Multi Platform Dragon Age: Origins

سلام !

بازي Dragon Age يكي از بازي هايي بود كه در زمان اولين نمايش خود در سال 2004 بسيار سر و صدا كرد اما خيلي وقت بود از بازي خبري نبود تا اينكه بعد از اينكه EA استوديو Bioware رو مال خود كرد اعلام كرد كه بازي هنوز در دست ساخت هست و در GDC 2008 اعلام شد كه بازي در سال 2009 عرضه ميشود .

Matt Atwood يكي از مسئولان Bioware هست بالاخره رسما اعلام كرد كه بازي قبل از April 2009عرضه ميشود

وي ميگه زماني كه شما چنين اظهار نظري ميكنيد : اين يك بازي RPG كه همه منتظرشند . شما بايد شديدا تلاش كنيد و بر روي ان بسيار زمان بذاريد

Atwood اضافه ميكنه : من فكر ميكنم ما كاري ميكنيم كه باعث افتخار خودمون و هيجان شديد طرفدارانمان شده . همچنين Atwood قول داده اطلاعات جديد به زودي عرضه بشود

Dragon Age بازي بود كه به اعتقاد خيلي ها جانشين درست و كامل Baldur's Gate هست

همانطور كه ميدانيد بازي براي PC فقط تاييد شده و از سال 2004 قرار بود فقط بر روي PC منتشر شود .Atwood هم تاييد كرده كه بازي براي PC هست اما در مورد اينده و انحصاري بودنش چيزي نگفته
dragonage.jpg

ممنون از کسری

اونا بیشتر با استفاده از مهارت ها(Skills) کاربرد دارند یه سری برای سخت معجون های رستور کردن سلامتی و مانا و ...ویا تله (Trap ) و همچنین سموم برای استفاده در سلاح ها.
یه سوال دیگه (چند سوال دیگه :biggrin1:)
1-چطور میشه در های قفل رو باز کرد؟؟؟(به جز گرفتن کلید از کسی :دی)
2-من الان اونجایی هستم که باید با پادشاه دوارف ها ملاقات کنم ولی هر چی میگردمش نیست
کجا گیرش بیارم؟؟؟ :biggrin1:

سرانجام این شاهکاره نقش آفرینی رو واسه دومین بار تموم کردم. اما یه نکته واسم مبهمه. تو قسمت اطلاعات مربوط به بازیکن بخشی هست که توی عکس زیر دورش خط کشیدم. این درصد پیشرفت توی تکمیل بازی هست؟ اگر هست من که بازیرو تموم کردم پس چرا اینقدر کمه. در ضمن اکثر ماموریتهای جانبی رو تموم کردم. یه سوال دیگه توی بازی مدام از Maker صحبت میشه. منظورشون از این Maker خدا هست یا یه چیز دیگه؟
picture.php

یه سوال دیگه (چند سوال دیگه :biggrin1:)
1-چطور میشه در های قفل رو باز کرد؟؟؟(به جز گرفتن کلید از کسی :دی)
2-من الان اونجایی هستم که باید با پادشاه دوارف ها ملاقات کنم ولی هر چی میگردمش نیست
کجا گیرش بیارم؟؟؟ :biggrin1:
1برای این کار از افراد پارت با کلاس Rogue استفاده کن (لیلینا و اون یارو الف)(اسمش یادم نیست).
2.راستش من خودم ماموریت Orzammer رو گذاشتم برای اخر الان هم تازه رسیدم اونجا.از دوستای دیگه بپرس
سرانجام این شاهکاره نقش آفرینی رو واسه دومین بار تموم کردم. اما یه نکته واسم مبهمه. تو قسمت اطلاعات مربوط به بازیکن بخشی هست که توی عکس زیر دورش خط کشیدم. این درصد پیشرفت توی تکمیل بازی هست؟ اگر هست من که بازیرو تموم کردم پس چرا اینقدر کمه.
برای 100% کردن بازی باید با تمام کلاس ها و نژادهای مختلف بازی رو تموم کنی.من الان دارم برای اولین بار بازیو تموم میکنم درصد تکمیل بازی شده 14%

آخرین ویرایش:
1برای این کار از افراد پارت با کلاس Rogue استفاده کن (لیلینا و اون یارو الف)(اسمش یادم نیست).
2.راستش من خودم ماموریت Orzammer رو گذاشتم برای اخر الان هم تازه رسیدم اونجا.از دوستای دیگه بپرس
منم الف ها رو نرفتم واسه همین این شخصیت هایی که میگی الان تو گروه من نیست :-"

به به چقدر در دو به هم زنی تبحر داری :laughing:

