Multi Platform Dragon Age: Origins

سلام !

بازي Dragon Age يكي از بازي هايي بود كه در زمان اولين نمايش خود در سال 2004 بسيار سر و صدا كرد اما خيلي وقت بود از بازي خبري نبود تا اينكه بعد از اينكه EA استوديو Bioware رو مال خود كرد اعلام كرد كه بازي هنوز در دست ساخت هست و در GDC 2008 اعلام شد كه بازي در سال 2009 عرضه ميشود .

Matt Atwood يكي از مسئولان Bioware هست بالاخره رسما اعلام كرد كه بازي قبل از April 2009عرضه ميشود

وي ميگه زماني كه شما چنين اظهار نظري ميكنيد : اين يك بازي RPG كه همه منتظرشند . شما بايد شديدا تلاش كنيد و بر روي ان بسيار زمان بذاريد

Atwood اضافه ميكنه : من فكر ميكنم ما كاري ميكنيم كه باعث افتخار خودمون و هيجان شديد طرفدارانمان شده . همچنين Atwood قول داده اطلاعات جديد به زودي عرضه بشود

Dragon Age بازي بود كه به اعتقاد خيلي ها جانشين درست و كامل Baldur's Gate هست

همانطور كه ميدانيد بازي براي PC فقط تاييد شده و از سال 2004 قرار بود فقط بر روي PC منتشر شود .Atwood هم تاييد كرده كه بازي براي PC هست اما در مورد اينده و انحصاري بودنش چيزي نگفته
dragonage.jpg

ممنون از کسری

تا اونجایی که من یادمه توی کریدینز کراس قبل از اینکه به بن بست برسی سمت راست یه راه مخفی وجود داره که باید بری اونجا! البته من قبلش از اون لرده نقشه گرفته بودم و اون دوارفه که دنبال زنش میگشت رو هم با خودم برده بودم. یعنی باید یه کوئستی داشته باشی تا این راه باز باشه.
من تمام راهها رو رفتم ، مشکل اینه که لرده اونجایی که باید باشه نیست!!!
اینم مپ اون دو قسمت:
image-EB7A_4B31EFE7.jpg

image-7B4F_4B31EFE7.jpg

البته منظور من از لرد، لرد هارووین بود.
به طور دقیق یادم نیست.ولی کلا چیز خاصی نداشت. من یادمه یه جایی با broodmother که مبارزه میکردیم و شکستش میدادیم راه دیگه ای باز میشد و بلانکا (اسمش همین بود؟) رو میدیدیم و بقیه ی ماجرا.
بازم مطمعن نیستم ولی فکر کنم broodmother توی aeducan thaig قسمت سمت چپ بود.

البته منظور من از لرد، لرد هارووین بود.
به طور دقیق یادم نیست.ولی کلا چیز خاصی نداشت. من یادمه یه جایی با broodmother که مبارزه میکردیم و شکستش میدادیم راه دیگه ای باز میشد و بلانکا (اسمش همین بود؟) رو میدیدیم و بقیه ی ماجرا.
بازم مطمعن نیستم ولی فکر کنم broodmother توی aeducan thaig قسمت سمت چپ بود.
من کل aeducan thaig رو زیرو رو کردم فقط darkspawn بود!:(
دیگه خسته شدم بس که این مپو بالا پائین کردم:evil::mad::((

من کل aeducan thaig رو زیرو رو کردم فقط darkspawn بود!:(
دیگه خسته شدم بس که این مپو بالا پائین کردم:evil::mad::((

خیلی باید به نقشه دقت کنی .... منم توی این قسمت گیر کرده بودم ... به راه های مخفی نزدیک بن بست ها خیلی دقت کن ... امکان نداره که راهی نباشه چون کار خاصی نباید میکردی که راه باز بشه !
عکس زیر رو حتما نگاه کن :
http://up.iranblog.com/6/1261601917.jpg

آقایون یکی به من میگه این بازی چند نوع پایان داره؟
یه سوال دیگه:از نظر گیم پلی و گرافیک و داستان و غیره به ویچر:love: میرسه؟البته بعید میدونم چون خود ویچر هم به خودش نمیرسه:biggrin1:

یه سوال دیگه:از نظر گیم پلی و گرافیک و داستان و غیره به ویچر:love: میرسه؟البته بعید میدونم چون خود ویچر هم به خودش نمیرسه:biggrin1:
درسته که ویچریک بازی خیلی سطح بالاییه ( و به نظر من فقط DIABLO و Baldur's Gate بهتر از ویچر هستن ) ...اما اینم باد بگم این باز ( Dragon Age ) درسته که به ویچر نمیرسه اما بازی بسیار بسایر ( بازم مگم بسیار ) قشنگیه و هر کی بازی نکنه .....

