Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

^
پس این اعتقادات chantry همش کشکه نه ؟:d

چندتا سیستم مذهبی تا به حال دیدی که کشک نباشه؟:d این Chantry توی این دنیا دقیقا نمومه اش توی دنیای خودمون کلیسای کاتولیک هستش

- - -ویرایش - - -

پس اول بازی کی نجاتت میده داداش ؟:d من که هنوز بازیو تموم نکردم ولی احتمالا anderaste اول بازی شخصیت بازی رو نجات میده !

.

اصلا فرض بگیریم این یارو Andraste بود؟ اینکه روح همچین آدمی وجود داره اثبات وجود Maker یا مقدس بودن Andraste میشه؟

حقیقت اینه که mage ها خیلی از اوقات باعث بدبختی های انسان شدن . فراموش نکنید که همون blight ها و حمله ی موجودات اهریمنی دست پرورده ی همین magister هاست . یا دیدید که توی این نسخه alexius به عنوان یک میج چی کار میکنه !
خلاصه این که قدرت طلبی ها و بلند پروازی های mage ها میتونه خیلی خطرناک باشه

اونجوری حساب کنیم Exalted March های Chantry هم که بر علیه الف ها و توینتر بود توسط کسانی انجام شد که شمشیر بدست داشتن و مخالف جادو بودن ولی به همون اندازه آدمکشی کردن، یا Invasion ی که توسط Qunari ها انجام شد:d آدمی که بخواد دنیا رو نابود کنه، سعیش رو میکنه، چه با جادو چه بدون جادو.

maker یک خدای خاص و زاده ی دست بشر نیست . میتونیم تفسیر کنیم که همون GOD یا الله هست . در یک دوره ای مخلوقات بویژه انسان ها Maker رو نمی پرستیدند . در عوض tevinter empire به پرستش old gods مشغول بودن . که این باعث شد andraste به عنوان پیامبر ، مردمو به پرستش maker رو بیاره ! بعد از قضیه ی بلایت و ظهور آندراسته کم کم خیلی از مردم به پرستش maker به عنوان خدای یگانه روی آوردن .

chantry هم که به قول شما شبیه کلیسای خودمونه . قبول دارم

- درسته که خود همین chantry عامل
Exalted March یا همون جهاد خودمونه
:d و بقیه ی نژاد ها و کشور ها دائم در حال جنگ بودن ولی باید قبول کنیم که از زمانی که انسان بوده جنگ هم بوده ! انگاری یک چیز طبیعیه :) ولی کاری که mage ها کردن بیدار کردن اهریمنی بوده که از هزار تا جنگ و خونریزی بدتر بوده . mage ها خیلی بلند پروازن و دائم از خطوط قرمز رد میشن . با FADE ارتباط برقرار می کنن . سراغ blood magic میرن ، قربانی می کنن و ...

maker یک خدای خاص و زاده ی دست بشر نیست . میتونیم تفسیر کنیم که همون GOD یا الله هست . در یک دوره ای مخلوقات بویژه انسان ها Maker رو نمی پرستیدند . در عوض tevinter empire به پرستش old gods مشغول بودن . که این باعث شد andraste به عنوان پیامبر ، مردمو به پرستش maker رو بیاره ! بعد از قضیه ی بلایت و ظهور آندراسته کم کم خیلی از مردم به پرستش maker به عنوان خدای یگانه روی آوردن .

