Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

کاراکتر من واقعا به طور عجیبی قوی هست و لولش بالا هست . واقعا لذت بخشه وقتی قدرتمند هستید . البته اینجور بازی هارو باید تمام که کرد سریع به فروش رسوند به هر حال چیزی نیست که بخوام مدت ها باهاش سرگرم باشم .
رسما فلسفه Rpg رو نابود کردی:))
حرفات برای خودت جالب ترین نکتت اینه که آی دی پی اس ان نداری:))

کاشکی یجایی تو بازی میشد Game Progress بازیتو ببینی،یا هست من پیداش نکردم،،

نیست، ولی خب توی Journal اگر بری تمام Collectible ها و تمام Quest هارو داری، راحت میتونی ببینی چندتا از Bottle هارو جمع کردی، چند تا از Landmark هارو و ......

بازی اونقدر مراحل داره که به این راحتی ها نتونید ازش دست بکشید اما به محض اینکه تمام میشه دیگه جذابیتش از بین میره و وقتی 100% شد دیگه باید فروختش تا پول جمع کنید برای بازی های آینده البته دیگه بازار بازی خلوت میشه طی ما های آینده و دیگه اینجوری شلوغ نیست ولی خوب عنوان های با کیفیتی عرضه میشن .

بازی اونقدر مراحل داره که به این راحتی ها نتونید ازش دست بکشید اما به محض اینکه تمام میشه دیگه جذابیتش از بین میره و وقتی 100% شد دیگه باید فروختش تا پول جمع کنید برای بازی های آینده البته دیگه بازار بازی خلوت میشه طی ما های آینده و دیگه اینجوری شلوغ نیست ولی خوب عنوان های با کیفیتی عرضه میشن .

بله متاسفانه وقتی که بازی تموم میشه و همه ماموریت های فرعی رو برید دیگه رسما جذابیت بازی از بین میره اما توجه کنید که خوبیه DA: I و نسخه های قبلیش اینه که میتونید دوباره بازی رو کلا با یه کلاس و نژاد دیگه شروع کنید و تصمیم های مختلفی بگیرید که باعث میشه کلا روند بازی عوض بشه و داستان هم طور دیگه ای پیش بره(تازه بخش چند نفره هم هست)

منتها بازم بنظر من داستان اونقدرها هم که وعده داده بودن با تصمیمات شما عوض نمیشه و حتی یه تصمیم گیری درست حسابی مثل نسخه اول برای پایان بازی نذاشته بودن. مثلا تو نسخه اول انتخاب رئیس شهر کوتوله ها، اون ماموریت که مربوط به Werewolf ها و الف ها بود، یا مثلا سرنوشت پسر پادشاه، سرنوشت جادوگرا توی اون برج مخصوص، پایان بازی و رابطه با کاراکتر ها خیلی گسترده تر بود و کلی تصمیم گیری و ماموریت جالب توی بازی بود. درحالی که تو این نسخه کلا 2-3 تا تصمیم گیری اصلی و سرنوشت ساز وجود داشت و بقیشون تاثیر خیلی محسوسی روی داستان بازی نمیذاشتن.

دوستان میشه عواقب بالا بردن هر کدوم از پرچم ها رو بگید ؟
واسه میج کدوم درخت رو بیشتر پر کنم ؟
قسمت مولتیش توی سینگل هم تاثیر داره یا نه ؟ چون کلا یه کاراکتر دیگه میسازی

دوستان ، بیاید بگید به نظرتون mage ها باید مثل هر انسان دیگه ای آزاد باشن یا این که جادو خطرناکه و باید جادوگران توی circle of magi تحت نظارت همیشگی تمپلار ها باقی بمونن ؟ ;)
این سوالی هست که توی هر نسخه بازی ، شما باهاش مواجه میشید و باید در موردش تصمیم بگیرین .