امان از دست آدم .......
:-"
در راستای همین آدم ... بودن من تمام دیالوگ‌های بین راه بازی رو امتحان کردم (توی شهرها کاراکترها با هم صحبت میکنن که بعضا طنز خیلی جالبی داره) مثلا یه نمونه‌اش:
Orghen:‌ هی موریگان تو میتونی در طول دوره "Tevinter" خودت هم تغییر شکل بدی؟
Morrigan: یه بار دیگه از این سوالا بپرس ببین باهات چی‌کار میکنم!
Orghan: شرط میبندم هیچ آسیبی هم نمیتونی بهم برسونی جادوگر، Dwarf‌ ها کلا نسبت به جادو جنبل مقاومند!
Morrigan: ببین من با یه لگد جفت توپ‌هات رو شوت می‌کنم اونطرف Orzammar بعد اگه دردت نیومد شرط رو میبری!
4 مدل، قربانی کردن شخصیت اصلی، لوگین، الیستار یا "همکاری" با موریگان که در این حالت آخری هیچ کسی نمیمیره
ببین از من بپرس بین Megan Fox و Morrigan کدوم رو انتخاب می‌کنی ولی این یه مقایسه رو کلا بیخیال شو :دی

ببین از من بپرس بین Megan Fox و Morrigan کدوم رو انتخاب می‌کنی ولی این یه مقایسه رو کلا بیخیال شو :biggrin1:
خب چرا بیخیال بشم؟:biggrin1: منظورت اینه که ویچر قشنگتره یا اصلا کلاس کاریشون با هم فرق میکونه؟:biggrin1:
یه ذره خودم رفتم.باید بگم یعنی زنده باد PC و بازی های درجه یکش.چه ربطی داشت؟:biggrin1:
ربطش اینه که اگر محدودیت های کنسولی نبود همین DA غولی میشد در حد ویچر:love: ولی افسوس:biggrin1: با این که بازی فوق العاده ایه ولی روون بودن و کلاس کاری ویچر و استاد بزرگ "دیابلو" کاملا نسبت به این بازی محسوسه.اینو میریم تا دیابلو 3 بیاد:biggrin1:
بعدشم تو ویچر یه شانی بود که هیچکس به گرد پاش نمیرسه:biggrin1:

در راستای همین آدم ... بودن من تمام دیالوگ‌های بین راه بازی رو امتحان کردم (توی شهرها کاراکترها با هم صحبت میکنن که بعضا طنز خیلی جالبی داره)
کاملا موافقم ... کلا دیالوگ هایی که هنگام explore کردن map ها بین شخصیت ها رد و بدل میشه واقعا جالبه ... مخصوصا بین الیستار و مریگان که ته خنده است ... البته من چون اصلا از دورف جماعت خوشم نمیاد اصلا از Orghen استفاده ای نکردم ...
توپ‌هات رو شوت می‌کنم اونطرف
:laughing:

دوستان من تو اين قسمت از اين quest گير كردم اينم متن انگليسيش :
arl eamon has been revived and plans to call a landsmeet in denerim .in the meantime you gather must your aliens using the signed grey warden treaties.
ميگه كه بايد بري متحد بشي يه همچين چيزايي اما من هيچ چيز خواصي نفميدم دوستان ممنون اگه كمك كنين

arl eamon has been revived and plans to call a landsmeet in denerim .in the meantime you gather must your aliens using the signed grey warden treaties.
ميگه كه بايد بري متحد بشي يه همچين چيزايي اما من هيچ چيز خواصي نفميدم دوستان ممنون اگه كمك كنين
ترجمه متن:ارل ایمون از بستر بیماری بلند شده و می خواد(نقشه داره)که یه میتینگ بین همه لرد های منطقه برگزار کنه..تا اون موقع شما باید با استفاده از اون مدارکی که اول بازی تو کرکاری وایلدز پیدا کردی استفاده کنی و تمام متحد هات رو دور هم جمع کنی.
یعنی الان شما باید بری به:circle of megi?وorzamarونمی دونم چیچی (یادم نمیاد)forestبعد تو هر کدوم یه سری ماموریت انجام بدی تا قبول کنن که متحدت بشن;)

این همون کاری نیست که توی پوشه The Blight بود ؟ اسمشم فکر کنم Arl of Redcliff بود !
منم روی این کار موندم.

یه سوال دیگه هم دارم اینه که مثلاً روی کار arl of redcliff میزنم بعد یه چنتا متن زیر متن اصلی کار اضافه شده که رنگشون خاکستری شده.

این خاکستری شدنش برای چیه ؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or