Dracula 3: Path of the Dragon

تمام دوستانی که سری دراکولا رو دنبال میکنن حتماً از اومدن Dracula 3: Path of the Dragon خوشحال هستن .
بعد از Dracula : The Last Sanctuary , Dracula: Origin این نسخه هم باید دیدنی باشه.
اینجا بحث و تبادل نظر در رابطه با Dracula 3: Path of the Dragon رو شروع میکنیم .

941637_97031_front.jpg

میخواستم عکسهای بازی رو بزارم اما صفحه سنگین میشه برا همین لینکشو میزارم :http://www.gamespot.com/pages/image_viewer/frame_lead.php?pid=941637&img=1&popup=1

PUBLISHER: Encore Software / Microids
DEVELOPER: Kheops Studio
GENRE(S): Adventure
PLAYERS: 1
ESRB RATING: T (Teen)
RELEASE DATE: August 12, 2008

آخرین ویرایش:
ممنونم از بابت راهنمايي حالا من توي غار هستم و بايد چيزيرو روي مربع درب ورودي ظاهرا بكشم ولي نميدونم چي و چطور ؟
باید وقتی کلیک کردی دکمه رو نگه داری و بعد شکل یک مثلث رو بکشی
راستی یه لطف در حقم میکنی؟
لطفا save همونجا که الان گیر هستی رو به من بده

اقا لطف کنید save اونجایی که باید با دستگاه تایپ decode کرد رو بدید
خیلی ممنون میشم.رفتم تو کفه داستان لطفا اگه دارید دریغ نکنید

بد نبود ولی از اون چیزی که انتظارشو داشتم کمتر بود . به هر حال به Dracula 2 نمیرسه .
اقا لطف کنید save اونجایی که باید با دستگاه تایپ decode کرد رو بدید
خیلی ممنون میشم.رفتم تو کفه داستان لطفا اگه دارید دریغ نکنید

دوست من اونجا نیازی به سیو نداره کافیه فقط چند تا کلمه رو درست تایپ کنید دیگه تموم میشه . اگه نمی دونی چه کلماتی لینک راهنمای انگلیسیش رو بهت می دم .

لطفا واضح تر توضیح بدین من 100 تا مثلث کشیدم ولی نشد

اینجوری بکش :

34dk2vl.jpg

آخرین ویرایش:
به هر حال به Dracula 2 نمیرسه .

این بازی از هر نظر از Dracula 2 بهتره. از 1 هم بهتر بود. در واقع Dracula 3 ترکیبی از نقاط قوت دراکولا 1 و 2 بود.

دراکولا 2 یه بازی کاملا خشک و بی‌روح بود که فقط معماهای سخت داشت؛ و دراکولا 1 یه بازی با اتمسفر فوق‌العاده بود که معماهای بسیار ساده و پیش‌پا افتاده‌ای داشت.

دراکولا 3 هم معماهای نسبتا سختی داشت هم اتمسفر خیلی خوبی داشت که این 2 مورد Dracula 3 رو کاملا بالاتر از 1 و 2 قرار میده

با سلام خدمت شما دوستان عزیز.:love:
من خودم عاشق این جور بازیام ولی تو یه قسمت موندم.:mad:
بعد از اینکه استفان رو می کشن نمی دونم چیکار کنم.:(
لطفا کمکم کنید.

من هم گیر کردم!
بعد از قسنتی که باید توی عکاسی یه عکس رو ظاهر کنیم, بعدش دیگه نمیدونم چه کار کنم!
عکس رو ظاهر کردم.
بعد دوباره رفتم فیوز برق رو درست کردم تا ساخمون دوباره روشن بشه.
----
بعد باید برم سراغ Luana که رفتم پیشش. وقتی با Luana صحبت میکنم به من میگه اول باید دشمنان خودم رو بشناسم! همه جا رو زیر و رو کردم. تمام ورق ها و نامه هائی که دارم رو یه بار مرور کردم! ولی نمیدونم دیگه چه کار کنم!

توی راهنمای انگلیسی بازی هم دقیقاً وقتی که کار ظاهر کردن عکس تموم میشه, اینجوری راهنمائی کرده.
Shed: Go back and place the copper wire back to the 2 left slots of the middle row. This brings power back to the lab and the blood will not spoil.​

Exit the dispensary.​

So it is Kruger and his agent Hans aka Janos that killed Irina and Stephan. They are members of the Thule Society.​

With the help of the Iron guards they ransacked and burned the village. They also destroyed Martha's tomb. They are following the Path of the Dragon.​

Find Luana the gypsy:​

Luana: Go to the Oak Tree crossroad pass the Field of the Fallen Soldiers.​

Talk to Luana. Yes, now we know who the enemies are. Look for a print near the water.​

Chapel: Go forward on the path that Luana showed. Father Arno is getting sicker.​

Look down and see the stele of Lord Mircea XIII used as a bridge over the spring.​

Go to the chapel and spring source at the foot of the mountain. See the stele of Vlad I and Vlad III.​

The tombstone at right is missing. Go back to the stele of Lord Mircea. Click and turn it over. It is for Duke Alexander VIII.​

Go back to the Chapel that is the spring source. Look close at the shelf. This looks like a page in Vlad's biography - Punishment. There is supposed to be a gold cup on the shelf.​

See that I and IX keys are missing from the circle above the cup indentation.​

Go back to Luana and talk to her. She says to find the bowl that was stolen.​
اگر کسی اینجا رو رد کرده لطفاً کمک کنه!!
میشه بگی چجوری عکس رو درست کردی آخه من اونجا گیر کردم خواهش میکنم کمکم کن

گفتم که من بازیو پاک کردم. سیواشم دیگه ندارم. از اون روز تاحالا اگه از اول بازی کرده بودی تا حالا 2 دور کامل تا آخر بازی میرسیدی!
پازل‌هارو که 1 بار حل کردی و راهشو میدونی پس حل کردن کل پازلا از اول تا اونجایی که میگی سرجمع 15 مین طول میکشه
صحبتارم که 1 بار قبلا گوش کردی پس راحت میتونی همه رو ایگنور کنی

کمتر از 1 ساعت میتونی از اول تا اونجایی که بازی کردی برسی
توروخدا کمکم کن میشه بگی چجوری باید عکس رو درست کنم:((:-s:(

سلام
من نسخه ی فارسی این بازی ( دراکولا 3 ) رو از چندجا گرفتم و نصب کردم ،

تو هر نسخه که بازی می کنم ، تو غار بازی error میگیره و میزنه بیرون ، مشکل از نصب نیست ، چون از چندجا گرفتم و بازی هم نصب شده و بازی کردم

ایا این مشکل نرم افزاری داره ؟ یا مثلا کرکی چیزی میخواد یا باید تنظیماتی انجام بدم یا ....

مشکل از نسخه ی فارسیش نیست ؟

دوستان لطفا تگر اطلاع دارند ، کمک کنند

مرسی

سلام
دوستان راهی هست dracula 3 روی ویندوز ۱۰ یا بالاتر اجرا کرد چون بازیش خیلی کند بد اجرا میشه نسبت به ویندوز xp پچ hd نداره
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or