Dragon Quest IX جزع پر فروش ترین بازیهای تاریخ ژاپن

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
dragon-quest-ix-21.jpg

درورد

هنوز چند ماهی از امدن سری زیبا و جذاب بازی Dragon Quest IX در ژاپن نگذشته که این بازی تونست جزع 15 بازی پرفروش تاریخ ژاپن شناخته بشه این نظر سنجی که از طرف Famicom صورت گرفته و این DQ بازی jrpg که یکی از رقبای اصلی سری ff شناخته میشه تونست رده 13 رو به خودش اختصاص بده که 3.8 میلیون نسخه فروش بکنه

جدول به شرح زیر است به بازیها دقت کنید :-"

Pokemon Red/Blue/Green/Yellow (GBA)
2 – Pokemon Gold/Silver (GBA)
3 – Super Mario Bros (FC)
4 – Pokemon Diamond/Pearl (DS)
5 – New Super Mario Bros (DS)
6 – Pokemon Ruby/Sapphire (GBA)
7 – Animal Crossing (DS)
8 – Brain Age 2 (DS)
9 – Tetris (GB)
10 – Super Mario Land (GB)
11 – Final Fantasy VII (PS1)
12 – Dragon Quest VIII (PS2)
13 – Dragon Quest IX (DS)
14 – Super Mario 3 (FC)
15 – Mario Kart (SF)

آخه اصلا بحث سر ds نیست! بحث سر عناوینه و علت اینکه انقدر فاصله بین پرفروشها و محبوبترینهاست!

اکثر این عناوینه پرفروش خیلی محبوبن (همین بس که کاراکتر ماریو تو مسابقه Greatest Video Games Hero که توسط گیم اسپات برگزار شده داره همه رو تو جیبش میکنه از Cloud Strife :cheesygri گرفته بروتا Kratos خدایه جنگ) این یعنی چی؟ یعنی محبوبیت.

این مسابقه هم حتما بین آلزایمریها و گیمرهایه دره پیت برگزار شده؟ واقعا آدم از معلوماته بعضیا شگفت زده میشه اینجا.

اکثر این عناوینه پرفروش خیلی محبوبن (همین بس که کاراکتر ماریو تو مسابقه Greatest Video Games Hero که توسط گیم اسپات برگزار شده داره همه رو تو جیبش میکنه از Cloud Strife :cheesygri گرفته بروتا Kratos خدایه جنگ) این یعنی چی؟ یعنی محبوبیت.
اولا مقایسه ی کلود با ماریو یه کار بی معنائه! چون چهار پنجمه گیمرها حتی خود ماها ورودمون به عرصه ی گیم از همین ماریو شروع شد! اگه ff7 همون موقع ساخته میشد مطمئن باش محبوبیتش سر به فلک میکشه! تازه ماریو یه بازی روونه! اصلا گیم پلیش قابل مقایسه با شاهکاری مثل ff7 نیست! ماریو رو بچه های 4 ساله هم بازی میکنن اما ff7 اینطور نیس! حتی آدم گنده هاش که ادعای این کنسول و اون کنسولشون میشه هم هیچی ازش حالیشون نمیشه! :laughing:
ثانیا شما فقط یه اسم از گیم پلی میبری و دوباره به این و اون گیر میدی! ماکان اگه حرفی میزنه براش دلیل منطقی داره از رو هوا که حرف نمیزنه! یه جورایی منتظری یکی یه حرفی بزنه سریع نقل قول کنی و ...

^^
نه من بحثم سره اینه که ماریو اگه از بازیهایه دیگه بیشتر محبوب نباشه کمترم نیست. در بزرگیه FF7 هم شکی نیست، من خودم عمری FF7 زدم و مثلا یادمه کلی وقت میزاشتم تا Chocobo طلائی بار بیارم. یادش بخیر...

در ضمن این رفیقت اگه نصف این ادعاهایی که کرد و آمارهایی که (از قبیل نصف بیشتر.. و اکثرا... و ...) داد یه سورس براشون میاورد ما هم قبول میکردیم. میگم که من Promoter نینتندو نیستم اینجا.

جواب این جمله فقط یک کلمست (lol).
بگذریم کلا شما مثل اینکه کانسپت بازیهایه پلتفرمر مثل Mario Bros رو نمیدونی.

