Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

خوبی بازی به این هست که مثل نسخه افتضاح Da 2 نیست که همینجوری بتونید دشمن هارو بکشید و از بین ببرید و پیروز بشید باید با استراتژی برید جلو و یاراتون هم کمکتون میکنن و واقعا چالش داره بازی و اگر حواستون نباشه ممکنه هر لحظه کشته بشید .
دوست عزیز نیت توهین ندارم ولی از چیزایی که مینویسی به نظر میاد نه اینو بازی کردی نه DA2. :-s

بابا چقد از سری 2 انتقاد میکنین (کاش فقط انتقاد میکردین) . شخصاً از DA 2 لذت بردم راستش!!!یکم لطف کنین در باره این سری صحبت کنین تا Reg 1 نیومده ما حداقل از تعریفاتون استفاده کنیم ;)

چرا همه فقط دنبال ریجن 1 هستین؟ :-/

من انتقاده واردم به بازی شماره دوم این بود که بیشتر action-rpg بود تا rpg مثل نسخه اول مگرنه gameplay و داستانش خوب بود ! ! خودم بازی نکردم اما بعدا داستان و ایناش رو دنبال کردم . چون انصافا داستانش جذابیت کافی رو داشت ! ولی بازیه بدی نبود !!!!! طرفدارهاش حق داشتن مقداری ناراحت باشن چون اون tactical cam چیزی بود که بازی رو خاص و کلاسیک کرده بود و توی 2 برش داشتن !

اکثریت از این نسخه راضی نبودن چون اون عمقه نسخه اول و tactical بودنش توی این نسخه نبود مگرنه در نوع خودش بازیه بدی نبود اصلا !!! حتی به عنوانه یک بازی ACtion RPG هم بازیه خوبی بود ...

البته اون طوری که یکی از دوستان میگه افتضاح اصلا نبود D: ایشون کلا تو همه تاپیکها میچرخه comment های مشابهشون رو تکرار میکنن و از همه چیز افتضاح یاد میکنن . زیاد جدی نگرید D:

من انتقاده واردم به بازی شماره دوم این بود که بیشتر action-rpg بود تا rpg مثل نسخه اول مگرنه gameplay و داستانش خوب بود ! ! خودم بازی نکردم اما بعدا داستان و ایناش رو دنبال کردم . چون انصافا داستانش جذابیت کافی رو داشت ! ولی بازیه بدی نبود !!!!! طرفدارهاش حق داشتن مقداری ناراحت باشن چون اون tactical cam چیزی بود که بازی رو خاص و کلاسیک کرده بود و توی 2 برش داشتن !

اکثریت از این نسخه راضی نبودن چون اون عمقه نسخه اول و tactical بودنش توی این نسخه نبود مگرنه در نوع خودش بازیه بدی نبود اصلا !!! حتی به عنوانه یک بازی ACtion RPG هم بازیه خوبی بود ...

البته اون طوری که یکی از دوستان میگه افتضاح اصلا نبود D: ایشون کلا تو همه تاپیکها میچرخه comment های مشابهشون رو تکرار میکنن و از همه چیز افتضاح یاد میکنن . زیاد جدی نگرید D:

Dragon Age II داستانش خیلی عالی بود....من اینقدر جذب شده بودم بازی رو توی 2 روز تموم کردم، یک شام و یک صبحانه رو Skip کردم که تموم شه بازی....Narrative ش بهترین توی سال عرضه اش بود. البته BIOWARE هرگز Narrative بد تحویل ما نداده بود.

- - -ویرایش - - -

چرا همه فقط دنبال ریجن 1 هستین؟ :-/

بجز هدف جمع کردن کلکسیون چیز دیگه ای به ذهن من که نمیرسه :d

خب به هر سختی که بود این شاهکار رو بالاخره خریدم :دی نمیدونم چرا بازی کمیابه :|

دوستان قبل از شروع توصیه‌ای ندارید؟ :دی بنظرتون اول با Mage شروع کنم یا شمشیر و سپر ؟ :دی

دوستان قبل از شروع توصیه‌ای ندارید؟ :دی بنظرتون اول با Mage شروع کنم یا شمشیر و سپر ؟ :دی

بنظرم هر کدوم رو که دوست داری.در طول داستان کلی نفر از هر کلاس همراهیت میکنن و مثلا اینجوری نیست که اگه با mage بازی کنی نتونی با warrior و rogue بازی کنی و خیلی راحت سوییچ میتونی بکنی.

خوبی Mage اینه که اگر برداریش میتونی از هر تایپ یه کاراکتر همراه خودت ببری ولی اگر Warrior یا Rogue ورداری دیگه دلیلی نداری که یه دونه هم نوع خودت با خودت ببری، 2 تا Mage داشتن بهترین انتخاب توی Fight هاست و کلا Mage بودن آسونتره.

DAT Morrigan:x:x:x:x
Celene خیلی زشت بود:d من خیلی زیبا تو ذهنم فرضش کرده بودم، اون لهجه مسخره اش هم حرصم رو در آورد، همیشه با یه لهجه سکسی فرانسوی فرضش میکردم توی کتاب ولی اینجا لهجه به شدت ضایع فرانسوی داشت! سارکوزی بهتر حرف میزد ازش :d

دلم نمی خواست گسپارد رو بفرستم جهنم، مرد Honourable بودش...ولی ترسیدم خطر ایجاد کنه زنده نگه داشتنش.