:d و بقیه ی نژاد ها و کشور ها دائم در حال جنگ بودن ولی باید قبول کنیم که از زمانی که انسان بوده جنگ هم بوده ! انگاری یک چیز طبیعیه :) ولی کاری که mage ها کردن بیدار کردن اهریمنی بوده که از هزار تا جنگ و خونریزی بدتر بوده . mage ها خیلی بلند پروازن و دائم از خطوط قرمز رد میشن . با FADE ارتباط برقرار می کنن . سراغ blood magic میرن ، قربانی می کنن و ...
مثل اینکه مطلب منو نخوندید در دنیای Dragon Age به اعتقاد انسان ها maker فقط دنیا و انسان هارو ساخته و Dwarf ها و Elf هارو موجوداتی دیگر، اگر بازیو انجام بدید و رمان های بازیو بخونید متوجه می شوید کل این مسائل اعتقادی دست پرورده نیرو یا نیروهایی قدیمی هستند که دوست دارند دنیا را در مسیر دلخواه خودشون حرکت بدند. بعضی از mage ها به دنبال قدرت های ممنوعه رقتند ولی در کل تاریخ thedas خداپرستی chantry و templar ها در کل میلیون ها انسان و الف را به نام maker کشته، آواره و بیچاره کردند و در حقیقت اهریمن واقعی اعتقادات و خود chantery هست که مثل یک سیستم فاشیستی عمل می کند.

اینکه آیا Maker یا اون خدایان دیگری که نام بردید زاده ذهن بشر هستند یا نیستند یه چیز اثبات شده نیست، اینکه شما به کدوم دیدگاه بیشتر گرایش دارین میتونه خیلی فرق بکنه با دیدگاه مثلا من:d
همونطور که گفتم از دید من همه خدایان(چه زئوس و تور و تیر و اورمزد و چه الله و یهوه و مسیح) زاده ذهن بشر هستن و اصلا مفهوم یه موجود بی نهایت که از Conciousness انسانی برخوردار هستش خیلی خنده داره.
بگذریم، بعید میدونم توی فروم اجازه بیشتر از این صحبت کردن راجع به این مسائل باشه.
برگردیم به دنیای Dragon Age....یکی از دوستان یه پست خیلی واضح راجع به این داد که Blight واقعا توسط Magister ها بوجود نیومد و اینکه Black city همیشه Black city بوده و مجیستر ها اون رو Corrupt نکردن بلکه با وارد شدن بهش خودشون Corrupt شدن.
راجع به جادوگر ها هم حرف من همینه دیگه:d جنایت، جنگ و هم نوع کشی طبیعت انسان هستش، هر انسانی پتانسیل این رو داره که خطر برای انسان دیگر ایجاد کنه حالا چه Mage باشه چه نه، اگر یکی یه نفر رو به صرف اینکه اون از یه سری قدرت ها برخوردار هستش زندانی کنه، این یعنی فاشیسم و ضد انسانیت رفتار کردن، که به قول نیچه بر میگرده به اخلاقیات ضعیف پرست ادیان ابراهیمی، انسان محکوم به آزادی هستش، حالا اینکه پتانسیل اینو داره که 100 نفر رو بکشه نباید باعث بشه که از بچگی یه جا زندانیش کنن و کلیدش هم از بین ببرن، میتونن خیلی شیک با افراد خاطی زمانی برخورد کنن که جرم واقعی مرتکب شدن (وجود داشتن جرم نیست) خیلی از همین Mage های بدبخت اگر Harrowing شون رو Fail کنن یا کشته میشن یا Tranquil میشن که از مرگ صد برابر بدتره.....

