جواب این جمله فقط یک کلمست (lol).
بگذریم کلا شما مثل اینکه کانسپت بازیهایه پلتفرمر مثل Mario Bros رو نمیدونی.
خوب شما که میدونی و عالم به علم غیب هستی بیا توضیح بدوه تا ما هم از گمراهی در بیایم! نه جدا من به معلومات خودم شک کردم! نکنه واقعا پشت بازی هایی سری Mario داستان و گیم پلی پیچیده ای بود که من خبر نداشتم!!
بعد من نمیدونم تو چرا کم میاری هی ماریو رو میکشی وسط؟ با اینکه مثل اینکه اصلا حرف رو نمیگیری اما بازم میگم بازی های درپیت یعنی بازی هایی مثل Brain Age, WiFit, Brain Train, Animal crossing و .... .
میدونی که LBP یه پلتفرمره.
ایول! من نمیدونستم LBP هم پلتفرمر هستش! حالا این وسط ربط این حرفت به موضوع چی بود؟
شما این آماری که میگی بیشترین افرادی که DS دارن اولین کنسولی بوده که داشتن رو میتونی یه منبع براش بیاری یا خودت رفتی آمار گرفتی؟
اونم که میگی گیمر بحساب نمیان معلومه از اون حرفاییه که اگه بخواد روش بحث بشه باز میای میگی نظر شخصیمه و ... بیخیال.
نه خودم شخصا رفتم با تک تک افرادی که این کنسول هارو خریدن گفتمان کردم!
ببین دوست عزیز، تورو فعلا جو گرفته و چون احتمالا یکی دوتا بازی روی DS زدی فکر کردی که خدای گیمر حرفه ای و ... هستی و شور حسینی گرفتت الان امدی اینجا پست میدی، اما وقتی کارشناسان این صنعت میان میگن Nintendo با کنسول های جدیدش یک بازار مستقل از بازار PS3 و 360 یعنی بازار افرادی که گیمر نبودن رو هدف گرفته و داره با ساخت بازی های درپیت (یعنی همون Casual) این بازار رو کنترل میکنه یعنی اثبات این چیزی که من میگم!
به جای پست بی مورد دادن برو یکم تحقیق کن و کتاب هایی مثل Blue Ocean رو بخون بعد بیا صحبت کن!
کثر این عناوینه پرفروش خیلی محبوبن (همین بس که کاراکتر ماریو تو مسابقه Greatest Video Games Hero که توسط گیم اسپات برگزار شده داره همه رو تو جیبش میکنه از Cloud Strife گرفته بروتا Kratos خدایه جنگ) این یعنی چی؟ یعنی محبوبیت.
در اینکه ماریو یکی از بهترین بازی های تاریخ و همچنین محبوب ترین شخصیت بازی های رایانه ای هست هیچ شکی نیست اما به قول سهراب مقایسه این دوتا شخصیت اصلا عادلانه نیست! انم به چند دلیل:
1- عمر بازی های Mario خیلی زیاده و تا به حال توی نصف بازی های Nintendo حظور داشته اما Cloud Strife عملا فقط توی FFVII بوده که انم ده سال پیش منتشر شد و طبیعتا الان رو بورس نیست!! Cloud Strife و Sephiroth زمانی که توی بورس توجه گیمرها بودن به همراه Link و Samos جزو گروه اول محبوب ترین شخصیت های دنیا بودن!!
2- نوع ارتباط مردم با ماریو و کلود زمین تا آسمون متفاوت هستش! ماریو همیشه یک داستان و گیم پلی خیلی ساده داشته و به همین خاطر حتی پدر من هم بازیش رو دوست داره (همیشه روی Wii ماریو میزنه در صورتی که اصلا گیمر نیست) اما Cloud Strife شخصیت ای هست که هر کسی نمیتونه باهاش ارتباط برقرار کنه!
3- سبک بازی Mario طوری هست که همه حتی بچه های 3 4 ساله هم میتونن بازی کننش (یعنی دقیقا خودم!!) اما FFVII رو جز JRPG باز ها احدی نمیتونه بازی کنه!!
خلاصه این مقایسه اشتباه هستش!
در ضمن این رفیقت اگه نصف این ادعاهایی که کرد و آمارهایی که (از قبیل نصف بیشتر.. و اکثرا... و ...) داد یه سورس براشون میاورد ما هم قبول میکردیم. میگم که من Promoter نینتندو نیستم اینجا.
من یادم نمیاد اینجا آمار رسمی داده باشم که شما حی منبع منبع میکنی!! وقتی هم مثلا میگم نصف کسانی که Brain Train رو خریدن پیرمرد و پیرزن ها هستن به این خاطر هست که میدونم این بازی توی خانه سالمندان به فروش رسید یعنی به عبارت صحیح تر تبلیغاتش رو دیدم!!
هر کی هم که اصلا تبلیغات همین Wii رودیده باشه میدونه که از همون اول تمرکزش روی کل اعضای خانواده، یعنی دقیقا کسانی که تا به حال گیمر نبودن و طبیعتا کنسولی هم نداشتن بوده! وقتی Nintendo با افتخار توی تبلیغاتش یک پیرزن رو نشون میده که داره Wii بازی میکنه یعنی چی؟ نکنه فکر کردی ان پیرزنه یک از حرفه ای ترین گیمرها بوده و ...