Dragon Age II | PC

988968_158517_front.jpg

بایوویر رسما از قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها رونمایی و ماه مارس سال آینده‌ی میلادی (اسفند 1389 - فروردین 1390) را بعنوان تاریخ انتشار این بازی برای پلت‌فرم‌ رایانه‌های شخصی تایید کرد.
ری میوزکا، مدیرعامل کمپانی بایوویر در این خصوص گفت: "قسمت نخست از مجموعه بازی‌های عصر اژدها یکی از موفق‌ترین محصولات بایوویر طی تاریخ 15 ساله این استودیوهای بازی‌سازی بشمار می‌رود و هم‌چنین یکی از موفق‌ترین بازی‌های جدیدی است که الکترونیک‌آرتز طی تاریخ 28 ساله خود منتشر کرده است."

مارک دارا، تهیه‌کننده ارشد استودیوهای بازی‌سازی بایوویر ضمن معرفی سیستم مبارزه‌ی پویاتر، جلوه‌های بصری و گرافیکی گسترده‌تر و روایت داستانی وسیع‌تر تاکید کرد قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها در مقایسه با قسمت نخست از هر لحاظ گسترش پیدا کرده است.
خط داستانی عصر اژدها 2 دوره‌ای 10 ساله را در بر گرفته و بازی‌کننده را در نقش Hawke قرار می‌دهد. مسوولان بایوویر قول داده‌اند راهی که بازی‌کننده برای انجام بازی در پیش می‌گیرد، خط داستانی را شکل داده و دنیای بازی را دگرگون خواهد کرد.

عصر اژدها مانند بازی‌های امروزی كه به سوی ساده‌تر شدن پيش می‌روند عمل نكرد و سختی بازی يكی از نقاط قوت آن بود. بايووير بار ديگر قصد دارد ريسک كند و تمام مكانيزم‌های قسمت نخست را زير پا بگذارد. عصر اژدها 2 يک بازی كاملا متفاوت خواهد بود.

شخصيت اصلی عصر اژدها را خودتان انتخاب می‌كرديد. انتخاب جنسيت، نژاد، داستان و شكل و شمايل شخصیت در دست شما بود. اما اين بار با مکانیزمی مشابه اثر جرمی روبه‌رو هستيم. نام شخصيت اصلی عصر اژدها 2، Hawke خواهد بود که به حتی شباهت هایی در شمشیر زنی به کلود استریف هم دارد!.

بازی‌کننده می‌تواند جنسيت Hawke را انتخاب کند ولی نژاد او فقط انسان خواهد بود. شخصیت Hawke کاملا صداگذاری شده است و امکان لذت بردن از یک اثر سینمایی تر وسیر روایی محکم تر (حتی بهتر از بازی قبل ) را برای ما فراهم میکند.

Developer : BIOWARE
Publisher : Electronic Arts
Genre : Computer Role-Playing
Rating : M
Release: March 8, 2011​

آخرین ویرایش:
سلام
اگر کسی هنوز دمو رو دانلود نکرده و قصد اینکار رو داره پیشنهاد میکنم اینکار رو نکنه.
برای من کمه تقریباً 2 گیگ حجم بیخود مصرف شد.
اگر تو فرومهای بایوویر برید متوجه منظور من میشید 95 درصد کاربران که من هم جزو همون دسته هستم
مشکل داشتند.کرش های پیاپی بعد از نصب و در اجرا واقعاً اعصاب خرد کن هست.یک لودینگ میاد
بازی کرش میشه،کارکتر انتخاب میکنی بازی کرش میشه.کلیک میکنی بازی کرش میشه و ....
و تا الآن هم راه حل درستی ارائه نشده.
به هر حال در حال پلی کردن دمو هستم اما به جای یک ساعت فکر کنم ی روز طول بکشه تا بتونم اولین سیو رو انجام بدم.
پایدار باشید

پ.ن:اگر تونستم دمو رو تموم کنم یه توضیحاتی میدم.

ویرایش:

خوب بالاخره دمو رو تموم کردم.یادمه یکی گفته بود 45 دقیقه تا یک ساعت تموم کردن دمو طول میکشه !
اما در کمتر از 20 دقیقه تموم شد.
نظر خودم:از اونجایی که به نظرم بهترین بازی در سبک رول پلینگ هست احساس میکنم این نسخه هم میتونه چنین پتانسیلی داشته باشه.
اما... ، هنوز هم دراگون اِیج : اٌریجینز رو ترجیح میدم.