الان فقط Warden Commander ام رو ببینم دیگه میتونم با آرامش بمیرم:d

بنظر من Mage آسون ترین کلاس بازیه و فقط باید وایسید از دور اتک بدید و جادوهاتون رو تک تک اجرا کنید. ولی سخت ترین کلاس بنظرم Dual Wielded Rogue هست، اول اینکه باید همیشه دوتا Dagger خوب پیدا کنید و توی هر کدوم Rune و قطعات مختلف بزارید، درحالی که بقیه کلاس ها یه اسلحه بیشتر ندارن و کارشون خیلی راحت تره. قابلیت های Rogue خیلی انتخاب هارو سخت میکنه و باید توی انتخابشون دقت کرد وگرنه تیمتون ضعیف میشه. من خودم دارم الان با این کلاس میرم و بنظرم یکی از باحال ترین و استراتژیک ترین کلاس های بازیه، مخصوصا اگه ساب کلاس Assassin یا Artificier رو انتخاب کرده باشید!

Dragon Age II داستانش خیلی عالی بود....من اینقدر جذب شده بودم بازی رو توی 2 روز تموم کردم، یک شام و یک صبحانه رو Skip کردم که تموم شه بازی....Narrative ش بهترین توی سال عرضه اش بود. البته BIOWARE هرگز Narrative بد تحویل ما نداده بود.

- - -ویرایش - - -

بجز هدف جمع کردن کلکسیون چیز دیگه ای به ذهن من که نمیرسه :d
هرگز :d
کلا نوسیند هاشون کارشون درسته D: البته سیستم ساختاری بازیشون هم یه جوریه کلا متناسبه روایته داستنهای طولانی و پرجزییات هست ! سری ME واقعا شاهکاره ^_^

بنظر من Mage آسون ترین کلاس بازیه و فقط باید وایسید از دور اتک بدید و جادوهاتون رو تک تک اجرا کنید. ولی سخت ترین کلاس بنظرم Dual Wielded Rogue هست، اول اینکه باید همیشه دوتا Dagger خوب پیدا کنید و توی هر کدوم Rune و قطعات مختلف بزارید، درحالی که بقیه کلاس ها یه اسلحه بیشتر ندارن و کارشون خیلی راحت تره. قابلیت های Rogue خیلی انتخاب هارو سخت میکنه و باید توی انتخابشون دقت کرد وگرنه تیمتون ضعیف میشه. من خودم دارم الان با این کلاس میرم و بنظرم یکی از باحال ترین و استراتژیک ترین کلاس های بازیه، مخصوصا اگه ساب کلاس Assassin یا Artificier رو انتخاب کرده باشید!
همه کلاسهای بازی بالانس شده D: اونطوریام نیست زیاد ... چون با بقیه میشه بازی کرد توی گروه به هر حال ! من زیاد علاقه به mage ندارم لول از قدیم به هوای barb توی diablo حالته یورشی ترجیح میدم D: :)) کلا تو همه بازیا حتی DS2 هم با کله میرم تو دله دشمنها D:

خب با تشکر از نظرات دوستان :دی

فعلا سری اول بازیم رو با Mage و جنسیت Human Female میرم :دی برای دور دوم یه Warrior و از نژاد Qunari :دی

لامصب شروع بازی چقدر حماسیه :دی گرافیک بازی هم که فوق العادست و آهنگ ها هم بشدت حماسی:دی

حرفه ای ترین Class خود Mage هست و حرفه ای ها برش میدارن چون باید حواستون به همه چیز باشه و یار هاتونو Support کنید و از Skill هاتون به موقع استفاده کنید .

سلاماقا من شماره های قبلی اسن بازی رو بازی نکردم، حالا هم با توجه به نمرات و تریلر و نظرات تصمیم زبه خرید بازی کردم
یکی از دوستان لطف میکنه یک خلاصه از قسمت های قبلی بده و بگه کلا تو بازی هدف چیه و ...
پ.ن: اگر تاپیکی هست لینکش رو بدید:bighug:

سلاماقا من شماره های قبلی اسن بازی رو بازی نکردم، حالا هم با توجه به نمرات و تریلر و نظرات تصمیم زبه خرید بازی کردم
یکی از دوستان لطف میکنه یک خلاصه از قسمت های قبلی بده و بگه کلا تو بازی هدف چیه و ...
پ.ن: اگر تاپیکی هست لینکش رو بدید:bighug:
بازی‌سنتر | مقاله‌ها | PC | Dragon Age: Inquisition | پرونده بازی ها: دنیای عصر اژدها
Grey Warden عزیز ( مجتبی) زحمتش رو کشیدن
حتما بخونه .فوق القعاده عالی هست ...

خب با تشکر از نظرات دوستان :دی

فعلا سری اول بازیم رو با Mage و جنسیت Human Female میرم :دی برای دور دوم یه Warrior و از نژاد Qunari :دی

لامصب شروع بازی چقدر حماسیه :دی گرافیک بازی هم که فوق العادست و آهنگ ها هم بشدت حماسی:دی
اهنگه Dragon Age origins هم خیلی قشنگ بود ! هنوزم توی موبایلم دارم ! اینم باید اضافه کنم اما ORigins یه چیز دیگه بود اهنگه اصلیش ...

منم دارم human female میره ×+× اولین باره توی سری BioWare دارم female میرم ... همینطوری واسه تنوع !_!

کلا شروع همه بازیهای bioware یه جوریه که ادم رو قشنگ دنباله خودش میکشونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or