از کجا گرفتی؟ لطفا آدرس را PM بزن. من که هرجا میرم نه pc شو دارن نه XBOXمن دیشب ایکس باکسشو گرفتم ولی تا 6 نوامبر فعلا نمیتونم بازی کنم!حالا امروز صبح پی سیشو گرفتم تا شب برم خونه بازی کنم ببینم چیه!
احتمالا از اون شباس که تا صبح باید بیدار بمونم!

میدونم تبلیغ میشه ولی این لینک http://7store.ir/از کجا گرفتی؟ لطفا آدرس را PM بزن. من که هرجا میرم نه pc شو دارن نه XBOX![]()
خوب تو خیلی بازیهای RPG شخصیت اصلی حرف نمیزنه. مثل Oblivion و ....ببخشید چرا تو دیالوگ ها کاراکتر ما اصلا حرف نمی زنه؟
(فقط وقتی جواب مورد نظر رو انتخاب می کنیم بلافاصله مخاطبمون جواب میده؟)
پس اون voiceی که اول انتخاب می کنیم چیه؟خوب تو خیلی بازیهای RPG شخصیت اصلی حرف نمیزنه. مثل Oblivion و ....
دلیلش هم اینه که تو این بازیها شما شخصیت ثابتی ندارید که بخواد حرف بزنه. قبل از بازی از بین ده ها طرح میتونید کاراکتر خودتونو بسازید. به خاطر همین هم یه دیالوگ خاص نمیشه براشون گذاشت.
ولی تو یه بازی مثل Mass Effect ،شخصیت اصلی حرف میزد و دلیلش این بود که شما همیشه جک شپرد بودید.
البته من هنوز بازی رو نگرفتم نمیدونم.:biggrin1:پس اون voiceی که اول انتخاب می کنیم چیه؟
(تو mass effect هم شپرد بودیم ولی می تونستیم اسم دیگه ای داشته باشیم)
پس اون voiceی که اول انتخاب می کنیم چیه؟
(تو mass effect هم شپرد بودیم ولی می تونستیم اسم دیگه ای داشته باشیم)
PS3 از نظر گرافیک یه مقدار بهتر است. (فکر کنم به خاطر فضای بیشتر Blue-Ray است. چون تو GS نوشته بود از نظر Texture بهتر است)دوستان نسخه pc 9.5
xbox360 8.5
ps3 9.0
گرفته دليلش چيه؟ چه تفاوتي داره؟؟
چرا تاپيك مهم نميشه مگه بازي نيومده؟؟