Dragon Age II | PC

988968_158517_front.jpg

بایوویر رسما از قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها رونمایی و ماه مارس سال آینده‌ی میلادی (اسفند 1389 - فروردین 1390) را بعنوان تاریخ انتشار این بازی برای پلت‌فرم‌ رایانه‌های شخصی تایید کرد.
ری میوزکا، مدیرعامل کمپانی بایوویر در این خصوص گفت: "قسمت نخست از مجموعه بازی‌های عصر اژدها یکی از موفق‌ترین محصولات بایوویر طی تاریخ 15 ساله این استودیوهای بازی‌سازی بشمار می‌رود و هم‌چنین یکی از موفق‌ترین بازی‌های جدیدی است که الکترونیک‌آرتز طی تاریخ 28 ساله خود منتشر کرده است."

مارک دارا، تهیه‌کننده ارشد استودیوهای بازی‌سازی بایوویر ضمن معرفی سیستم مبارزه‌ی پویاتر، جلوه‌های بصری و گرافیکی گسترده‌تر و روایت داستانی وسیع‌تر تاکید کرد قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها در مقایسه با قسمت نخست از هر لحاظ گسترش پیدا کرده است.
خط داستانی عصر اژدها 2 دوره‌ای 10 ساله را در بر گرفته و بازی‌کننده را در نقش Hawke قرار می‌دهد. مسوولان بایوویر قول داده‌اند راهی که بازی‌کننده برای انجام بازی در پیش می‌گیرد، خط داستانی را شکل داده و دنیای بازی را دگرگون خواهد کرد.

عصر اژدها مانند بازی‌های امروزی كه به سوی ساده‌تر شدن پيش می‌روند عمل نكرد و سختی بازی يكی از نقاط قوت آن بود. بايووير بار ديگر قصد دارد ريسک كند و تمام مكانيزم‌های قسمت نخست را زير پا بگذارد. عصر اژدها 2 يک بازی كاملا متفاوت خواهد بود.

شخصيت اصلی عصر اژدها را خودتان انتخاب می‌كرديد. انتخاب جنسيت، نژاد، داستان و شكل و شمايل شخصیت در دست شما بود. اما اين بار با مکانیزمی مشابه اثر جرمی روبه‌رو هستيم. نام شخصيت اصلی عصر اژدها 2، Hawke خواهد بود که به حتی شباهت هایی در شمشیر زنی به کلود استریف هم دارد!.

بازی‌کننده می‌تواند جنسيت Hawke را انتخاب کند ولی نژاد او فقط انسان خواهد بود. شخصیت Hawke کاملا صداگذاری شده است و امکان لذت بردن از یک اثر سینمایی تر وسیر روایی محکم تر (حتی بهتر از بازی قبل ) را برای ما فراهم میکند.

Developer : BIOWARE
Publisher : Electronic Arts
Genre : Computer Role-Playing
Rating : M
Release: March 8, 2011​

آخرین ویرایش:
داشتم تو GameSpot پرسه میزدم که یه دفعه یه اسم منو بدجوری متوجه خودش کرد.
Dragon Age Legends :-/
تو گیم اسپات ذکر شده بازی سال 2011 میاد و یه MMORPG هست.اصلا با بازیه اصلی در ارتباط هست یا نه؟ موضوعش چیه؟ چرا اینقدر بی سر و صدا معرفی شد؟
این هم لینکش تو گیم اسپات

فکر کنم از این بازیهای فیسبوک باشه http://www.facebook.com/DragonAgeLegends
الان تو Closed Beta هستش و یه عده‌ای برای تست دارن بازی میکنن!

داشتم تو GameSpot پرسه میزدم که یه دفعه یه اسم منو بدجوری متوجه خودش کرد.
Dragon Age Legends :-/
تو گیم اسپات ذکر شده بازی سال 2011 میاد و یه MMORPG هست.اصلا با بازیه اصلی در ارتباط هست یا نه؟ موضوعش چیه؟ چرا اینقدر بی سر و صدا معرفی شد؟
این هم لینکش تو گیم اسپات

این بازی ماله فیس بوک. من بازی کردم زیاد خوشم نیومد.( گیم اسپات داره کلیدهای بتا رو میده اگه خواستین بیرید بگیرید امتحان کنید)

این بازی ماله فیس بوک. من بازی کردم زیاد خوشم نیومد.( گیم اسپات داره کلیدهای بتا رو میده اگه خواستین بیرید بگیرید امتحان کنید)
مرسی ممنون.
دیگه از بحث تاپیک خارج نشید.
بچسبین به Draon Age 2.:d
ناسلامتی بازی فقط 5 روز دیگه منتشر میشه و تاپیک خواب رفته؟

دوستان من نسخه 1 رو بازی نکردم از نظر داستانی به هم ربط دارن ؟اگه اره که برم یکشو اول بگیرم ؟
داستان شماره دوم همزمان با شماره اول اتفاق میوفته منتهی ماجرا را از دید یک شخص جدید و از یک جای دیگه و داستان دیگه پیش می برید.