مشخصات نوت بوک من(سیستمی که بازی اجرا شد :
Win 7 64bit
4 gig ram
ATI HD 4570
Intel core 2 Due 2.4

مشخصات PC (سیستمی که اجرا نشد) :
win 7 32bit
2 gig Ram
Nvidia 9400 Gforce 1 Gig
intel pentium Dual CPU E220 (2 x 2.2 Core) Dual Core

-مشکلات kنسخه دموی بازی رو با چند حرکت حل کردم.شما هم اینکارها رو بکنید شاید مشکلتون حل شد.
Right Click> Properties > (Details) > Run as Adminstrator
این ممکنه مشکل رو حل کنه.(برای من حل نکرد)

-دومین کاری که میتونید بکنید این هست که تنظیمات گرافیکی رو بیارید پایین(که احتمال درست شدندش کم هست.)

-سومین کار این هست که رو دایرکت ایکس 11 بازی رو شروع کنید و وقتی به قسمت تغییر چهره کارکترتون رسیدید (بعد از اون) تنظیمات رو
به دایرکت ایکس 9 برگردونید.(برای من این مورد کار کرد و تا آخر بازی مشکلی نداشتم،البته بعد از اون قسمت تنظیماتم رو روی همون دایرکت 11 گذاشتم)

-چهارمین کاری که میتونید بکنید این هست که از حالت فول اسکرین (Full Screen ) بیرون بیاید(توی تنظیمات داخل بازی تیک فول اسکرین رو بردارید).

-پنجمین کار هم که به فکرم میرسه این هست که هر وقت کرش شد دوباره برید تو باز و ادامه بدید.برخی اوقات جوابگو هست و میتونید بعد از یک ساعت
کلنجار رفتن رد کنید.
اگر روش دیگه ای به ذهنم رسیدهمینجا میگم.
ولی اونجور که باید از دمو لذت نبردم(به جز جزئیات گرافیکی که به نظرم تغییر زیادی در دایرکت ایکس 11 نسبت به نسخه اول بازی داره)

سوالی بود در خدمت هستم.
عِطری

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.
بلاخره با این اینترنت کم سرعت دانلودش کردم و بازی کردم.

ادمه یکی گفته بود 45 دقیقه تا یک ساعت تموم کردن دمو طول میکشه !
اما در کمتر از 20 دقیقه تموم شد.
من این رو براساس فروم خود بایوویر گفتم اما دارین بی انصافی میکنی بیشتر از 20 دقیقه است شما به خاطر اینکه زیاد کرش میکرد عصبانی هستی.

اگر تو فرومهای بایوویر برید متوجه منظور من میشید 95 درصد کاربران که من هم جزو همون دسته هستم
مشکل داشتند.کرش های پیاپی بعد از نصب و در اجرا واقعاً اعصاب خرد کن هست.یک لودینگ میاد
بازی کرش میشه،کارکتر انتخاب میکنی بازی کرش میشه.کلیک میکنی بازی کرش میشه و ....
منم یه بار وقتی رسید به ساخت چهره کاراکتر(کاراکتر رو نمیشه در دمو تغییر داد فقط گذاشتن تا ببینی چه انتخاب هایی داری) کرش کرد به دلیل اینکه یه مسئله خیلی خیلی کوچیک رو فراموش کردم اونم اینه که دمو فقط برای DX9 و حالت Medium طراحی شده که وقتی اون هارو به حالت اول برگردوندم درست شد و اصلا کرش نکرد. میخوای یه امتحان دیگه بکن.

ذر مورد دموی بازی باید بگم که عالی بود.
توی DAO از نظر من کلاس Warrior بدترین حالتش two handed sword بود چون پیر میشدی تا یه ضربه بزنه اما توی DA2 دیگه اینجوری نیست تمام مبارزات خیلی سریع تر شده و باید بگم مبارزات حرف نداره و خیلی سرتر از Origin و واقعا حس ضربه زدن رو منتقل میکنه و کلی انیمیشن باحال داره.