واقعیت:به گفته Yavana یکی از دختران Flemeth در هزاران سال قبل اصلا fade وجود نداشته و dragons بر آسمان حکمرانی می کردند. Old Gods Tevinter که همان dragon هایی هستند که توسط darkspawn ها corrupt می شوند اصلا زندانی نشده اند و در مقر های زیر زمینی مخصوص خودشان در خواب هستند. darkspawn ها از سال ها پیش از وجود اعتقاد به maker در زیر deep roads به گفته dwarf ها وجود داشته اند و پس از مدتی به صورت ناگهانی حمله می کنند. black city از همان اول black بوده به گفته coryphues و محل نیرویی فاسد به اسم blight هست که darkspawn ها در خونشان هست.
ببخشید اگر کم نوشتم سوال خاصی داشتید به صورت جدا مطرح کنید جواب خواهم داد.
از کجا معملومه حرف اون واقعیت داشته باشه.:d
DAI بیشتر اطلاعاتی که که در 2 نسخه قبلی که در مورد دنیای Thedas به تصویر کشده بود برد زیر سوال! که برای من خیلی جالب بود به نظرم داستان جذاب تر هم شد.
در مورد آزادی Mage ها هم به نظر من Mage ها الان باید آزادی بیشتری رو نسبت به قبل از Rebellion داشته باشند ولی این که به طور کامل آزاد باشند قبول ندارم.
چون از نسخه اول اگه توجه کرده باشین تمام اتفاقات بدی که میافته توسط Mage هاست از Ferelden Circle گرفته تا مسمومیت Arl Eamon و حمله به Redcliff توسط Undead ها تا نابودی Chantry و شروع یه جنگ کامل بین Templar ها و mage البته در این مورد Termplar ها دلیل اصلی بودن ولی کاری که Anders انجام میده بهانه اصلی به تمپلرها میده تا به Mage ها حمله کنند.
یا بر فرض مثال Tevinter Imperium داریم که توسط Mage ها اداره میشه و اگه به تاریخشون نگاه کنیم میبینیم چه ها که نکردن:d
و حتی این Elf های بیچاره رو به خاک وخون کشیدن وکلا تو Tevinter هر کی Mage نباشه نمی تونه به مقام بالایی برسه و تمام مقاامت و اشراف زاده هاشون Mage هستند و افراد عادی اکثرا برده.
اگه به Mage ها آزادی کامل داده بشه جنوب Thedas هم کلا به این وضعیت دچار میشه کلا طبیعت هر موجودی که قدرت بیشتری داشته باشه اینه که دیگه به پایین تر از خودش یعنی مردم عادی توجه نمی کنه.
البته خودم به درستی chantry و Andraste اعتقادی ندارم ولی chantry این همه سال تو Thedas حکومت کرده و جواب هم داده حالا چرا باید از کل نابود بشه اگه نقصی توش هست باید اصلاح بشه نیازی به نبودش نیست:d

دوستاني كه روي nightmare مرحله in your heart shall burn رو رفتن، اين چرا اينجور نشدنيه؟؟؟؟ من و كل پارتي لول ١٠ خيلي نزديك به ١١ ايم، و موقع لود كردن آخرين منجنيق تا وقتي كه اين knight captain بياد راحتيم ولي بعد از ورودش پارتي كلا ١٠ ثانيه دووم مياره، هر استراتژي رو تست كردم ولي مجال نميده، پارتي هم به شرح زير است: mage, viviene, cassandra, blackwall

دوستاني كه روي nightmare مرحله in your heart shall burn رو رفتن، اين چرا اينجور نشدنيه؟؟؟؟ من و كل پارتي لول ١٠ خيلي نزديك به ١١ ايم، و موقع لود كردن آخرين منجنيق تا وقتي كه اين knight captain بياد راحتيم ولي بعد از ورودش پارتي كلا ١٠ ثانيه دووم مياره، هر استراتژي رو تست كردم ولي مجال نميده، پارتي هم به شرح زير است: mage, viviene, cassandra, blackwall
توی reddit ملت میگن باید Level 11 باشی بری D: ظاهرا فرقش گویا هست به گفته خودشون !
به علاوه میگن elemental damage خیلی خیلی کمک میکنه
tactical cam همه weakness ها رو نشون میده . mage هات رو به سمته red knight ها نفرست که کلا به Magic همه شون resistance دارن ! اونایی که ضعیفن رو با mage از بین ببر و melee ها رو taunt کن روی قویترها بعد که ضعیفها رفتن damage رو کلی رو شیف کن روی بقیه که موندن.
3 تا Stash که برای Potion ها بود که باید wisely استفاده کنی . بیشتر توصیه کردن Potion ها رو خودت manual مصرف کنی ... jar of bees - armor tonic به کار میاد !
یه سری هم همراهی bull توصیه میکن + قایلیتهای stealth مثلا varric ظاهرا خیلی به کمک میاد
توی utube چرخ بزنی هست D:
اینا خلاصه چیزهایی بود که توی reddit دیدم البته هرکی یه چی گفته خب لول
اینم یکی توصیه کرده بود :
01) Spread out your units toward the path to Haven "On Hold" position
- Have Iron Bull on the left side (near the fence)
- Have Cas on the right side (near that potion supply), since that is where the boss will appear
- Have the Mage (hopefully you have Static Cage) slightly behind Cass but not close enough to be in collateral damage. Make sure she keeps her mana full.

