Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

این Hinterlands فکر کنم تموم کردنش 30 ساعت اینا طول بکشه من 10-12 تا Quest رو 5 ساعته رفتم ولی هنوز نزدیک هم نیستم حتی به همه کارایی که باید میکردم. توی راه انجام دادن هر Quest سه تا جدید اضافه میشن

این Hinterlands فکر کنم تموم کردنش 30 ساعت اینا طول بکشه من 10-12 تا Quest رو 5 ساعته رفتم ولی هنوز نزدیک هم نیستم حتی به همه کارایی که باید میکردم. توی راه انجام دادن هر Quest سه تا جدید اضافه میشن
اره همون حوالی طول میکشه ! اولش که وارده hinterland میشی به نظرم کوچیک میاد اما بعدش .... لول ! D: سوپرایز میشه ادم ^___________^
قشنگ خودشون که میگفتن 200 ساعت رو جا داره درست میگفتن ....

یه مرحله هست باید تو hinterlands برای inquisition اسب جور کنیم.یه مردی هست باید راضیش کنم من یه بار باهاش صحبت کردم ظاهرا راضی نشد.الانم هر وقت اون quest رو اکتیو میکنم هیچ جای نقشه نیست.کسی میدونه مشکل چیه؟
به بنده خدا چی گفتی ؟
همون quest که اسمش Master Of Horses هست رو رفتی دیگه ؟
اولش یه سوال میکنه که میتونی جاده رو امن کنی بعد باید بگی اره مگرنه D: .... همون بعدش که گفتی اره کلا اسب رو میده !
نمیدونم در صورت اینکه جوابه دیگه بدی چی میشه !
اما کلا توجه کن ! صحبت کردن توی این بازی خیلی مهمتر از اون چیزی هست که توی خیلی بازیهای دیگه هست D:

امروز DF هم انالیزه بازی رو کرده . نسخه One روی 900p اجرا میشه و 4 روی 1080 که به ظاهره قضیه متاسفانه روی 4 افت فریم بیشتری رو شاهد هستیم تا one اما texture ها کیفیت نسبتا بیشتری به نسبت One دارن ...مخصوصا قسمتهای شلوغ فریم بازیم متاسفانه روی 30 نیست و بین 27 تا 29 اینا میمونه ... احتمال داره با پچ برطرف کنن ! که خوب میشه اگر بکنن.

اونوقت اگه مثلا خواستم یه dlc (مثل اسلحه) با اون اکانت ریجن 2م بخرم میتونم از اون تو اکانت اصلیم از اون dlc یا add ons هام استفاده کنم؟

اره همون حوالی طول میکشه ! اولش که وارده hinterland میشی به نظرم کوچیک میاد اما بعدش .... لول ! D: سوپرایز میشه ادم ^___________^
قشنگ خودشون که میگفتن 200 ساعت رو جا داره درست میگفتن ....

به بنده خدا چی گفتی ؟
همون quest که اسمش Master Of Horses هست رو رفتی دیگه ؟
اولش یه سوال میکنه که میتونی جاده رو امن کنی بعد باید بگی اره مگرنه D: .... همون بعدش که گفتی اره کلا اسب رو میده !
نمیدونم در صورت اینکه جوابه دیگه بدی چی میشه !
اما کلا توجه کن ! صحبت کردن توی این بازی خیلی مهمتر از اون چیزی هست که توی خیلی بازیهای دیگه هست D:

امروز DF هم انالیزه بازی رو کرده . نسخه One روی 900p اجرا میشه و 4 روی 1080 که به ظاهره قضیه متاسفانه روی 4 افت فریم بیشتری رو شاهد هستیم تا one اما texture ها کیفیت نسبتا بیشتری به نسبت One دارن ...مخصوصا قسمتهای شلوغ فریم بازیم متاسفانه روی 30 نیست و بین 27 تا 29 اینا میمونه ... احتمال داره با پچ برطرف کنن ! که خوب میشه اگر بکنن.

میدونم.یه اسب هم بهم داد.فک کنم گفتن که یه گرک هایی هستن که مشکل ایجاد میکنن اون رو هم رد دادم ولی هنوزم اون quest مونده.اسمشم اگه اشتباه نکنم horses for the inquusition بود

یافتم!quest رو تو مپ مارک نمیکنه ولی در اصل همونجا تو خونه ی اون مرده هست

آخرین ویرایش:

من تمام side quest های این مطقه رو رفتم و 29 رجیون مختلفش رو هم پیدا کردم و مپش کلا expand شد تقریبا 15-16 ساعت بیشتر طول نکشید، تازه تمام shard ها و آیتم مخفی هاش رو هم بدست آوردم. حالا شاید بعدا تو آینده باز کوئست بده تو این منطقه ولی انقدر کمپ و fast travel هست توش که خیلی راحت میشه به منطقه مورد نظر رسید.

راستی کسی اینجا هست که مثل من deft hands , fine tools perk رو آزاد کرده باشه؟ بعضی جاها یه سری درب هست که بصورت معمولی باز نمیشن و معمولا پشتشون آیتم های مهم و خوبی هست و اگه این perk رو بگیرید میتونید باهاش این درب هارو باز کنید.