اینها هم چند مورد که میتونم بهشون اشاره کنم:

1) سیستم نقش آفرینی هم هنوز سرجاش هست و توی اولین نگاه مثل اینکه بهتر هم شده اما باید منتظر موند تا ببینیم بازی نهایی چطوری میشه.( Attr سر جاشونه اما به نظر میرسه Skillها رو برداشتن اما Talentها هنوز هستن و بهتر هم شدن)

2) Inventory توی دمو غیر فعاله و از اون چیزی که معلوم بود فقط میشه انگشتر و گردنبند و کمربند و اسلحه همراه هاتون رو عوض کرد و نمیشه لباس های پیش فرضشون رو عوض کرد( مال خودتون رو میشه عوض کرد مثل قبلی).

3) یه تغییر توی Mage دادن اونم اینکه شلیک Staff اون ها حالا دیگه یکی از Elementها است مثلا Staff خواهر هاوک Element آتش بود.

از داستان هم چیزی نمیتونم بگم.

فعلا دیگه چیزی یادم نمیاد (بشدت خوابم میاد) اگه سوالی داشتین بگید تا بعدا جواب بدم.

اگه اینترنت واقعا پرسرعت! دارید حتما دانلودش کنید که می ارزه ( حجم 1.882G ).

ویرایش

این هارو یادم رفت بگم:

4) حالت ایزومتریک رو برداشتن و شما خیلی نمیتونید Zoom Out کنید اما حالت استراتژی هنوز سرجاشه و به نسبت Origins خیلی بیشتر Pause می کنید چون دشمن ها ضعیف شدن و تعدادشون زیادتر.

5) Codexها هم هنوز توی بازی هستند اما متاسفانه بر اساس Interface کنسول طراحی شده(منظورم توی ورژن PC است).

6) باس فایت ها واقعا عالی کار شدند.

آخرین ویرایش:
عالی بود ! عالی !
منم دمو رو تموم کردم . خیلی خوب بود .
به نظر من بازی اسون شده !
نمیدونم توی شماره ی قبل هم بود یا نه ولی بعد از هر جنگ خط سلامتیه همه پر میشه .
و چرا لهجه ی انگلیسی داشتن ؟!

سلام
اتفاقاً پدرام جان اصلاً عصبانی نبودم و نیستم(به خاطر کرش شدن ها).
و همچنان روی این نظر که در حدود 20 دقیقه دمو تموم میشه تاکید دارم.
انتظار داشتم کمی دمو طولانی تر باشه.اما یه نظر بهتر شد.
اگر طولانی میشد خیلی چیزها لو میرفت و مطمئناً لذت بازی اصلی از بین میرفت.
به هر حال دمو همینطوری هست دیگه.(ولی 45 دقیقه طول نمیکشه،مگر اینکه بایوویر گیمرهارو فلان فرض کرده باشه)
و برای اولین بار دراگون ایج رو در حالت Hack and Slash دیدم.واقعاً مبارزات عالی بود.
سرعت خیلی عالی بود که در ابتدا فکر کردم مشکل داره،اما بعد از چند دقیقه عادت کردم.
در مورد جزئیات گرافیکی فکر میکنم زیادی روی چشم کارکترها کار کردند و کمی مصنوعی از آب در اومده.
البته قصدشون مطمئناً طبیعی سازی بوده اما یا خیلی طبیعی شده و با باقی اجزای صورت هماهنگی
نداره یا نسبت به باقی اعضای صورت مصنوعی کار شده.
به هر حال نمیشه زیاد به این مسئله خرده گرفت.
باید منتظر نسخه اصلی باشیم.واقعاً انتظار سختی بود و امیدوارم به زودی به پایان برسه.
تقریباً شش ماهه منتظرم.
در مورد موسیقی متن هم حرفی برای گفتن ندارم.توی ف-یس بوکم یه پست بود که در مورد سوال و جواب
و گفتگو با سازنده موسیقی های این نسخه توضیح میداد.دقیق نخوندمش(به زودی اگر علاقه داشتید توضیح میدم).
و یک نکته دیگه.در مبارزات اگر همونطور که در دمو بود حرکات نمایشی و ضربات آخر با دمو باشه نمیشه انتظارحرکات آکروباتیک زیادی بود(به نظر من)چون اگر بخوان برای هر حرکت نمایشی یک دمو بسازند حجم بازی به 3 دی وی دی(9) میرسه.

