادن برای معرفی کلاس‌های بازی، زیادی خوب بود واقعا. اون بلاهایی که سر اون اوگر بدبخت میاوردن و ازش استفاده ابزاری میکردن، فوق‌العاده بود! اونجایی که سنگ‌هارو خراب کرد تا آب بیاد و دژمن رو بترکونه خیلی خرکی و تمیز بود. امیدوارم تو نسخه نهایی هم به همین شکل باشه و حتی بهتر. اینکه یه حال اساسی به کامپنیون‌ها دادن خیلی خوبه. در حدی که گفتن این حس رو بهتون میدن که انگار دارید کواپ بازی میکنید! تو همین تریلر هم طرف از ارتفا سقوط کرد بعد کامپنیونش رو زمین گرفتش خیلی خوب بود :D در کل همه چیز عالی به نظر میرسه برای نسخه‌ی دوم این فرنچایز دوس داشتنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or