Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

شما بیشتر با چه ترتیبی میرین جلو ؟
مثلا دو تا روگ میبرین یا دو تا میج یا دو تا واریر

من الان لول 10 هستم اما همچنان نتونستم potion ها رو آپگرید کنم جز اولی . گفتم میرم جلو آیتمهاش پیدا میشه اما هنوز که خبری نیست !

Inquisitor--warrior
Dorian--Mage
Solas--Mage
Sera--Rogue

شما بیشتر با چه ترتیبی میرین جلو ؟
مثلا دو تا روگ میبرین یا دو تا میج یا دو تا واریر

من الان لول 10 هستم اما همچنان نتونستم potion ها رو آپگرید کنم جز اولی . گفتم میرم جلو آیتمهاش پیدا میشه اما هنوز که خبری نیست !
خودم که warrior ام !_! 2 تا mage دارم با یکی warrior ~_~
با همینا رفتم جلو

ایتمهاش رو farm کن. خیلی از side quest ها رو برای گرفتن upgrade اینا باید انجام بدی ×_× تعداده side quest ها خیلی زیاد ×_×

سعی کنید همه رو امتحان کنید . به نظرم Mage بهترین هستش . البته Warrior هم به سبب اینکه میتونید حمله کنید و برید توی دل دشمن خیلی جذاب میتونه باشه اما خوب ممکنه کشته بشید و احتمال کشته شدنتون زیاد هستش . Mage هم به سبب اینکه احتمال کشته شدنتون کمتر هست و حمله از دور و Support یار هاتون و در کنترل داشتن اوضاع جذابش کرده .

خودم که warrior ام !_! 2 تا mage دارم با یکی warrior ~_~
با همینا رفتم جلو

ایتمهاش رو farm کن. خیلی از side quest ها رو برای گرفتن upgrade اینا باید انجام بدی ×_× تعداده side quest ها خیلی زیاد ×_×

من خودم Mage هستم دیگه کسی رو نمیبرم.با 3 تا Warrior میرم .الان کلا همه melee هستن .حتی خودم هم Melee شدم.از range خبری نیست دیگه.

کوئست های بازی خیلی خیلی زیادن :| :دی من هنوز تو Hinterlands هستم :| کوئست های بازی تموم شدنی هستند یا بی نهایت هست و بازی همینطور میسازه ؟ :دی

Mage هم مثل دو بازی قبل سوپر هیرو نیست و تقریبا برابر با بقیه :دی ولی یه سوال چرا انقدر Rogue های دشمن سختن ؟ :| یعنی به نسبت چلنجینگ تر هستند :دی

یه مشکلی هم که دارم هنوز نتونستم بفهمم که چجوری باید لول دشمن هام رو تشخیص بدم و ببینم ! چجوری باید بفهمم ؟

کوئست های بازی خیلی خیلی زیادن :| :دی من هنوز تو Hinterlands هستم :| کوئست های بازی تموم شدنی هستند یا بی نهایت هست و بازی همینطور میسازه ؟ :دی

Mage هم مثل دو بازی قبل سوپر هیرو نیست و تقریبا برابر با بقیه :دی ولی یه سوال چرا انقدر Rogue های دشمن سختن ؟ :| یعنی به نسبت چلنجینگ تر هستند :دی

یه مشکلی هم که دارم هنوز نتونستم بفهمم که چجوری باید لول دشمن هام رو تشخیص بدم و ببینم ! چجوری باید بفهمم ؟
تموم ميشن:d
حتي Wartable هم تموم شدني هست ، براي من چيزي نمونده ديگه.به جز يك سري براي gold و...
روي دشمني كه ميخواي R3 بزن و روش لاك كن، بالاي صفحه ميزنه(بالاي Health bar) .

برو جاهای دیگه D:
البته منم open world بازی میکنم شدیدا obsessed میشم کله side quest رو برم چون همش حس میکنم یه چیزی از دست دادم D: ...
دقیقا ! به نظره منم بازیش خیلی بالانس شده از همه نظر.

من خودم Mage هستم دیگه کسی رو نمیبرم.با 3 تا Warrior میرم .الان کلا همه melee هستن .حتی خودم هم Melee شدم.از range خبری نیست دیگه.
اینم خوبه ×_×
من خودم زیاد احله range نیستم D:
2 تا رنج معمولا ست میکنم روی رنج attack های دشمان اگر باشم . بقیم با اون زنجیر میکشم taunt میکنم میکشم D: کلا همه جا رو با این حالت میرم D: لول...

من متاسفانه یه کرم یا مرض دارم که تا کل نقشه رو خالی نکنم ول کن ماجرا نمیشم :دی همون Origins رو من دیگه مقدار ساعتش از دستم در رفته بود ! :دی اهل پلات کردن و اینا نیستم ولی باید بازی رو خالی کنم :دی

این دیالوگ هایی که کاراکتر ها در حین راه رفتن میگن فوق العادست :دی علاوه بر اینکه گذشته ها و اخلاقیات و رفتار هاشون رو بر ملا میکنه باعث خنده و ناراحت شدن و ... هم میشه :دی Varric هم که تا میتونه تیکه میپرونه :دی یعنی دهن این کاساندرا رو سرویس کرده :دی

راستی من Female هستم گزینه های رومانسم کیا هستند ؟

بغل یه رودخونه به اولین اژدهای بازی هم برخورد کردم :| کلا یه اتک به هممون داد Health Bar کلا قرمز شد :| همونجا بود که فرار رو بر قرار ترجیه دادم و گریختم از صحنه :| :دی مال این حرفها هنوز نبودم که اژدها بکشم :دی