دوستان ، بیاید بگید به نظرتون mage ها باید مثل هر انسان دیگه ای آزاد باشن یا این که جادو خطرناکه و باید جادوگران توی circle of magi تحت نظارت همیشگی تمپلار ها باقی بمونن ؟ ;)
این سوالی هست که توی هر نسخه بازی ، شما باهاش مواجه میشید و باید در موردش تصمیم بگیرین .

من همیشه با Mage ها Side میکردم! سیستم Chantry و Templar ها یه سیستم مذهبی خشک و فاشیستی برپایه توهمات یه زن هستش که خودش رو پیامبر یه خدایی که وجود نداره (تا اونجایی که ما دیدیم) هستش. یکی از لذت های من توی Inquisition مداوم سوزوندن دماغ اونایی بود که طرفدار Chantry و اینا بودن، و آخرش هم وقتی فرصت برام پیش اومد Mage هارو آزاد گذاشتم.

من همیشه با Mage ها Side میکردم! سیستم Chantry و Templar ها یه سیستم مذهبی خشک و فاشیستی برپایه توهمات یه زن هستش که خودش رو پیامبر یه خدایی که وجود نداره (تا اونجایی که ما دیدیم) هستش. یکی از لذت های من توی Inquisition مداوم سوزوندن دماغ اونایی بود که طرفدار Chantry و اینا بودن، و آخرش هم وقتی فرصت برام پیش اومد Mage هارو آزاد گذاشتم.

یعنی این maker واقعا وجود نداره؟

دوستان میشه عواقب بالا بردن هر کدوم از پرچم ها رو بگید ؟
واسه میج کدوم درخت رو بیشتر پر کنم ؟
قسمت مولتیش توی سینگل هم تاثیر داره یا نه ؟ چون کلا یه کاراکتر دیگه میسازی
نداره ...

به نظره من به قوله خوده شخصیت اصلی everybody deserves freedom. بعدش هم اینکه حالا اینطوری نیست که templar ها خودشون خطرناک نباشن D: این قضیه همون موشهای توی انباری با یه پنیر هست . فرقی نداره چی باشن outcome اخریش اینکه یکی باید باشه ×_× با هم کنار نمیان اما خودم با mage ها موافقترم ×_×
هرچند که Sera خامونم Greatly Disapproved لول !

شما بهتره اول ماهیت قضیه رو ببینید چی هست و اونموقع میتونید خوب تصمیم گیری کنید . گروه Templar قصد سلطه کامل بر منطقه و یکه تاز بودن رو داره در حالی که خواسته ی گروه Mage آزاد بودن و فعالیت هستش . خوب این کاملا مشخص میکنه که حق با گروه Mage هست چرا که نمیتونه خطر آفرین باشه و فقط خواستار آزادی فعالیت خودشون هستند .

من همیشه با Mage ها Side میکردم! سیستم Chantry و Templar ها یه سیستم مذهبی خشک و فاشیستی برپایه توهمات یه زن هستش که خودش رو پیامبر یه خدایی که وجود نداره (تا اونجایی که ما دیدیم) هستش
پس اول بازی کی نجاتت میده داداش ؟:d من که هنوز بازیو تموم نکردم ولی احتمالا anderaste اول بازی شخصیت بازی رو نجات میده !

mage ها منو تا حد زیادی یاد جهش یافته های x-men میندازن . جفتشون با ویژگی های خاص به دنیا میان و هر دوشون هم گاهی خیلی خطرناک میشن !
مدرسه ی پروفسور x هم میتونه نمادی از circle باشه :d
حقیقت اینه که mage ها خیلی از اوقات باعث بدبختی های انسان شدن . فراموش نکنید که همون blight ها و حمله ی موجودات اهریمنی دست پرورده ی همین magister هاست . یا دیدید که توی این نسخه alexius به عنوان یک میج چی کار میکنه !
خلاصه این که قدرت طلبی ها و بلند پروازی های mage ها میتونه خیلی خطرناک باشه .

جلوتر که بری معلوم میشه که کاره andraste نبود بلکه کار جاستینیا بود !

