Multi Platform Dragon Age: Origins

سلام !

بازي Dragon Age يكي از بازي هايي بود كه در زمان اولين نمايش خود در سال 2004 بسيار سر و صدا كرد اما خيلي وقت بود از بازي خبري نبود تا اينكه بعد از اينكه EA استوديو Bioware رو مال خود كرد اعلام كرد كه بازي هنوز در دست ساخت هست و در GDC 2008 اعلام شد كه بازي در سال 2009 عرضه ميشود .

Matt Atwood يكي از مسئولان Bioware هست بالاخره رسما اعلام كرد كه بازي قبل از April 2009عرضه ميشود

وي ميگه زماني كه شما چنين اظهار نظري ميكنيد : اين يك بازي RPG كه همه منتظرشند . شما بايد شديدا تلاش كنيد و بر روي ان بسيار زمان بذاريد

Atwood اضافه ميكنه : من فكر ميكنم ما كاري ميكنيم كه باعث افتخار خودمون و هيجان شديد طرفدارانمان شده . همچنين Atwood قول داده اطلاعات جديد به زودي عرضه بشود

Dragon Age بازي بود كه به اعتقاد خيلي ها جانشين درست و كامل Baldur's Gate هست

همانطور كه ميدانيد بازي براي PC فقط تاييد شده و از سال 2004 قرار بود فقط بر روي PC منتشر شود .Atwood هم تاييد كرده كه بازي براي PC هست اما در مورد اينده و انحصاري بودنش چيزي نگفته
dragonage.jpg

ممنون از کسری

باید Patch 1.03 نصب کرده باشیم ؟
توی Note های پج 1.3 نوشته بود ساپورت این EP رو اضافه میکنه اما فکر کنم نیاشه بازی اجرا نشه -
هرجند بهاحتمال فکر کنم خود Awakenings هم در صورت نبود پچها خودش نصب کنه - اما نمیدونم

یه سوال:
توی جنگل الف ها وقتی دنبال WITHERFANG هستیم راهی هست که اون لباس رو به یارو خله ندیم و با درخته هم درگیر نشیم ولی راهو نشو ن بده؟؟؟
کلا یه HELPبرا این تیکه بکنین ثواب داره....
دفعه ی قبل لباسو دادم به خله ولی بعدش تو شهر تا شوهر زنرو دیدم عذاب وجدان گرفتم....

یه سوال:
توی جنگل الف ها وقتی دنبال WITHERFANG هستیم راهی هست که اون لباس رو به یارو خله ندیم و با درخته هم درگیر نشیم ولی راهو نشو ن بده؟؟؟
کلا یه HELPبرا این تیکه بکنین ثواب داره....
دفعه ی قبل لباسو دادم به خله ولی بعدش تو شهر تا شوهر زنرو دیدم عذاب وجدان گرفتم....
اتفاقا خوب کاری کردی لباسو دادی(فکر نکنم لباس باشه ، یادم نیس)، من زدم پیرمرده رو کشتم و لباسه رو بردم واسه شوهر زنه اما هیچ اثری از شوهره یافت نشد!:confused:

اتفاقا خوب کاری کردی لباسو دادی(فکر نکنم لباس باشه ، یادم نیس)، من زدم پیرمرده رو کشتم و لباسه رو بردم واسه شوهر زنه اما هیچ اثری از شوهره یافت نشد!
چه جوری کشتیش ؟؟؟
تا میای بزنی در میره....!!!!

چه جوری کشتیش ؟؟؟
تا میای بزنی در میره....!!!!

یه تنه درخت هست ، برو داخلش رو نگاه کن ! میاد میگه نگاه نکن ، بازم نگاه کن خودش حمله می کنه بهت !!!
خوبه آقا مد میشه همه جا همه Spoiler استفاده می کنن ، بد ما هم صاحب مد میشیم دیگه !
میگن B & C :laughing:

توی بازی اصلیمن خودمو قربانی کردم و الیستار شاه شد.
حالامیخوام awakening بازی کنم و شخصیتمو امپورت کردم ودر نقش کماندر واردن ها هستم
دساتان عجیب شد یکی توجیه کنه من که مرده بودم حالا چی شدد؟؟؟

توی بازی اصلیمن خودمو قربانی کردم و الیستار شاه شد.
حالامیخوام awakening بازی کنم و شخصیتمو امپورت کردم ودر نقش کماندر واردن ها هستم
دساتان عجیب شد یکی توجیه کنه من که مرده بودم حالا چی شدد؟؟؟
من تو فروم bioware شنیده بودم می‌شه کرکترهای که در آخر da مرده بودند رو تو awakening ایمپرت کرد ولی‌ خودم اینو امتحان نکردم چون کرکترم زنده موند

من تو فروم bioware شنیده بودم می‌شه کرکترهای که در آخر da مرده بودند رو تو awakening ایمپرت کرد ولی‌ خودم اینو امتحان نکردم چون کرکترم زنده موند
میدونم میشه چون خودم امتحان کردم ولی تکلیف داستان چی میشه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or