Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

دلم واسه فیونا سوخت وقتی alister بهش اونطوری تو Redcliff Castle پرید :( می خواستم بگم اوهوی با مامانت درست حرف بزن :d. Cole هم خوب بود فقط حساب یکیو می زاری کف دستش اسپویل نمی کنم که وقتی پیداش کردی کشتیش حال کنی.
:d
Alistair كجا بود؟:d من نديدمش اصلا:|همه چيز رو انجام دادم.

آخرین ویرایش:
Alistair كجا بود؟:d من نديدمش اصلا:|همه چيز رو انجام دادم.
وقتی quest line mage هارو انجام بدی آخرش اگر Alistair پادشاه باشه ( که در playthrough من alistair پادشاه و Anora ملکه بود ) میان به Redcliff Castle و mage هارو از fereldan اخراج می کنند که تو می تونی recruit کنی.

یعنی بعد از 12 ساعت بازی افتضاح ترین اتفاقی که میتونست افتاد!!!!!!! بازی World Data منو Import نکرده و یه سری از تصمیمات فرق میکنن! الان دارم دوباره Dragon Age keep رو چک میکنم که بازی جدید شروع کنم ولی بهم میگه No custom world state found, starting with default world state!!!!
اعصابم بهم ریخته در حد وحشتناک :d

از بازی اومدم بیرون دوباره برم تو الان میگه Dragon Age servers unavailable!!!!:|

شانس نداریم اصلا:d

وقتی quest line mage هارو انجام بدی آخرش اگر Alistair پادشاه باشه ( که در playthrough من alistair پادشاه و Anora ملکه بود ) میان به Redcliff Castle و mage هارو از fereldan اخراج می کنند که تو می تونی recruit کنی.
من Templar هارو رفتم
یعنی بعد از 12 ساعت بازی افتضاح ترین اتفاقی که میتونست افتاد!!!!!!! بازی World Data منو Import نکرده و یه سری از تصمیمات فرق میکنن! الان دارم دوباره Dragon Age keep رو چک میکنم که بازی جدید شروع کنم ولی بهم میگه No custom world state found, starting with default world state!!!!
اعصابم بهم ریخته در حد وحشتناک :d
مگه ميشه؟ Dragon age keep يك قسمت داره كلا Lock ميكنه ، زده بودي اونو؟
من چند ساعت پيش بازي ميكردم اوكي بود:d

من Templar هارو رفتم

مگه ميشه؟ Dragon age keep يك قسمت داره كلا Lock ميكنه ، زده بودي اونو؟
من چند ساعت پيش بازي ميكردم اوكي بود:d

آره Locked بود! الان رفتم توضیح کامل هم به BIOWARE Forums دادم....خیلی ضد حال شد، الان نمی دونم چه مرگشه World state رو نمی تونه کلا پیدا کنه :d

مشکل رو حل کردم، ولی خب بازی رو از اول شروع کردم، تا مرحله ای
حمله میشه بهمون رو رفته بودم
حالا باید همه اون 13 ساعت رو از اول برم!

آخرین ویرایش:
این اژدها های بازی خیلی خوب طراحی شدن، هم جون سختن و هم هوش مصنوعی خوبی دارن. بالاخره بعد از کلی تلاش و زحمت تونستم اون اژدها زرده رو بکشم(لول 11)#:-s ولی انتظار داشتم آیتم های بهتری دراپ کنه و EXP بیشتری بده که ناامید شدم :(

دوستان یکی این میز وار رو توضیح میده ؟
یه سری علامت هست که هر کدوم هم یه زمانی داره , گویا میتونی یه نفر رو انتخاب کنی تا بره اونو انجام بده . کلا یکیش رو انجام دادم اما درست متوجه نشدم داستان میز چیه

کلا اینجوریه ,تو تاپیکا میچرخه به بازیا گیر بده.
میدونم میدونم D: همچنان خاطراته تاپیکه WD در ذهن هست ! :-s

این اژدها های بازی خیلی خوب طراحی شدن، هم جون سختن و هم هوش مصنوعی خوبی دارن. بالاخره بعد از کلی تلاش و زحمت تونستم اون اژدها زرده رو بکشم(لول 11)#:-s ولی انتظار داشتم آیتم های بهتری دراپ کنه و EXP بیشتری بده که ناامید شدم :(
هر کدومشون یه weakness خاصی دارن به damage های مختلف !
حالا جلوتر برو از Reward های بهتر هم خبری میشه نگران نباش زیاد D: تازه اوله کاره ^_^
Side Quest اینام حتما برو !