آخرین ویرایش:
من متاسفانه یه کرم یا مرض دارم که تا کل نقشه رو خالی نکنم ول کن ماجرا نمیشم :دی همون Origins رو من دیگه مقدار ساعتش از دستم در رفته بود ! :دی اهل پلات کردن و اینا نیستم ولی باید بازی رو خالی کنم :دی

این دیالوگ هایی که کاراکتر ها در حین راه رفتن میگن فوق العادست :دی علاوه بر اینکه گذشته ها و اخلاقیات و رفتار هاشون رو بر ملا میکنه باعث خنده و ناراحت شدن و ... هم میشه :دی Varric هم که تا میتونه تیکه میپرونه :دی یعنی دهن این کاساندرا رو سرویس کرده :دی

بغل یه رودخونه به اولین اژدهای بازی هم برخورد کردم :| کلا یه اتک به هممون داد Health Bar کلا قرمز شد :| همونجا بود که فرار رو بر قرار ترجیه دادم و گریختم از صحنه :| :دی مال این حرفها هنوز نبودم که اژدها بکشم :دی
دیالوگ ها که در حال راه رفتن میگن باگ شده. یعنی از این هم باید بیشتر با هم حرف بزنن.:d Bioware داره بررسی میکنه فعلا.
romance هم لینک gameinformer که صفحه گذاشتم رو ببین

کاراکتر من مرد هست
میشه با sera ریلیشن برقرار کرد یا بخاطر موردی که داره نمیشه ؟
من با بقیه شخصیت ها این رابطه رو پیش نبردم . نکنه اخر سر تروفیش رو نگیرم

کاراکتر من مرد هست
میشه با sera ریلیشن برقرار کرد یا بخاطر موردی که داره نمیشه ؟
من با بقیه شخصیت ها این رابطه رو پیش نبردم . نکنه اخر سر تروفیش رو نگیرم

نه نمیشه، Sera فقط با شخصیت های زن رومنس داره.

کلیه مراحل بازی رو میشه coop رفت؟ اگه یکی نخواد به داستان زیاد توجه کنه میتونه بازی رو تمام کنه؟(مراحل اصلی)

نه یه سری مرحله خاص داره Co op. بازی خیلی به داستان وابسته هست و کلی مرحله داره که اصلا نبرد توشون نیست و باید برید دنبال آیتم و گشت و گزار و صحبت با NPC ها و ...

منم همینطوری لول ×_× همچنان در حال جویدن سانت سانته Hinternald هستم :))

برای romance اون
Bananeyessss.gif
Bananeyessss.gif
Bananeyessss.gif
سرا ! Sera لول ×_× شخصیت باحالیه ....

یه App این IGN درست کرده خیلی باحاله
MatchMaker هست برای Dragon age ::

دیالوگ ها که در حال راه رفتن میگن باگ شده. یعنی از این هم باید بیشتر با هم حرف بزنن.:d Bioware داره بررسی میکنه فعلا.
romance هم لینک gameinformer که صفحه گذاشتم رو ببین

اره دارن روش کار میکنن . از Pc بازای بالای 60 ساعت خواستن save هاشون رو براشون بفرستن مثل اینکه .
ظاهرا برای کسایی 0 بوده X_X کلا سکوته خالص D: یا خیلی کم
برای منم هرزگاهه حرف میزنن. یعنی شاید 15 دقیقه هیچی نگن شایدم 20 دقیقه ...

خوشبختانه این باگ رو نداشتم، صحبت ها بین Varric و Cassandra خیلی باحالن و بین Sera و Viviene....راستی این Viviene چقدر موجود اعصاب خورد کنیه An annoying bitch .

راستی توی رومنس کردن کاساندرا هم Atheist بودن یا نبودن اهمیتی نداره فقط سخت میکنه یکم کار رو که بازم مشکلی نیستش، خیلی باحال بود بهم برگشت گفت I know you're a man who doesn't share my faith....خیلی خوب عمل کردن که Option دیدگاه مذهبی هم به کاراکتر دادن توی DA II من خیلی حرص میخوردم که کاراکترم میگفت Thank the maker یا Maker protect you ...واسه همین زیاد حال نمی داد بهم صحبت کردنا زیاد.:d

من تا الان 2 تا اژدها کشتم یکی توی Hinterlands و اون یکی توی Crestwood ....
Hinterlands, Fallow Mire, Storm Coast, Western Approach, Emprise Du lion & Crestwood رو من کاملا Picked clean کردم....دیگه کوفت هم توشون پیدا نمیشه :d فقط اژدها هاشون موندن.

خوشبختانه این باگ رو نداشتم، صحبت ها بین Varric و Cassandra خیلی باحالن و بین Sera و Viviene....راستی این Viviene چقدر موجود اعصاب خورد کنیه An annoying bitch .

راستی توی رومنس کردن کاساندرا هم Atheist بودن یا نبودن اهمیتی نداره فقط سخت میکنه یکم کار رو که بازم مشکلی نیستش، خیلی باحال بود بهم برگشت گفت I know you're a man who doesn't share my faith....خیلی خوب عمل کردن که Option دیدگاه مذهبی هم به کاراکتر دادن توی DA II من خیلی حرص میخوردم که کاراکترم میگفت Thank the maker یا Maker protect you ...واسه همین زیاد حال نمی داد بهم صحبت کردنا زیاد.:d

من تا الان 2 تا اژدها کشتم یکی توی Hinterlands و اون یکی توی Crestwood ....
Hinterlands, Fallow Mire, Storm Coast, Western Approach, Emprise Du lion & Crestwood رو من کاملا Picked clean کردم....دیگه کوفت هم توشون پیدا نمیشه :d فقط اژدها هاشون موندن.
ماله Hissing Wastes مثل اینکه از همه سخرته ×_×
High Dragon هست :-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or