خوب شما که میدونی و عالم به علم غیب هستی بیا توضیح بدوه تا ما هم از گمراهی در بیایم! نه جدا من به معلومات خودم شک کردم! نکنه واقعا پشت بازی هایی سری Mario داستان و گیم پلی پیچیده ای بود که من خبر نداشتم!!

بعد من نمیدونم تو چرا کم میاری هی ماریو رو میکشی وسط؟ با اینکه مثل اینکه اصلا حرف رو نمیگیری اما بازم میگم بازی های درپیت یعنی بازی هایی مثل Brain Age, WiFit, Brain Train, Animal crossing و .... .

میدونی که LBP یه پلتفرمره.

ایول! من نمیدونستم LBP هم پلتفرمر هستش! حالا این وسط ربط این حرفت به موضوع چی بود؟

شما این آماری که میگی بیشترین افرادی که DS دارن اولین کنسولی بوده که داشتن رو میتونی یه منبع براش بیاری یا خودت رفتی آمار گرفتی؟

اونم که میگی گیمر بحساب نمیان معلومه از اون حرفاییه که اگه بخواد روش بحث بشه باز میای میگی نظر شخصیمه و ... بیخیال.

نه خودم شخصا رفتم با تک تک افرادی که این کنسول هارو خریدن گفتمان کردم!

ببین دوست عزیز، تورو فعلا جو گرفته و چون احتمالا یکی دوتا بازی روی DS زدی فکر کردی که خدای گیمر حرفه ای و ... هستی و شور حسینی گرفتت الان امدی اینجا پست میدی، اما وقتی کارشناسان این صنعت میان میگن Nintendo با کنسول های جدیدش یک بازار مستقل از بازار PS3 و 360 یعنی بازار افرادی که گیمر نبودن رو هدف گرفته و داره با ساخت بازی های درپیت (یعنی همون Casual) این بازار رو کنترل میکنه یعنی اثبات این چیزی که من میگم!

به جای پست بی مورد دادن برو یکم تحقیق کن و کتاب هایی مثل Blue Ocean رو بخون بعد بیا صحبت کن!

کثر این عناوینه پرفروش خیلی محبوبن (همین بس که کاراکتر ماریو تو مسابقه Greatest Video Games Hero که توسط گیم اسپات برگزار شده داره همه رو تو جیبش میکنه از Cloud Strife گرفته بروتا Kratos خدایه جنگ) این یعنی چی؟ یعنی محبوبیت.

در اینکه ماریو یکی از بهترین بازی های تاریخ و همچنین محبوب ترین شخصیت بازی های رایانه ای هست هیچ شکی نیست اما به قول سهراب مقایسه این دوتا شخصیت اصلا عادلانه نیست! انم به چند دلیل:

1- عمر بازی های Mario خیلی زیاده و تا به حال توی نصف بازی های Nintendo حظور داشته اما Cloud Strife عملا فقط توی FFVII بوده که انم ده سال پیش منتشر شد و طبیعتا الان رو بورس نیست!! Cloud Strife و Sephiroth زمانی که توی بورس توجه گیمرها بودن به همراه Link و Samos جزو گروه اول محبوب ترین شخصیت های دنیا بودن!!

2- نوع ارتباط مردم با ماریو و کلود زمین تا آسمون متفاوت هستش! ماریو همیشه یک داستان و گیم پلی خیلی ساده داشته و به همین خاطر حتی پدر من هم بازیش رو دوست داره (همیشه روی Wii ماریو میزنه در صورتی که اصلا گیمر نیست) اما Cloud Strife شخصیت ای هست که هر کسی نمیتونه باهاش ارتباط برقرار کنه!

3- سبک بازی Mario طوری هست که همه حتی بچه های 3 4 ساله هم میتونن بازی کننش (یعنی دقیقا خودم!!) اما FFVII رو جز JRPG باز ها احدی نمیتونه بازی کنه!!

خلاصه این مقایسه اشتباه هستش!

در ضمن این رفیقت اگه نصف این ادعاهایی که کرد و آمارهایی که (از قبیل نصف بیشتر.. و اکثرا... و ...) داد یه سورس براشون میاورد ما هم قبول میکردیم. میگم که من Promoter نینتندو نیستم اینجا.