دوستان یکی این میز وار رو توضیح میده ؟
یه سری علامت هست که هر کدوم هم یه زمانی داره , گویا میتونی یه نفر رو انتخاب کنی تا بره اونو انجام بده . کلا یکیش رو انجام دادم اما درست متوجه نشدم داستان میز چیه
ببین Advisor ها هر کدوم راه حله خودشون رو بر حل و فصله mission هایی که روی نقشه نوشته دارن ! هر کدوم هم میتونن Outcome مختلفی داشته باشن !
کلا باید بخونی خودت تصمیم بگیری بسته به شرایطی که توضیح داده شده کدوم Advisor سلاح هست که بره سر و وقت قضیه
در اخر هم reward های خاصی میده ....
محیطهای که میشه سفر کرد هم قبلش به راحتی scout میکنی و بعد venture میشه کرد

من نزدیک 40 ساعت بازی کردم. لعنتی هرچی میری جلو بهتر میشه :d
خیلی فوقالعادس. متاسفانه دیگه نمیتونم بازی کنم تا دوشنبه.
به راحتی بهترین CRPG هست که تا حالا بازی کردم. مخصوصا کویست های داستان اصلیش و کاراکترها خیلی خوبن.
تنها چیزی که خوشم نیومد mount ها هست سرعتشون خیلی کم به نظر میاد.
امیدوارم تا آخرش همین زوند صعودی رو ادامه بده. :x

من اونو لول ١٢ كشتم ايتماي لول ١٥-١٤ داد خيلي خوب بودن:d
٤ تا Dragon كشتم (يكيشون هم لول ١٧-١٨ بود فكر كنم) Loot خوبي گرفتم.
--
اين Knight enchanter خيلي خنده دارن راحت ميشه Dragon ها رو solo زد :d اگر Mage هستيد بگيريدش.

Knight Enchanter فعلا OP ترین Specialization فوق العاده عالیه واسه Nightmare. دوستان که تروفی می خوان بگیرن حواسشون باشه که ما 11 تا Dragon داریم و باید هر 11 تارو بکشیم تا تروفی 10 تا بگیریم. من فعلا 6 تا رو کشتم. حواستون باشه توی بعضی map ها 2 تا high dragon هست.

• Like
Reactions: Destro
من اگر نقدی میکنم بر اساس تجربه هستش . شما Da 1 رو با Da 2 مقایسه کن. Da 1 خوب یک تجربه جدید بود . ولی Da 2 گند زد به اون تجربه واقعا . اما اون براشون یک درس شد تا این نسخه رو درست بیرون بدن و مشکلاتش رو رفع کنن و دیگه بازی رو فقط از روی از روی اسمی که نسخه قبلی در کرده عرضه نکنند.

آخرین ویرایش:
Knight Enchanter فعلا OP ترین Specialization فوق العاده عالیه واسه Nightmare. دوستان که تروفی می خوان بگیرن حواسشون باشه که ما 11 تا Dragon داریم و باید هر 11 تارو بکشیم تا تروفی 10 تا بگیریم. من فعلا 6 تا رو کشتم. حواستون باشه توی بعضی map ها 2 تا high dragon هست.

توی یک مپ 3 تا هم هست. که اخریش لولش 23 بود :d
اینایی که من دیدم 10 تا هستن , 11 امی کجاس؟ اصلا میزنه از 10 تا چند تا کشتی.

آخرین ویرایش:
به یه پازل خوردم مخم ترکید تا حل شد :|
من هنوز دارم با همون سه نفر اول ساید کوئست ها رو میرم . اگه یه چند تا کوئست اصلی رو برم و یارهای جدید بگیرم میتونم این کوئست ها رو ادامه بدم یا ممکنه برم جلو یه سری از این ساید کوئست ها حذف بشن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or