Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

به یه پازل خوردم مخم ترکید تا حل شد :|
من هنوز دارم با همون سه نفر اول ساید کوئست ها رو میرم . اگه یه چند تا کوئست اصلی رو برم و یارهای جدید بگیرم میتونم این کوئست ها رو ادامه بدم یا ممکنه برم جلو یه سری از این ساید کوئست ها حذف بشن ؟

فک کنم حذف نمیشن.

ولی من تو یه سایت یه توصیه خوندم که خودم هم باهاش موافقم.این hinterlands رو ول کنید باو برید مرحله اصلی ها رو رد بدید بخدا بازی خیلی باحال تر میشه

این subclass ها فقط برای شخصیت اصلی باز میشن یا کلا برای همه اعضای پارتی قابل انتخابه؟
فقط براي شخصيت اصلي هست اما خوب يه سري اعضا خودشون دارن اينارو مثل Dorian كه Necromancer هست يا solas كه Rift magic داره.
به یه پازل خوردم مخم ترکید تا حل شد :|
من هنوز دارم با همون سه نفر اول ساید کوئست ها رو میرم . اگه یه چند تا کوئست اصلی رو برم و یارهای جدید بگیرم میتونم این کوئست ها رو ادامه بدم یا ممکنه برم جلو یه سری از این ساید کوئست ها حذف بشن ؟
هيچي حذف نميشه ، شما لازم نيست حتما همون منطقه اول بموني در كنارش استوري رو هم انجام بده.
لازم نيست هرچي quest تو يك منطقه هست رو كامل كني، ميتوني بعدا بري.
البته Sidequest هاي DA جالبن و خسته كننده نميشه ، حداقل quest هاي شخصيت هاي بازي رو انجام بدين.

آخرین ویرایش:
فقط براي شخصيت اصلي هست اما خوب يه سري اعضا خودشون دارن اينارو مثل Dorian كه Necromancer هست يا solas كه Rift magic داره.

هيچي حذف نميشه ، شما لازم نيست حتما همون منطقه اول بموني در كنارش استوري رو هم انجام بده.
لازم نيست هرچي quest تو يك منطقه هست رو كامل كني، ميتوني بعدا بري.
البته Sidequest هاي DA جالبن و خسته كننده نميشه ، حداقل quest هاي شخصيت هاي بازي رو انجام بدين.
من عجیب Obssesed شدم با این HinterLand ! هم چنان موندگارم لول ! حالا امروز بلند میشم میرم یه جای دیگه اصلا ×_×
کلا بازیهای که Side Quest داره انجام ندم همش حس میکنم یه چیزی از دست دادم لول

Knight Enchanter فعلا OP ترین Specialization فوق العاده عالیه واسه Nightmare. دوستان که تروفی می خوان بگیرن حواسشون باشه که ما 11 تا Dragon داریم و باید هر 11 تارو بکشیم تا تروفی 10 تا بگیریم. من فعلا 6 تا رو کشتم. حواستون باشه توی بعضی map ها 2 تا high dragon هست.
فک کنم 10 تا باشن؟

من عجیب Obssesed شدم با این HinterLand ! هم چنان موندگارم لول ! حالا امروز بلند میشم میرم یه جای دیگه اصلا ×_×
کلا بازیهای که Side Quest داره انجام ندم همش حس میکنم یه چیزی از دست دادم لول

دقیقا منم یه همچین حسی دارم و حتی تمام Landmark ها و Shard هارو هم انجام میدم که دیگه مپ بازی از کوئست خالی بشه! ولی دیگه جدی خیلی واسشون وقت گذاشتم و از این به بعد فقط میخوام Side Quest های داستانی رو برم.

راستی یه معبد توی Forbidden Oasis هست که وقتی واردش می شید سه تا در داخلشه که هرکدوم از این درا به سه تا در دیگه ختم میشن و توی هر اتاقش یه مقبره هست که وقتی بازش کنید بهتون Resistance نسبت به یه Element خاص مثل آتش، یخ و ... اضافه میشه و اطرافش هم پر از سکه و پول و آیتمای خوبه. فقط شرط ورودش اینه که باید برای هر درش یه مقدار مخصوصی Shard داشته باشید، فکر کنم در اولش 6 تا بخواد، بعدیش 10 تا و آخریش 18 تا و پشت در آخر هم یه باس هست که بکشیدش آیتمای خیلی خوبی دراپ میکنه.

مرحله اصلیارو رو لول 18 تموم کردم عجب داستان حماسی و قشنگی داشت.سر جمم 4 5 تا اژدها کشتم تا حالا.
بازیش فوق العادس.بعد از سال ها یکی از بهترین نقش افرینیهایی بود که دیدم و دیالوگاش مثل اوریجین فوق العاده بود.مرحله فرعیا و انلاینشم قشنگ از اوناس که حالاحالاها سرگرم کنندس

بازی تونست خاطره ی خوب Da 1 رو برامون دوباره بیاره و حتی اونو چند برابر کنه و همچنین خاطره ی افتضاح نسخه Da 2 رو هم تونست از بین ببره و دوباره جون تازه ای به این سری ببخشه . بازی اصلا ریتم تکراری نداره و همینطور که جلو میرید چیزای جدیدی میبینید که باید اون هارو تجربه کنید .

این مرحله in your heart shall burn چقدر Epic بود لعنتی! خیلی حال داد!!! بعد این Elder one یکم شبیه Architect نیست؟ اول فکر کردم اونه!
قیافه Alistair هم خیلی عوض کردن! در حدی که گفتم این ازگل کیه آنورا باهاش اومده اینجا :d بعد مگه توی کامیک ها آلیستر نرفته بود دنبال ماریک؟ کی برگشت فرلدان؟

این چیزایی که تو قسمت جواهرات هست رو میشه فروخت یا ممکنه بدرد کوئست ها بخوره ؟ البته به غیر از ریسرچهای حیوانات رو میگم , مثل مجسمه ها
پوینتهایی که خرج کردی توی یه شاخه رو نمیشه ریست کرد و جور دیگه ای استفاده کرد ؟

این چیزایی که تو قسمت جواهرات هست رو میشه فروخت یا ممکنه بدرد کوئست ها بخوره ؟ البته به غیر از ریسرچهای حیوانات رو میگم , مثل مجسمه ها
پوینتهایی که خرج کردی توی یه شاخه رو نمیشه ریست کرد و جور دیگه ای استفاده کرد ؟

نه غیر از زردا همرو بفروش برن.
یه amulet هست میخری باهاش میشه پویتهارو ریست کرد.

آخرین ویرایش:
خوبی بازی به این هست که مثل نسخه افتضاح Da 2 نیست که همینجوری بتونید دشمن هارو بکشید و از بین ببرید و پیروز بشید باید با استراتژی برید جلو و یاراتون هم کمکتون میکنن و واقعا چالش داره بازی و اگر حواستون نباشه ممکنه هر لحظه کشته بشید .

ممنون عزیز
فقط این amulet رو از کجا میشه خرید ؟ باید ماموریت ها رو برم جلوتر تا باز بشه ؟ الان لول 7 هستم

این amulet رو میشه از اون میز خرید و فروشی که کنار محل ساخت و آپگرید آرمور هست خرید، البته مطمئن نیستم توی Haven این آیتم موجود باشه ولی توی Skyhold قابل خریده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or