من یادم نمیاد اینجا آمار رسمی داده باشم که شما حی منبع منبع میکنی!! وقتی هم مثلا میگم نصف کسانی که Brain Train رو خریدن پیرمرد و پیرزن ها هستن به این خاطر هست که میدونم این بازی توی خانه سالمندان به فروش رسید یعنی به عبارت صحیح تر تبلیغاتش رو دیدم!!

هر کی هم که اصلا تبلیغات همین Wii رودیده باشه میدونه که از همون اول تمرکزش روی کل اعضای خانواده، یعنی دقیقا کسانی که تا به حال گیمر نبودن و طبیعتا کنسولی هم نداشتن بوده! وقتی Nintendo با افتخار توی تبلیغاتش یک پیرزن رو نشون میده که داره Wii بازی میکنه یعنی چی؟ نکنه فکر کردی ان پیرزنه یک از حرفه ای ترین گیمرها بوده و ...

آخرین ویرایش:
در اینکه ماریو یکی از بهترین بازی های تاریخ و همچنین محبوب ترین شخصیت بازی های رایانه ای هست هیچ شکی نیست اما به قول سهراب مقایسه این دوتا شخصیت اصلا عادلانه نیست! انم به چند دلیل:

1- عمر بازی های Mario خیلی زیاده و تا به حال توی نصف بازی های Nintendo حظور داشته اما Cloud Strife عملا فقط توی FFVII بوده که انم ده سال پیش منتشر شد و طبیعتا الان رو بورس نیست!! Cloud Strife و Sephiroth زمانی که توی بورس توجه گیمرها بودن به همراه Link و Samos جزو گروه اول محبوب ترین شخصیت های دنیا بودن!!

2- نوع ارتباط مردم با ماریو و کلود زمین تا آسمون متفاوت هستش! ماریو همیشه یک داستان و گیم پلی خیلی ساده داشته و به همین خاطر حتی پدر من هم بازیش رو دوست داره (همیشه روی Wii ماریو میزنه در صورتی که اصلا گیمر نیست) اما Cloud Strife شخصیت ای هست که هر کسی نمیتونه باهاش ارتباط برقرار کنه!

3- سبک بازی Mario طوری هست که همه حتی بچه های 3 4 ساله هم میتونن بازی کننش (یعنی دقیقا خودم!!) اما FFVII رو جز JRPG باز ها احدی نمیتونه بازی کنه!!

خلاصه این مقایسه اشتباه هستش!
آره من یکی شرط میبندم اگه این همه بازی برا ماریو ساختن نصفش رو اصلا یک سومش رو درمورد کلود و سفیروت میساختن اونوقت نتیجه ای که این دوستمون میگفت کاملا برعکس میشد!
بابت توضیحاتت ممنون ماکان! روشنمون کردی! ;)

نکته:
ما اینجا بحثی در مورد وی و تایتلاش نداریم. لطفا هی نگید wii fit و نمیدوونم چی...ما درباره DS و تایتلاش داریم بحث میکنیم. جوابی هم نسبت به صحبتایی که در باره wii و تایتلاش کردی نمیدم چون بحثه ما سره دی اسه. شما دوست داری جاده خاکی بزنی بحثش جدا.

خوب شما که میدونی و عالم به علم غیب هستی بیا توضیح بدوه تا ما هم از گمراهی در بیایم! نه جدا من به معلومات خودم شک کردم! نکنه واقعا پشت بازی هایی سری Mario داستان و گیم پلی پیچیده ای بود که من خبر نداشتم!!

بعد من نمیدونم تو چرا کم میاری هی ماریو رو میکشی وسط؟ با اینکه مثل اینکه اصلا حرف رو نمیگیری اما بازم میگم بازی های درپیت یعنی بازی هایی مثل Brain Age, WiFit, Brain Train, Animal crossing و .... .

من کم میارم؟ لول.
اولین پست شما تو این تاپیک:
جالبه هر چی بازی خز و خیل DS هست تو این لیسته!!
حالا کلا مشکلت شده دو تا بازیه Animal crossing و BA؟
خدا رو شکر پس بقیشون خزو خیلو دره پیت نیستن! باز جایه شکرش باقیه!

نه خودم شخصا رفتم با تک تک افرادی که این کنسول هارو خریدن گفتمان کردم!

