Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

گه اول بازى هستى و تازه با گروه آشنا شدى يكم برو جلو،كوئست كه تموم شد يه بار بيا بيرون برو داخل درست ميشه.

Play the Life,Kill the Boss,First try or just Wait for Die.

اره دقیقا اون جا هستم امتحان میکنم ببینم درست میشه ممنون از راهنماییت عزیز

از وقتی بازیو اپدیت کردم وقتی به اینترنت متصل هستم بعد از صفحه لود اول بازی،صفحه سیاه میشه و داخل Main Menu نمیشه!خیلی مسخرست باس Disconnect کنم تا بر تو بازی

دوستان الان لولم 16 هستش و تاه ماموریت wicked eyes and wicked hearts رو تموم کردم. می خوام بدونم پایان داستان چقدر وابسطه به انتخاب های ماست؟ چون واقعا خیلی تصمیم گیری ها رو آدم اطمینان که درست هست یانه؟ مخصوصا برا من که هیچ سنسی نسبت به دو شماره قبلی بازی نداره.
راستی برای اسپشالایز چه کنم به نظرتون؟ من کاراکترم واریر تو هندس هسستش

آخرین ویرایش:
دوستان بازي بيشتر سبك نقش افرينيش به witcher شبيه هست يا به skyrim ؟
چون مي خواستم بگيرم ، شخصا witcher رو بيشتر پسنديده بودم
با تشكر

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوستان الان لولم 16 هستش و تاه ماموریت wicked eyes and wicked hearts رو تموم کردم. می خوام بدونم پایان داستان چقدر وابسطه به انتخاب های ماست؟ چون واقعا خیلی تصمیم گیری ها رو آدم اطمینان که درست هست یانه؟ مخصوصا برا من که هیچ سنسی نسبت به دو شماره قبلی بازی نداره.
راستی برای اسپشالایز چه کنم به نظرتون؟ من کاراکترم واریر تو هندس هسستش
مجموعه اسكيل هاى مربوط به وان هندد رو ميتونى آپ كنى يا تو هندد با سپر.اگه ميخواى با سپر بازى كنى كه توصيه نمى كنم اون مجموعه اولى از اسكيلهارو بگير.اگه نه،كه شديدا توصيه ميكنم،اون مجموعه دومى رو همش به ترتيب باز كن.

سیو بازی ها رو ریجن های مختلف کار نمیکنند! DLCها رو با همین ریجن2 بگیر :-"

يعنى هيچ راهى نداره كه سيو هارو مثلا آپلود كنم بعد با ديسك جديد دوباره برگردونم؟آخه فقط ديسكو ميخوام عوض كنم.اكانت ريجن يكم پلاس داره و همه تروفيا روشه.

Last edited by a moderator:
دوستان بازي بيشتر سبك نقش افرينيش به witcher شبيه هست يا به skyrim ؟
چون مي خواستم بگيرم ، شخصا witcher رو بيشتر پسنديده بودم
با تشكر

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
مبارزاتش با این بازیا فرق داره به نسبت. چون کنترل 4 شخصیت رو میتونی داشته باشی توی نبرد و خوده بازی برای همین یه تیپ استایله خودش رو داره ولی اکر گلا احله rpg اینا هستی 100% خوشت میاد

[

يعنى هيچ راهى نداره كه سيو هارو مثلا آپلود كنم بعد با ديسك جديد دوباره برگردونم؟آخه فقط ديسكو ميخوام عوض كنم.اكانت ريجن يكم پلاس داره و همه تروفيا روشه.

تا الان با چه ریجنی بازی کردی؟ اگرم بعدا خواستی بگیری که از Save هات استفاده کنی باید با همون ریجن باشه

راه دیگه ای هم نداره

تا الان با چه ریجنی بازی کردی؟ اگرم بعدا خواستی بگیری که از Save هات استفاده کنی باید با همون ریجن باشه

راه دیگه ای هم نداره

تا الان ديسكم ريجن ٢بوده.ميخوام برا دي ال يى هاش كه ماه ديگه مياد ديسكم رو با اكانتم هماهنگ كنم روى ريجن ١.آخه ديسك چه ربطى داره؟اكانت كه عوض نميشه.من الان سيوام رو دستگاست،ديسك رو كه عوض كنم وقتى وترد بازى شم از اول مياد؟پس سيوا كجا ميره؟

تا الان ديسكم ريجن ٢بوده.ميخوام برا دي ال يى هاش كه ماه ديگه مياد ديسكم رو با اكانتم هماهنگ كنم روى ريجن ١.آخه ديسك چه ربطى داره؟اكانت كه عوض نميشه.من الان سيوام رو دستگاست،ديسك رو كه عوض كنم وقتى وترد بازى شم از اول مياد؟پس سيوا كجا ميره؟

سیو ربطی به اکانت نداره بازی سیو رو تولید میکنه

من همین مشکل رو زمان PS3 داشتم :d

این مشکلت هم قابل حل باید باشه بازم از آرمان بپرس ^_^

سیو ربطی به اکانت نداره بازی سیو رو تولید میکنه

من همین مشکل رو زمان PS3 داشتم :d

این مشکلت هم قابل حل باید باشه بازم از آرمان بپرس ^_^

اميدوارم.١ماهه اين سوال رو تكرار ميكنم ولى ظاهرا كسى اطلاعى نداره.

عزیز دل برادر برای من همین اتفاق توی بازی FarCry 4 افتاد. راهی پیدا نکردم برای برگردوندنشون.

آفرين،دقيقا برا منم سر فاركراى اين اتفاق افتاد كه الان دل دل ميكنم.بعد از تعويض ديسك سيوام برگشت ولى فقط خط داستانى بازى و همه كالكتبلها و پايگاهايى كه گرفته بودم و تمام چرم هايى كه باهاش كيف هارو آپگريد كرده بودم پريد.

دوستان برای اسپشالایز باید چه کنم؟ من الان لولم 17 هستش. تنها چیزی که الان در موردش می دونم اینه که سه نفر رو رو نقشه اسکای هلد مشخص کرده که مربوط میشن به اون. باهمشون بحت کنم؟ بعدش باید چه کرد؟ من واریر تو هندس هستم به نظرتون کدومشون بدرم می خوره و البته چجوری فعالش کنم.
شرمنده طولانی شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or