Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

به جرعت میتونم بگم اولین rpg ای هست که با علاقه بسیار دارم بازیش می کنم. بشدت عالیه!

اینم چند اسکرین شاتت. بازی از لحاظ گرافیکی و بصری بسیار بسیار عالیه!

راستی. از کجا میتونم potion هامو refill کنم؟
اسب از کجا میتونم بگیرم؟

آخرین ویرایش:
قسمتای romanceشم چجوری باید انجام داد :))
قسمت داستانیش چقدر طول میکشه؟؟

هر شخصیتی رو که انتخاب میکنی برای romance بعد از انجام هر ماموریت باید باهاش مفصل صحبت کنی.همیشه هم سعی کن هرچی که میگه تایید کنی . یه سری جواب ها هم به شکل قلب میاد که باید اونارو انتخاب کنی
بعد کم کم یه سری ماموریت هست که ازت میخواد اونا رو باید انجام بدی .بعضی از ماموریت ها تو مراحل جانبی هت که آزاد میکنی .بعد هم یه ایتمی میگه که باید براش بخری و تمام
تقریبا باید نصف بازی رو رفته باشی :d بخش داستانیش زیاد نیست ولی برای انجامش باید حتما مراحل جانبی رو انجام بدی چون بدون مراحل جانبی مراحل اصلی باز نمیشه
و Lvl ت رو بالا ببری تا بتونی از پس اون مرحله بر بیای رو همین حساب زمان زیادی میبره فکر کنم یه چیزی نزدیک 50 تا 60 ساعت بدون انجام همه مراحل فرعی اگه بخوای کلش رو بری میره بالای 100 ساعت :d

- - -ویرایش - - -

راستی. از کجا میتونم potion هامو refill کنم؟
اسب از کجا میتونم بگیرم؟

نیازی به پر کردن نیست فقط کافیه یه fast travel بزنی به کمپ خودش پر میشه
اسب هم تو Hinterlands سمت چپ نقشه بالا باید بری داخل خونه با Master Dennet صحبت کنی .بهت اجازه میده اسب های جدید بخری
پایین همون خونه هم یه اصطبل هست که Seanna مسئولشه میتونی بری ازش اسبت رو بگیری :d

آخرین ویرایش:
دوستان برای این که بازی را کاملا متوجه بشی باید زبون انگلیسیت خیلی فول باشه؟

کلا منظورم اینه که آیا گیم پلیش بر بازی ارجعیت داره یا داستانش؟

بچها چطور میش دارو جون رو افزایش داد اول 8ت بود بدش شد12 خودمم نمیدونم چطوری افزایش پیدا کرد بیشتر میشه؟اگ اره راهنمایی کنین چطوری

دوستان برای این که بازی را کاملا متوجه بشی باید زبون انگلیسیت خیلی فول باشه؟

کلا منظورم اینه که آیا گیم پلیش بر بازی ارجعیت داره یا داستانش؟

به نظر من لازم نیست زبانت فول باشه ولی باید یه حد متوسطی از زبانو داشته باشی می شه بدون دونستن زبان هم از طریق نقشه جلو رفت البته شدیدا گیج کننده می شه ولی لذت بازی های rpg به داستانشونه

بچها چطور میش دارو جون رو افزایش داد اول 8ت بود بدش شد12 خودمم نمیدونم چطوری افزایش پیدا کرد بیشتر میشه؟اگ اره راهنمایی کنین چطوری

از 12 بیشتر نمیشه.شما از war table از perks استفاده کردی
با افزایش هر Lvl از Influence بهتون perks میده.بعد میرید به war table از اونجا قسمت perks میتونین ایتم هایی که نوشته رو بخرید
Influence با انجام مراحل زیاد میشه همین طور خرید یه سری کتاب ها از merchant
گلیچم هست که میتونی بعد از رسیدن به skyhold ظرف مدت 5 دقیقه Influence رو پر کنی تا کل perks ها رو بدست بیاری و کل ایتم ها رو بخری :d
perks ها مهمی هم که باید بخری اینا هستن:
  • Underworld/Arcane/Nobility/History Knowledge: adds new dialogue options that provide shortcuts to the best outcomes and each Knowledge Perk adds 25 xp to the base xp when discovering new codex entries.
  • Massache’s Method: gain 5% more xp when killing enemies.
  • Exclusive Training: the Inquisitor gains an extra ability point.
  • Advanced & Master Focus: allows you to store twice/thrice as much focus energy.
  • More Healing Potions: you can carry 4 more potions.
  • Tempered Glass Flasks: unlocks the third potion slot so you can carry up to 3 different potions, tonics and/or grenades.
  • True Grit: You and your party members receive +10% to all defenses.
  • Antivan & Imperial Court Tailoring: increase the maximum amount of items you can carry with 15 for each of these two Tailoring Perks.
  • Enhanced studies: receive 50% extra xp when researching creatures. Also applies to completed researches.

دوستان انلاینش چجوریه؟

برای انلاینش احتمالا بیام. ادد کنین. Armotta78

آنلاین بازی به شکل Co-oP چهار نفره است که از بخش های متنوع و کاملی( در حد خود ) تشکیل شده.
به صورت تیمی بازی می کنید و در آخر یک باس رو شکست میدید.
خودم فقط دو سه دست بازی کردم و باید بگم لذت خودشو داره.
تقریبا بیشتر امکانات سینگل داخل مولتی هم هست.
شخصیت های متنوعی هم قرار داده شده.
اسکیل ها به دو شاخه ی بلند تبدیل شدن( من Rogue برداشتم. ).
مپ های خوبی هم در بازی هست.
درکل برای بازی در کنار دوستان لذبخشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or