ودر مورد حالت ایزومتریک که پدرام اشاره کرد.کمی بد شد که این حالت رو برداشتند اما فکر میکنم بشه بهش عادت کرد.همین که میشه کمی زوم اوت کرد خودش نعمته!
پایدار باشید

خب پس حالت ایزومتریک رو حذف کردن.:( باحالیش به همین بود.
من قبلا اشاره کرده بودم که این حالت حذف شده ولی ظاهرا یکی از بچه ها (یا از یه جای دیگه شنیده بودم)، گفته بود نسخه PC حالت ایزومتریک هم داره.

دوستان عزیز که دمو رو بازی کردید.نزدیک به 87% از امکانات بازی اصلی در دمو نبود
پس اینقد نگین این رو نداره یا اون رو ورداشتن.
اینطور که من تو سایت pc gamer خوندم حالت ایزومتریک در نسخه فینال(فقط pc) وجود داره(خدا کنه که اینطور باشه)

عالی بود ! عالی !
منم دمو رو تموم کردم . خیلی خوب بود .
به نظر من بازی اسون شده !
نمیدونم توی شماره ی قبل هم بود یا نه ولی بعد از هر جنگ خط سلامتیه همه پر میشه .
و چرا لهجه ی انگلیسی داشتن ؟!

:|

همه آدمایی که تو Ferelden زندگی میکنن همگی لهجه انگلیسی دارن...فقط Dalish Elf ها و Dwarf ها لهجه آمریکایی دارن.

دوستان من چند روزه دمو رو بازی کردم...با هر دوتاشون چه زن چه مرد!!بازی دیگه ای ندارم دیگه...:d

ولی ترجیح دادم سکوت اختیار کنم.من هم با آقای POOYA1989 موافقم.

از همه مهمتر Auto-lock برداشته شده بود.خورد شدم...:((که البته توی بازی اصلی هست.

Inventory هم که قفل بود.

Tactical view هم که دیگه هیچی.:|

به نظر من که بیرون دادن دمو کلا اشتباه بود.

این فروم بایوورهم که همش ضدحاله.آخه بر اساس یه دمو که حتی در حد یه دمو هم نبود باید نظر داد که مثلا بازی فنا شده؟

• Like
Reactions: VahiD_ST and Farh@d
من هم بازی رو انجام دادم
به نظر من بازی به شدت آسون شده نمی دونم درجه سختی بالاتر چه تغییری رو ایجاد می کنه چون تو دمو فعال نیست ولی من انتظار بازی سخت تری رو داشتم.

در هر صورت به نظر من DA2 بازی خوبی خواهد بود ولی نه نسبت به DA1 در زمان خودش.......

البته همونطور گه دوستان هم اشاره کردند این فقط دمو بود و سختی یا راحتی بازی هم فکر
میکنم به خاطر دمو بودن باشه.واگرنه در نسخه اصلی یکهو لول 20 شروع نمیکنید که!
اما از اونجایی که ایرانی ها همیشه توقع کمترین رو دارند و به همون راضی هستند،به همین دلیل
میگید دمو خوب بود.حتی 90 درصد کاربران بایوویر هم گفتند واقعاً دموی چرتی بود.حالا اینکه بعضی ها
گفتند ما نسخه اصلی بازی رو نمیخریم کمی زیاده روی بود ،اما دموی افتضاحی بود.هم داستان رو
اسپویل کرد هم به قدری مشکلات داشت که تست نکردن بهتر از کردن بود.
این رو قبول کنید که دموی ضعیفی بود و کاربرانی مثل من که 7 ماه منتظر بازی هستند باید
از بازی اصلی دلسرد شوند چون دموی ، افتضاحی داشت!
در ضمن اگر متوجه نشدید بنده یکی از طرفداران دراگون اِیج هستم.پس چون در این مورد نظر مخالف دارم
انگِ بی سوادی و اینکه هیچی از رول پلینگ سر در نمیارم نچسبونید خواهشاً

پایدار باشید

من اصلا پست های تاپیک رو نخوندم و نظر دوستان در مورد دمو رو ندیدم.
ولی به عنوان کسی که بیشتر از 100 ساعت وقتم رو پای Dragon Age origins گذاشتم و با این بازی زندگی کردم فقط می تونم بگم این دمو یه "آشغال" واقعی بود... Absolute Rubbish

در مورد بازی اصلی هم فعلا نمیشه نظری داد چون تقریبا هیچی توی دمو نبود ولی امیدوارم خود بازی اصلی چیزی برای عرضه داشته باشه.