ببین دوست عزیز، تورو فعلا جو گرفته و چون احتمالا یکی دوتا بازی روی DS زدی فکر کردی که خدای گیمر حرفه ای و ... هستی و شور حسینی گرفتت الان امدی اینجا پست میدی، اما وقتی کارشناسان این صنعت میان میگن Nintendo با کنسول های جدیدش یک بازار مستقل از بازار PS3 و 360 یعنی بازار افرادی که گیمر نبودن رو هدف گرفته و داره با ساخت بازی های درپیت (یعنی همون Casual) این بازار رو کنترل میکنه یعنی اثبات این چیزی که من میگم!

به جای پست بی مورد دادن برو یکم تحقیق کن و کتاب هایی مثل Blue Ocean رو بخون بعد بیا صحبت کن!

نه بر عکس من فکر کنم شما یه کتاب خوندی فکر میکنی الان خدایه بیزینسی.
اون بحثی که میگی نینتدو بازار افراد غیر گیمر رو هدف گرفته درسته و خیلی هم خوبه ولی یه چیزیشو انجا نگرفتی:
اینکه فقط بازار افراد غیر گیمر رو هدف نگرفته بلکه اون بازار رو هم علاوه بر بازار گیمرهایه حرفه ایش در نظر داره. کاری که همه شرکتها آرزوشونه.

آخرین ویرایش:
ببخشید دارم اینو میگم یه مشت چشم بادمی بدرد نخور دارن هر بازی که میکنن اصلا دارن میرن بز اندازی اقا به ما چه ما چرا باید سر و کله هم بپریم بلاخره هر کسی به یه بازی و کنسولی علاقه داره اون لیستم برای کشور خودشون هست برای فرهنگ اونهاست دلیل نمیشه ما بیاییم اینجا سره fan بودن در یک بازی بپریم بهم

هر چند اینجا بحث روی پلتفرم های Nintendo هست و فقط با یک کنسول خاص طرف نیستیم اما کلا بقیه صحبت ها رو بیخیال فقط این یک مورد رو برای من روشن کن:

اینکه فقط بازار افراد غیر گیمر رو هدف نگرفته بلکه اون بازار رو هم علاوه بر بازار گیمرهایه حرفه ایش در نظر داره. کاری که همه شرکتها آرزوشونه.

پس چرا همه بازی های به اصطلاح Harcore Gamer شرکت Nintendo مثل ان project Hammer کنسل شدن؟ چرا خبری از بازی هایی مثل Starfox نیست؟ چرا همه بازی های 3nd Party جدی کنسول های نینتندو محکو به شکستن؟

و در آخر چرا سازندگان بازی های جدی نینتندو میگن کنسول های Wii و DS بدرد گیمرهای پیزوری میخوره و همه دارن از ساخت بازی های جدی برای این کنسول ها ضده میشن؟ برای نمونه هم به صحبت های سودا 51 نگاه کن. چه بلایی سر NMH امد؟ شاهکاری به اسم Oburo Muramasa چرا انجوری شد؟ چرا دیگه هیچ شرکتی جز Elebits و Rabbids go Home واسه Wii و DS بازی دیگه ای نمیسازه؟ از همه مهم تر چرا Level 5 اینقدر از وضعیت Professor Layton میناله؟

اگه یک جوای منطقی داری من گوش میدم...

نه بر عکس من فکر کنم شما یه کتاب خوندی فکر میکنی الان خدایه بیزینسی.

منهیچ وقت همچین ادعایی نکردم اما با توجه به چیزی که دارم میبینم و همچنین صحبت های کارشناسان و سازندگان میدونم که هدف فعلی نینتندو casual gamer ها هستن. البته نمیگم سیاست غلطی هست ها چون اتفاقا این کار هوش و ذکاوت انها رو میرسونه اما به هیچ وجه ازش خوشم نمیاد.

هر چند اینجا بحث روی پلتفرم های Nintendo هست و فقط با یک کنسول خاص طرف نیستیم اما کلا بقیه صحبت ها رو بیخیال فقط این یک مورد رو برای من روشن کن:
جالبه اینجا بحث و تاپیکه ماله تایتلهایه پرفروشه و اصلا یک تایتل از wiiتوش نیست. بحثم از جایی شروع شد که شما در باره DS اظهار نظر کردی. اصلا نه بحث تاپیک در مورده wii بوده و نه ربطی بهش داره.

پس چرا همه بازی های به اصطلاح Harcore Gamer شرکت Nintendo مثل ان project Hammer کنسل شدن؟

بحث درباره wii نداشتم و ندارم.