02) USE Varric and just focus on turning on the trebuchet.

03) Iron Bull should be the first to die, and they will most likely target you next, use STEALTH.
04) Wait a few seconds then resume turning.

05) Cass should be able to aggro them all but right when she is about to die, have the Mage cast Static Cage and run like hell TOWARDS Haven (away from you).

توی reddit ملت میگن باید Level 11 باشی بری D: ظاهرا فرقش گویا هست به گفته خودشون !
به علاوه میگن elemental damage خیلی خیلی کمک میکنه
tactical cam همه weakness ها رو نشون میده . mage هات رو به سمته red knight ها نفرست که کلا به Magic همه شون resistance دارن ! اونایی که ضعیفن رو با mage از بین ببر و melee ها رو taunt کن روی قویترها بعد که ضعیفها رفتن damage رو کلی رو شیف کن روی بقیه که موندن.
3 تا Stash که برای Potion ها بود که باید wisely استفاده کنی . بیشتر توصیه کردن Potion ها رو خودت manual مصرف کنی ... jar of bees - armor tonic به کار میاد !
یه سری هم همراهی bull توصیه میکن + قایلیتهای stealth مثلا varric ظاهرا خیلی به کمک میاد
توی utube چرخ بزنی هست D:
اینا خلاصه چیزهایی بود که توی reddit دیدم البته هرکی یه چی گفته خب لول
اینم یکی توصیه کرده بود :
01) Spread out your units toward the path to Haven "On Hold" position
- Have Iron Bull on the left side (near the fence)
- Have Cas on the right side (near that potion supply), since that is where the boss will appear
- Have the Mage (hopefully you have Static Cage) slightly behind Cass but not close enough to be in collateral damage. Make sure she keeps her mana full.

02) USE Varric and just focus on turning on the trebuchet.

03) Iron Bull should be the first to die, and they will most likely target you next, use STEALTH.
04) Wait a few seconds then resume turning.

05) Cass should be able to aggro them all but right when she is about to die, have the Mage cast Static Cage and run like hell TOWARDS Haven (away from you).

رد كردم :d بعد از اينكه اين پست رو گذاشتم زد به سرم گفتم تا اينو رد نكنم پا نميشم از پاي دستگاه !
اين سري آرومتر رفتم تيكه رو وقتي اون باس اومد عقب نشيني كردم به داخل haven بعد رفتم با mage هام بالاي يه پلتفرم ديگه دست كسي به ما نميرسيد اون دوتا تانك كردن ذره ذره باس رو كشتيم :d

از کجا معملومه حرف اون واقعیت داشته باشه.:d
خب اصلا حرف اون هيچي، حرف كوريفيوس كه شاهد دسته اول بوده هم نميشه قبول كرد كه گفت
I did not see anything but corruption and blah blah :D
كلا من تاريخچه چانتري رو توي قسمتهاي قبل عن باور نكردم چون تداس دنياي رءاليستيكي هستش كم و بيش واسه همين مطمءن بودم كه اينا همش چرند و پروپاگانداست

Last edited by a moderator:
بالاخره دیشب تموم شد نزدیک 80 ساعت طول کشید فکر کنم بالای 90 درصد ماموریت های جانبی را هم رفتم فقط یکسری چیزهای جمع کردنی مثل magic plate bottle و از این چیزا باقی موند .واقعا دلم برای شخصیت های بازی تنگ میشه :((

کسی این تروفی on burning wings رو گرفته ؟
یکی دو تا سایت زده که باید جام رو خودت بنوشی تا بهت بده . اما وقتی خودم جام ول رو نوشیدم بازم نداد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or