من واقعا متوجه نمیشم چرا اینقدر میگین دمو بد بود !
دوستمون گفت که '' اسپویل کردن '' ولی همه ی این اتفاقات توی 20 دقیقه ی اول بازی میفته ! نیومدن که اتفاقات وسط بازی رو بگن . هرکسی بازی رو بخره بعد 20 دقیقه به اخر دمو میرسه پس چیزیو اسپویل نکردن .
واقعا کسایی که میگن دمو بد بود چرا دلیل درستی نمیارن ؟

دوستان دمو فقط به خاطر نشون دادن گیم پلی و المان های نقش آفرینی بود نه چیز دیگه ای و به نظر من کارشو خوب انجام داد.

من Origin رو 3بار تموم کردم(با تموم Side Questها) Awakening رو 2بار تموم کردم و تمام 7 DLC بازی رو انجام دادم به نظر من که DA2 خیلی بهتر از Origin خواهد بود.

مبارزات خیلی بهتر شده و المان های نقش آفرینی بیشتر شده و Skill Tree هم پر شاخ و برگ تر و بهتر شده(3 Skill Tree دیگه به اونی که توی دمو دیدید اضافه میشه برای Specialization) تنها چیزی که در مورد دمو توی ذوقم زد Interface بود که بر اساس کنسول طراحی شده.

من دمو رو بازی کردم هیچ مشکلی هم برام پیش نیومد و اینکه واقعا نمیدونم چه چیزی باعث این موضع گیری بعضی ها (به غیر از گرافیک) شده.

به هر حال یه هفته دیگه بازی میاد و هممون نتیجه رو میبینیم. فعلا فقط PC Gamer نقدش رو منتشر کرده و به بازی 94 داده (Origin:92).

اسکن نقد PC Gamer رو میتونید از لینک های زیر ببینید.

صفحه اول

صفحه دوم

صفحه سوم

• Like
Reactions: Squidward
من واقعا متوجه نمیشم چرا اینقدر میگین دمو بد بود !
دوستمون گفت که '' اسپویل کردن '' ولی همه ی این اتفاقات توی 20 دقیقه ی اول بازی میفته ! نیومدن که اتفاقات وسط بازی رو بگن . هرکسی بازی رو بخره بعد 20 دقیقه به اخر دمو میرسه پس چیزیو اسپویل نکردن .
واقعا کسایی که میگن دمو بد بود چرا دلیل درستی نمیارن ؟

منم کاملا موافقم. در ضمن تنها چیزی که اسپویل کردند سرنوشت کارور/بثنی بود که اونم چون اول بازی اتفاق میافته زیاد مهم نیست(سایت ها و مجلات چیز های خیلی مهمتری اسپویل کردند).

واگرنه در نسخه اصلی یکهو لول 20 شروع نمیکنید که!

اتفاقا دقیقا این اتفاق میافته. این حالت غلو شدست که روش مانور میدادن یعنی Varric جو میگیردش و شروع میکنه به بزرگ کردن غیر واقعی هاوک مثل اتفاقی که توی اول بازی میافته.

توی فروم بایوویر یه Mod برای دمو! (چرا اینجوری نگاه میکنید؟) گذاشتن که Inventory و Difficulty و انتخاب چهره رو آزاد میکنه. دو تا فایل هست هر 2 رو دانلود کنید و توی آدرس زیر Unrar کنید:
C:\Users\User Name\Documents\BioWare\Dragon Age 2 Demo

DA2 Demo Mod1

DA2 Demo Mod2

اینم آدرس فروم بایوویر:

فروم بایوویر

در ضمن در بازی اصلی هر جوری هاوک رو درست بکنید خوانواده اون هم شکل اون میشن اما توی دمو این رو نداره و شما هر جوری درست کنید بازم اونا حالت پیش فرض هستند.

داشتم تو GameSpot پرسه میزدم که یه دفعه یه اسم منو بدجوری متوجه خودش کرد.
Dragon Age Legends :-/
تو گیم اسپات ذکر شده بازی سال 2011 میاد و یه MMORPG هست.اصلا با بازیه اصلی در ارتباط هست یا نه؟ موضوعش چیه؟ چرا اینقدر بی سر و صدا معرفی شد؟
این هم لینکش تو گیم اسپات

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or