Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

آقا آخر کتاب The Last Flight گریفون ها دوباره به Thedas بازگشتند :d توی نقد ها و تریلر ها چیزی دیده نشده، به نظرتون میشه اشاره ای به این نکته هم بشه یا نه؟ خیلی مشتاقم ببینم چقدر از داستان کتاب ها توی داستان بازی نقش هست، این دو تا کتاب آخر از لحاظ داستانی خیلی قوی بودن و شخصیت های Compelling ی رو معرفی کردن که اگر توی داستان جا باشه واسشون عالیه.

آقا آخر کتاب The Last Flight گریفون ها دوباره به Thedas بازگشتند :d توی نقد ها و تریلر ها چیزی دیده نشده، به نظرتون میشه اشاره ای به این نکته هم بشه یا نه؟ خیلی مشتاقم ببینم چقدر از داستان کتاب ها توی داستان بازی نقش هست، این دو تا کتاب آخر از لحاظ داستانی خیلی قوی بودن و شخصیت های Compelling ی رو معرفی کردن که اگر توی داستان جا باشه واسشون عالیه.
تازه 13 تا جوجه گریفین پیدا کردند که باید دوباره زمان بگزره تا بزرگ بشن و تولید مثل کنند. اگر هم باشن فکر نمی کنم نقش زیادی ایفا کنند، طفلی ها تازه از تخم بیرون اومدند.

تازه 13 تا جوجه گریفین پیدا کردند که باید دوباره زمان بگزره تا بزرگ بشن و تولید مثل کنند. اگر هم باشن فکر نمی کنم نقش زیادی ایفا کنند، طفلی ها تازه از تخم بیرون اومدند.

مهم نیست، اگر رفتیم Weißhaupt اونجا بودیم نشونمون بدن اون جوجه هارو من راضی ام، بعد از اون کتاب به شدت به این موجودات لعنتی علاقه مند شدم

ای خدایان من در این غوطه وری بازی های این ماه کدامین یک را بخرم:scare:
ادم از اونور فکر Gta v میکنه یه دفعه چشمام به farcry 4 میفته در همین موقع ندای درونی قلبم که علاقه شدیدی به RPG داره Dragon Age زمزمه میکنه
انتخاب خیلی سخته جـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدی :d

آخرین ویرایش:
منم خودم خیلی دوست دارم همین Dragon age بگیرم خیلی وقت هم هست یه RPG مشتی مردونه هم نزدم دلم لک زده
وای از اونورم GTAV نسل قبلم بازی نکردم8-|
اتفاقا منم GTAV رو نسل قبل بازی نکردم.مطمئنا واسه PS4 میخرمش ولی همیشه واسه من اولویت با بازی های نقش آفرینی هستش.

- - -ویرایش - - -

یه امتیاز کامل دیگه:

fKISk.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or