هرکدوم از Dragon ها ضعف خاصی دارن مثلا یکی با Ice بیشتر Damage میشه و ...
این که گذاشتم برای Crestwood هست :d به نظرم از اونکه توی Hinterlands بود سخت تره.

بابا، این متن پنهان رو واس این مواقع گذاشتنا
اصلا میخونین پست ها رو؟!
کسی که داستان اسپویل نکرد :d

هرکدوم از Dragon ها ضعف خاصی دارن مثلا یکی با Ice بیشتر Damage میشه و ...
این که گذاشتم برای Crestwood هست :d به نظرم از اونکه توی Hinterlands بود سخت تره.
چقدر سریع رسیدی اینجا ! یعنی چقدر طول کشید !؟ من همچنان توی hinterland موندگارام ! خیلی خوشلگه جاش . میرم ذره ذره همه جاش میبینم همینطوری D: خیلی حال میده ×_×

من تمام side quest های این مطقه رو رفتم و 29 رجیون مختلفش رو هم پیدا کردم و مپش کلا expand شد تقریبا 15-16 ساعت بیشتر طول نکشید، تازه تمام shard ها و آیتم مخفی هاش رو هم بدست آوردم. حالا شاید بعدا تو آینده باز کوئست بده تو این منطقه ولی انقدر کمپ و fast travel هست توش که خیلی راحت میشه به منطقه مورد نظر رسید.

راستی کسی اینجا هست که مثل من deft hands , fine tools perk رو آزاد کرده باشه؟ بعضی جاها یه سری درب هست که بصورت معمولی باز نمیشن و معمولا پشتشون آیتم های مهم و خوبی هست و اگه این perk رو بگیرید میتونید باهاش این درب هارو باز کنید.
خیلی به کار میاد ! منم دنباله perk هستم ×_×

میدونم.یه اسب هم بهم داد.فک کنم گفتن که یه گرک هایی هستن که مشکل ایجاد میکنن اون رو هم رد دادم ولی هنوزم اون quest مونده.اسمشم اگه اشتباه نکنم horses for the inquusition بود

یافتم!quest رو تو مپ مارک نمیکنه ولی در اصل همونجا تو خونه ی اون مرده هست
پس اون یه quest دیگه بود ! کلا همیشه detail یه سری سریع بخون . بعضی quest هاش همینطوری میشه ... یا مثلا فقط به حرف زدن خطم میشه.

من هم بالاخره بازی رو گرفتم فقط یه مشکلی دارم
دفعه اول زدم که لاگین بشه تو بتونم سیو ساخته شده رو باز کنم
حالا نمیدونم ایمپورت کرده یا نه و دیگه پایین صفحه اصلی هم علامت مثلث نیست که بخوام لاگین بشم

بچها بازیش خط داستانیش چند ساعت؟بهتر اسکاریم بازیش؟

خط داستانیش اگه فقط بخواید ماموریت های اصلی رو برید تقریبا 30-40 ساعتی بشه فکر کنم ولی اگه بخواید ماموریت های فرعی رو برید و آیتم ها و همه چیزای مخفی رو ببینید بیشتر از 120 ساعت وقت میخواد. در ضمن این بازی سبکش با Skyrim یکی نیست و نقش آفرینی خالصه و تازه دوربینش هم سوم شخصه.

میشه بازی رو دفعه اول رو اخرین حالت سختی رفت یا ممکنه جلوتر به مشکل بخورم ؟
چون بازی رو کامل میرم نمیدونم بعدش حسش هست دوباره رو حالت سختی برم یا نه

بچها بازیش خط داستانیش چند ساعت؟بهتر اسکاریم بازیش؟
نهایتا 50 ساعت .
با مختلفاتش بالای 100 راحت و مکس 200 ساعت ( توی reddit ملت گفتن 200-230 بازی رو کاملا دیگه شستن گذاشتن کنار D: )
اصلا نمیشه با Skyrim مقایسه کرد. خیلی فرق داره . درسته open world هست اما استایله بازی متفاوته ..

من هم بالاخره بازی رو گرفتم فقط یه مشکلی دارم
دفعه اول زدم که لاگین بشه تو بتونم سیو ساخته شده رو باز کنم
حالا نمیدونم ایمپورت کرده یا نه و دیگه پایین صفحه اصلی هم علامت مثلث نیست که بخوام لاگین بشم

میشه بازی رو دفعه اول رو اخرین حالت سختی رفت یا ممکنه جلوتر به مشکل بخورم ؟
چون بازی رو کامل میرم نمیدونم بعدش حسش هست دوباره رو حالت سختی برم یا نه
login برای Import کردن world state از keep هست ... یه confirm میکنه و بعد حله

اگر میتونی ! طبیعتا مبارزاتش سخت میشه.
دیدم توی option میشه وسطه بازی هم درجه سختی رو پایین اورد نمیدونم توی تروفی تاثیری داره یا نه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or