چرا خبری از بازی هایی مثل Starfox نیست؟

Star Fox Command رویه نینتندو DS !

چرا همه بازی های 3nd Party جدی کنسول های نینتندو محکو به شکستن؟

3rd party یا 2nd party؟
3nd پارتی نداریم ولی در کل مثال بزن.
و در آخر چرا سازندگان بازی های جدی نینتندو میگن کنسول های Wii و DS بدرد گیمرهای پیزوری میخوره و همه دارن از ساخت بازی های جدی برای این کنسول ها ضده میشن؟ برای نمونه هم به صحبت های سودا 51 نگاه کن. چه بلایی سر NMH امد؟
شاهکاری به اسم Oburo Muramasa چرا انجوری شد؟
بازم بحث در مورده wii؟ بازم جاده خاکی؟

چرا دیگه هیچ شرکتی جز Elebits و Rabbids go Home واسه Wii و DS بازی دیگه ای نمیسازه؟

ببخشید؟ هیچ شرکتی واسه DS بازی نمیسازه؟:eek: ناامید شدم از این حرفی که زدی:(
اسم بازیهایی که برایه DS قراره بیاد با شرکتهایه سازندشونو بخوام بگم یکی دو صفحه جا میگیره!

از همه مهم تر چرا Level 5 اینقدر از وضعیت Professor Layton میناله؟

والا اخرین Professor Layton همین چند وقت پیش اومده diabolical box و فروش خوبی داشته. واسه چی مینالن؟
اگه یک جوای منطقی داری من گوش میدم...

با این صحبتهای که میکنی مشخصه اطلاعاته زیادی درباره DS نداری و بحثو داری به wii و بعدشم معلوم نیست به چی میخوای بکشی...

آخرین ویرایش:
من بازم می گم که خودم یکی از طرفدارای سرسخت سری FF به خصوص FF VII و FF VIII هستم , اینم بگم که ماریو اصلا قابل مقایسه با cloud نیست ولی دوستمون وحید راست میگه . خیلی از شرکتا هنوزم برا ds بازی میسازن مثل squareenix و konami و ... در مورد causal gamer ها هم درسته که ds بازی های راحت زیاد داره ولی به فکر gamer های حرفه ای و jrpg بازام بوده . اگه شما بازی هایی مثل order of ecclesia,digital devil saga,knights in the nightmare رو بازی کنی فکر کنمنظرت یه کم عوض شه . بازسازی بازی هایی مثل FF III و FF IV هم برا jrpg بازاس.

قربونت حمید هستم. و شرکتهایه دیگه ای مثله Atlus و Capcom و بازیهایی مثل Infinite Space یا Nostalgia و ... چندین و چند تایتل خفه دیگه که بزودی میان. اصلا از لحاظ لایبربری گیم، فکر نکنم هیچ کنسول یا هندهلدی بتونه با DS مقایسه بشه.

آقا ظاهرا بحث با شما بی فایده هستش، من هرچی میگ نره تو میگی بدوش و گیر میدی به Wii.... اما جدا یک سوال ازت دارم:

3rd party یا 2nd party؟
3nd پارتی نداریم ولی در کل مثال بزن.

فرق 3nd Party و 2nd Party نمیدونی چیه؟ یعنی Wiiو یا همین DS بازی 3nd Party نداره؟:eek:

آقا ظاهرا بحث با شما بی فایده هستش، من هرچی میگ نره تو میگی بدوش و گیر میدی به Wii.... اما جدا یک سوال ازت دارم:

این شمایید که به Wii گیر دادید. ما اصلا بحثی در مورده وی وتایتلاش نداشتیم، شما هی هر چی میشه میگی وی.

فرق 3nd Party و 2nd Party نمیدونی چیه؟ یعنی Wiiو یا همین DS بازی 3nd Party نداره؟:eek:

لول. چرا میدونم. اونی که منظوره شماست 3rd پارتیه نه 3nd پارتی.
1st
2nd
3rd
4th
اینجوریه.
DS خیلی 3rd پارتی داره. مثال میزنم:
5th Cell ====> Scribblenuts
Atlus ======> Shin Megami Tensei
Capcom که چپ و راست واسه Wii زده(اینم چون از وی خوشت میاد)
و Square Enix که n تا بازی داده و Sega و Konami و ......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or