آقا یه سوال :
این DLC ها حدودا ( همش با هم) چقدر به گیم پلی بازی اضافه میکنن (از نظر زمانی ) ...؟
WK و RtO هر کدوم 2-1 ساعت زمان میبرن با SP مجموعا میشه 6-5 ساعت
اگه یکی رابطه ت رو با موریگان به هم بزنه چیکارش میکنی؟:biggrin1:
موریگان خیلی روشنفکره :دی مثلا اگه بخواهیم با Anora ازدواج کنیم لیلیانا رابطه‌اش رو قطع میکنه ولی موریگان میگه که همه چیز یواشکی بین خودمون میمونه :دی
یه سوال دیگه توی بازی مدام از Maker صحبت میشه. منظورشون از این Maker خدا هست یا یه چیز دیگه؟
picture.php
توی بازی یه سری اشاراتی هست که از شخصیت‌های تاریخی استفاده کردن ولی خب زیاد جدی نمیشه گرفت مثلا یکی از نویسنده‌ها گفته بود:
ژاندارک نمونه واقعی Andraste هست و همینطور امپراطوری Tevinter از بیزانس قدیم الهام گرفته، نژاد Quanari جایگزین تمدن عثمانی ـه حتی Maric و Logain رو میشه به چه‌گوارا و فیدل کاسترو تشبیه کرد چون هر دو تا کنار هم مبارزه میکردند ولی یکی زود مرد و محبوبیتش جاودانه‌اس اون یکی اینقدر به عنوان یه دیکتاتور زنده موند که همه‌ ازش متنفر شدن :دی
... کلا بیخیال :-"

منم الف ها رو نرفتم واسه همین این شخصیت هایی که میگی الان تو گروه من نیست :-"
ربطی به الف ها نداره ... یکم که توی بازی پیشروی میکنی یه Assassin ( قاتل) الف هست که از طرف لوگین مامور میشه تا تو رو به قتل برسونه ... وقتی که شکستش بدی 2 تا انتخاب داری ....متونی بکشیش ( کاری من از حرصم کردم ) یا اینکه بیاریش توی گروهت ...

اون دختره هم توی همون اولین دهکده ی بازی ( اسمشو نمیدونم ولی همونی که sten هم اونجا توی قفس هستش ) توی کافه ی رستوران هست ... میتونی اونم بیاری توی گروهت ( که من با درخواستش مخالفت کردم :biggrin1:)

موریگان خیلی روشنفکره :biggrin1: مثلا اگه بخواهیم با Anora ازدواج کنیم لیلیانا رابطه‌اش رو قطع میکنه ولی موریگان میگه که همه چیز یواشکی بین خودمون میمونه :biggrin1:
یک لباسی تنش کردم رسما شده ماه:biggrin1: در کل اهل حال:biggrin1:راستش فکر نمیکردم بشه با لیلینا رابطه برقرار کرد این سازنده های بلا هم عمدا جای موریگان در پارتی کمپ دور تر از بقیه گذاشتن:biggrin1:
این Anora کیه؟(نکنه اون شخصیتی که گفتن با DLC اضافه میشه همینه؟)
ون دختره هم توی همون اولین دهکده ی بازی ( اسمشو نمیدونم ولی همونی که sten هم اونجا توی قفس هستش ) توی کافه ی رستوران هست ... میتونی اونم بیاری توی گروهت ( که من با درخواستش مخالفت کردم :biggrin1:)
Lothering , چرا؟! دختر به این خوبی

این Anora کیه؟(نکنه اون شخصیتی که گفتن با DLC اضافه میشه همینه؟)
Anora ملکه سرزمین frelden ـه و همینطور دختر logain اگه باهاش ازدواج کنی میتونی صدراعظم بشی
Lothering , چرا؟! دختر به این خوبی
البته مشکل للیانا اینه که زیادی انساندوسته :دی حتی اگه یه کاراکتر زن داشته باشی بازم دست از انسانیت برنمیداره :-"

Anora ملکه سرزمین frelden ـه و همینطور دختر logain اگه باهاش ازدواج کنی میتونی صدراعظم بشی

البته مشکل للیانا اینه که زیادی انساندوسته :دی حتی اگه یه کاراکتر زن داشته باشی بازم دست از انسانیت برنمیداره :-"
من که ترجیح میدادم کاراکترم تا آخر عمرش ازب (درست نوشتم؟؟؟ فکر نکنم !:biggrin1: ) زندگی کنه ولی با Anora ازدواج نکنه ! ولی حسابی alistar رو انداختم به جونش :biggrin1:

WK و RtO هر کدوم 2-1 ساعت زمان میبرن با SP مجموعا میشه 6-5 ساعت
جان ؟ میشه اسمای کاملشو بذاری ... تا حالا اصلا پست هایی که مضامینش DLC بود رو نمیخوندم برا همین به جز RtO بقیه رو نمیدونم چیه !:biggrin1:

آخرین ویرایش:
بازم content داره ؟مثله همون پک 400 مگی که زره و از این چیزا داشت؟
این blood dragon armor ,جب چیزی بود...:love:
میشه اون پکی که میگید زره و اسلحه و ازین جور چیزا اضافه میکنه رو لینک دانلودشو بزارید.

آخه من بیشتر با زره و اسلحه و سپر و.... بازی حال میکنم. مخصوصاً اینکه این بازی گرافیکشم عالیه در بین آرپی جی ها.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or