والا منم زیاد از میج ها خوشم نمیاد برای همین طرف تمپلار ها رو گرفتم :d

خوب لازم شد من یک سری مسائل این بازی را بصورت خلاصه مطرح کنم ( Spoiler هم نمی زارم چون ممکن هست بعضی ها با بازی کردن هم متوجه نشوند )
اعتقادات:
Elves:
-چیزی که الان بهش اعتقاد دارند:
قدیمیترین اعتقاد در Thedas، آنها معتقد هستند که دنیا توسط Creators بوجود آمده که خودشون گروهی از God ها یا موجوداتی بسیار قدرتمند هستند که تا الان دقیق داستانشان مشخص نیست. یک گروه از Evil God ها به اسم Forgotten Ones هم همیشه بر علیه Creators در حال جنگ بودند و در این بین خدای مکر و حیله Dread wolf می توانسته بین دو گروه رفت و آمد داشته باشد و در آخر با گول زدن هر دو گروه آنها را در دو دنیا مختلف زندانی می کند.
-واقعیت:
Dread Wolf در حقیقت به عنوان خدای مکر و حیله نبوده و Rebel God بوده نه Trickster God. و دوست بسیار نزدیک خدای انتقام و زندگی یعنی Mythal بوده. بعد از اتفاقات DA I اینطور به نظر میرسه که خدایان Elves کم کم باز گردند و مسیر اصلی داستان مشخص میشه. بر خلاف اعتقادات خود Elves سرزمین مادری Arlathan توسط Tevinter Imperium از بین نرفته و سرنوشتش هنوز معلوم نیست.
Dwarves:
اعتقاد آنها به موجودی به نام مادر زمین یا Stone بر می گردد که زمین و سنگ از اوست و همه در آخر به او باز می گردند. این اعتقاد توسط Solas یا Dread Wolf تایید شد و اینکه Dwarf ها اصلا به Fade نه در هنگام خواب و در هنگام مرگ نمی روند.
و بر می گردیم به قضیه maker. قرار بود که Bioware وارد مسائل اعتقادی thedas به اون صورت نشه و ماهیت فقط maker را هیچ وقت تایید یا تکذیب نکنه ولی پس از شماره دو این تصمیم عوض شد. همونطور که می دونید فقط انسان ها به این موحود اعتقاد دارن و بر این باور هستند که اول maker دنیای fade را درست کرد و spirit ها در آن قرار داد و بعد thedas را درست کرد و فقط انسان ها را خلق کرد و پس از ورود magister های tevinter به شهر طلایی اون شهر توسط گناهان اونها سیاه شد و اونها به صورت darkspawn به زمین برگردانده شدند و maker خدایان اونهارو در زیر زمین زندانی کرد و مثل یه بچه لوس اونارو به جون بقیه انسان های بی گناه فرستاد و قهر کرد رفت. بعدش هم عاشق صدای یه نفری که از بربر ها بود که elf هارو برای آزادی از اسارت tevinter هدایت می کرد شد و بعدش از کشته شدن andraste توسط امپراتور tevinter دوباره قهر کرد رفت.
واقعیت:به گفته Yavana یکی از دختران Flemeth در هزاران سال قبل اصلا fade وجود نداشته و dragons بر آسمان حکمرانی می کردند. Old Gods Tevinter که همان dragon هایی هستند که توسط darkspawn ها corrupt می شوند اصلا زندانی نشده اند و در مقر های زیر زمینی مخصوص خودشان در خواب هستند. darkspawn ها از سال ها پیش از وجود اعتقاد به maker در زیر deep roads به گفته dwarf ها وجود داشته اند و پس از مدتی به صورت ناگهانی حمله می کنند. black city از همان اول black بوده به گفته coryphues و محل نیرویی فاسد به اسم blight هست که darkspawn ها در خونشان هست.
ببخشید اگر کم نوشتم سوال خاصی داشتید به صورت جدا مطرح کنید جواب خواهم داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or