Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

من عاشق این سبکم، فقط مشکلی که دارم اینه که تا حالا سراغ dragone age نرفتم...نمیدونم چرا!
من که ورژن های قبلی رو بازی نکردم میتونم از این سر در بیارم؟

من عاشق این سبکم، فقط مشکلی که دارم اینه که تا حالا سراغ dragone age نرفتم...نمیدونم چرا!
من که ورژن های قبلی رو بازی نکردم میتونم از این سر در بیارم؟
میتونی سر در بیاری ولی مشخصا ارتباطی که باید با داستان و شخصیتها داشته باشی رو نداری و بعضا میتونه یه جاهایی برات گنگ و نامفهوم باشه.

میتونی سر در بیاری ولی مشخصا ارتباطی که باید با داستان و شخصیتها داشته باشی رو نداری و بعضا میتونه یه جاهایی برات گنگ و نامفهوم باشه.
چه بد.....
من fantasy role-playing ها رو به خاطر داستانش دوست دارم...اگر نتونم درست ارتباط بگیرم انگیزه ای برای تموم کردنش ندارم.
سازنده هاش راه حلی برای کسانی که برای اولین بار میخوان بیان سراغ این بازی ندارن؟ من که نمیتونم همه ورژن های قدیمی رو رو لپ تاپ بازی کنم! اینجوری که نمیشه...

چه بد.....
من fantasy role-playing ها رو به خاطر داستانش دوست دارم...اگر نتونم درست ارتباط بگیرم انگیزه ای برای تموم کردنش ندارم.
سازنده هاش راه حلی برای کسانی که برای اولین بار میخوان بیان سراغ این بازی ندارن؟ من که نمیتونم همه ورژن های قدیمی رو رو لپ تاپ بازی کنم! اینجوری که نمیشه...

توی Dragon Age keep یه Option پخش کردن داستان داره، یه سناریو انتخاب بکن بعد بزن که واست پخشش کنه، کم و بیش قضیه میاد دستت، البته اونقدرا هم داستان قسمتای قبل تاثیر گذار نبودن، من الان 10 ساعته بازی میکنم یه دونه Reference کلا به Dragon Age 2 شد.

ps آقا این Northern Hills رو از کجا باید Access کرد یا یه جا نزدیک Forest Rifts که علامت تعجب (ماموریت) داره، از هرطرفی میرم راهم بسته است و بهش نمی رسم.

کلا Dragon Age داستانش جوریه که باید به طور کلی با دنیای اون آشنا باشید و شما میخواین که همینطور برید جلو و ببینید در ادامه چی میشه. خود من هم با اینکه سری های قبل افتضاح بودن ولی میخواستم داستاش بره جلو ببینم به کجا میرسه و حالا هم با این نسخه همینطوره .

چه بد.....
اگر اشتباه نکنم خوده سازنده ها گفته بودن سعی کردن بازی رو طوری طراحی کنن که لزوما نیازی نباشه Player های جدید این سری سردرگم بشن !
راستی یه video هم ign داره کله داستان 1-2 رو توی 5 دقیقه توضیح میده D:

کلا Dragon Age داستانش جوریه که باید به طور کلی با دنیای اون آشنا باشید و شما میخواین که همینطور برید جلو و ببینید در ادامه چی میشه. خود من هم با اینکه سری های قبل افتضاح بودن ولی میخواستم داستاش بره جلو ببینم به کجا میرسه و حالا هم با این نسخه همینطوره .
سریهای قبلی ؟
بیخیال ...
کلا دوتا بود ... شد افتضاح ؟
DA1 فوق القعاده بود ... 2 هم در نوع خودش خوب بود.

این subclass Knight Enchanter عالیه ,Melee داره و خیلی damage وارد میکنه و shield هم ضربه ای که میزنید میده یه جورایی نقش Tank پیدا میکنید:dمن گرفتمش خیلی خوبه.
هر کلاس 3 تا دارن. این بالایی برای Mage هستش.
سریهای قبلی ؟
بیخیال ...
کلا دوتا بود ... شد افتضاح ؟
DA1 فوق القعاده بود ... 2 هم در نوع خودش خوب بود.
کلا اینجوریه ,تو تاپیکا میچرخه به بازیا گیر بده.

ps آقا این Northern Hills رو از کجا باید Access کرد یا یه جا نزدیک Forest Rifts که علامت تعجب (ماموریت) داره، از هرطرفی میرم راهم بسته است و بهش نمی رسم.

باید از داخل یه Cave که نزدیکش هست واردش بشی، اگه اشتباه نکنم یه جعبه داخل تخته سنگ های بالای Cave هست که اونو Loot کنید ماموریتش کامل میشه.

-----

83983689527199984333.jpg

کسی میدونه چطوری باید وارد این Cave که پشتش 3-4 تا ماموریت مربوط به Red Lyrum هست شد؟ یه در بیشتر نداره که اونم قابل باز شدن نیست و هیچ راه دیگه ای هم برای ورود بهش وجود نداره.

باید از داخل یه Cave که نزدیکش هست واردش بشی، اگه اشتباه نکنم یه جعبه داخل تخته سنگ های بالای Cave هست که اونو Loot کنید ماموریتش کامل میشه.

-----

83983689527199984333.jpg

کسی میدونه چطوری باید وارد این Cave که پشتش 3-4 تا ماموریت مربوط به Red Lyrum هست شد؟ یه در بیشتر نداره که اونم قابل باز شدن نیست و هیچ راه دیگه ای هم برای ورود بهش وجود نداره.
اين رو من باز كرده بودم ولي يادم نمياد چجوري، شايد بايد Mission Wartable انجام بدي.

چه بد.....
پس توصیه می کنم این مقاله رو بخونید تا بتونید با دنیای بازی بیشتر آشنا شید : ;)
بازی‌سنتر | مقاله‌ها | PC | Dragon Age: Inquisition | پرونده بازی ها: دنیای عصر اژدها

--------

دوستان هر کسی خواست بازیشو بفروشه من خریدارم . اگر مایل بودید پیام خصوصی بدید لطفا .

پس توصیه می کنم این مقاله رو بخونید تا بتونید با دنیای بازی بیشتر آشنا شید : ;)
بازی‌سنتر | مقاله‌ها | PC | Dragon Age: Inquisition | پرونده بازی ها: دنیای عصر اژدها
ممنون

فعلا گذاشتم dragon age origin برای pc دانلود بشه، اینو بازی میکنم تا inquisition ارزون تر بشه و منم بیشتر با دنیاش ارتباط بگیرم.

-----

83983689527199984333.jpg

به war table برو و بگرد دنبال Operation به نام Red Templars on Storm Coast. با 5 Power بازش کن و به Storm Coast برو و می بینی که همون دری که بسته بود باز شده. اسم quest هم Red Water هست.
45501520191904714954.jpg

52439984961264700100.jpg

کاراکتر من:
Class: Warrior
Specialization: Reaver

چه باحال شده
اول که فیونا رو دیدم کلی ذوق کردم، بعد هم که Cole به گروهم پیوست اصلا روزم کامل شد:d
دلم واسه فیونا سوخت وقتی Alistair بهش اونطوری تو Redcliff Castle پرید :( می خواستم بگم اوهوی با مامانت درست حرف بزن :d. Cole هم خوب بود فقط حساب یکیو می زاری کف دستش اسپویل نمی کنم که وقتی پیداش کردی کشتیش حال کنی.
:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or