Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

چقدر گرون، ولی خیلی خوشگله.
فک کنم بزرگه
یه نسخه limited هم داره مثل اینکه چراغ اینا روش داره
اما جزییاتش فوق القعادس . پول داشتم میخریدم ولی خیلی گرونه ! جا میخواد D: یه خش بیفته روش ادم نابود میشه D:

این ویدئو رو ببینید فقط 2 ساعته دارم از خنده زمینو گاز میگیرم=)) انصافا دم Bioware گرم که انقدر خوب روی کوچکترین جزئیات بازی کار کرده:d
کلا خیلی باحال روی دیالوگ نویسیشون کار میکنن D:
کی میخواد با این Iron Bull هم دم شه ×_× ولی خندس لووووووووووول :\

همینطوری وسط بازی هم که این ور اونور میریم دیالوگهاشون خیلی باحاله !_!

من 2 صفحه پیش لینک دادم این کوئست رو برین نمیدونم کیا رفتن:Dragon Age: Inquisition
این کوئست 3 تا weapon میده اگه در حد لول 9 یا 10 هستید خیلی به دردتون میخوره چون هر 3 تاشون very rare هستن از همون آیتم بنفشا:دی مخصوصا برای mage عالین!
راستی بازی واقعا role playingـه اسپویل نمیکنم اما فقط مبارزات نیست بعضی مراحل سیاست هم مهمه و خارج از مبارزه باید افراد رو راضی کنید که کلا ماموریت فان و خوبیه!
بعد حدود 30 ساعت بازی کردن ذره ای خسته نشدم! (داستان به نصف هم نرسیده) حالا کلی مراحل co-op online مونده تازه :دی
به نظرم اگه جو امتازای پایین تو این نسل نبود راحت 95-96 میگرفت! کاملترین RPG که تا الان بازی کردم

منم بالاخره دانلودش کردم . بازی واقعا شایسته ی نمراتش هست و تا اینجا برای من بهترین rpgعمرم بود .
به هر حال اولین rpgنسل هشتمی هست که استاندار بالایی داره که بخوبی از پتانسیل نسل هشتم استفاده کرده و این برای من از همه مهمتره چون اکثر عناوین هم سبک همیشه به دلیل محدودیت ها اونطور باید وسیع و هم طراز گرافیک دیگر سبکا نبودن .
گیم پلی بازی که از اولین نسخه خوب بوده و الان هم همینطوره . خلاصه گرافیک عالی و مبارزات تاکتیکال و دنیای وسیعش تا مدتها سرگرم میکنه .
عکس ها رو خودم از یک ساعت ابتدایی بازی گرفتم .
86512010190855729824.jpg

66927111203747178667.jpg

21550194666618380065.jpg

76886447712695195681.jpg

30492651695880039846.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or