شماره اول رو در کل بازی کنید خیلی بهتره. در ضمن شماره اول هم جزو بازی های فوق العاده می باشد و 100% ارزش بازی کردن رو داره.

• Like
Reactions: Isildur
دوستان من نسخه 1 رو بازی نکردم از نظر داستانی به هم ربط دارن ؟اگه اره که برم یکشو اول بگیرم ؟
یعنی بعد NWN تنها CRPG بود که آدمو میخ میکرد ، تجربه نکردن بازی اول در حکم محاربه با گیم است :d

قبلا cRPG بود با این DA2 دیگه میخواد کلا RPG رو بترکونه ..

کلا بایوویر بازی نمیده شاهکار میده بیرون ( مدرک ( تو گیم*اسپات از لحاظ رنک cRPG رتبه دوم و پنجم و ششم دست خودشه ) )

بی صبرانه منتظر لیک شدن نسخه PC بازی هستیم.
گیم پلی مفید بازی چند ساعته؟؟!! :d

خدا خدا میکنم نسخه PC لیک نشه که فقط همین یه سبک واسه ما PCبازها مونده .....:(

این عکس آیکونهای دیالوگ و توضیحاتش، گفتم اینجا هم بذارم فکر کنم بدرد بخوره!

tkg4mwn6opkc7s49xw5y.jpg

گیم پلی مفید بازی چند ساعته؟؟!!

والا اطلاعاتی که تا الان دیدم ضدونقیض بوده! ولی فکر کنم نویسنده بازی قبلا گفته بود از نسخه اول بازی کوتاهتره و از ماس‌افکت۲ طولانی‌تر، اگه اینجوری باشه که امیدوارم باشه خیلی خوبه :)

• Like
Reactions: Quarantine
این عکس آیکونهای دیالوگ و توضیحاتش، گفتم اینجا هم بذارم فکر کنم بدرد بخوره!

tkg4mwn6opkc7s49xw5y.jpg

والا اطلاعاتی که تا الان دیدم ضدونقیض بوده! ولی فکر کنم نویسنده بازی قبلا گفته بود از نسخه اول بازی کوتاهتره و از ماس‌افکت۲ طولانی‌تر، اگه اینجوری باشه که امیدوارم باشه خیلی خوبه :)
پس میشد گفت گیم پلی بازی در حدود 40 تا 60 ساعت هست. چون قسمت اول نزدیک به 80 ساعت گیم پلی داشت.

بایوویر اعلام کرده که توی نسخه های Retail تکسچرهای DX11 نخواهد بود و روز انتشار بازی باید اون ها رو دانلود کرد. پس اگر بازی رو گرفتید این رو هم مد نظر داشته باشید و اگر دانلود کردید منتظر پک تکسچرها باشید.
گفته به خاطر اینکه وقت کافی نبوده مجبور شدند این کار رو بکنن ولی من فکر میکنم برای برای جلوگیری از کرک شدن زود هنگام بازی و فروش کردن بیشتر نسخه های اصلی این کار رو کردن.

• Like
Reactions: m0jtaba
پس میشد گفت گیم پلی بازی در حدود 40 تا 60 ساعت هست. چون قسمت اول نزدیک به 80 ساعت گیم پلی داشت.
DA:O حدود 60 ساعت بدون Side Quest طول می کشید تموم کردنش، Mass Effect 2 هم یه چیزی حدود 15-20. فکر کنم DA2 با این سیستم کنسولیزه شدن نهایت دیگه 25-30 ساعت گیم پلی داشته باشه.

DA:O حدود 60 ساعت بدون Side Quest طول می کشید تموم کردنش، Mass Effect 2 هم یه چیزی حدود 15-20. فکر کنم DA2 با این سیستم کنسولیزه شدن نهایت دیگه 25-30 ساعت گیم پلی داشته باشه.
مگه زودپزه اینقدر زود تموم بشه.:d
منظورت این هست که با Side Quest بازی 30 ساعت طول میکشه؟:-/
فکر نکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or