Dracula 3: Path of the Dragon

تمام دوستانی که سری دراکولا رو دنبال میکنن حتماً از اومدن Dracula 3: Path of the Dragon خوشحال هستن .
بعد از Dracula : The Last Sanctuary , Dracula: Origin این نسخه هم باید دیدنی باشه.
اینجا بحث و تبادل نظر در رابطه با Dracula 3: Path of the Dragon رو شروع میکنیم .

941637_97031_front.jpg

میخواستم عکسهای بازی رو بزارم اما صفحه سنگین میشه برا همین لینکشو میزارم :http://www.gamespot.com/pages/image_viewer/frame_lead.php?pid=941637&img=1&popup=1

PUBLISHER: Encore Software / Microids
DEVELOPER: Kheops Studio
GENRE(S): Adventure
PLAYERS: 1
ESRB RATING: T (Teen)
RELEASE DATE: August 12, 2008

آخرین ویرایش:
راهنماي بازي دراكولا 3

لطفا كمكم كنيد
مد در قسمت اتاق زير شيرواني مهمانسرا مي باشم و صندوق لوكاس را نمي توانم باز كنم
رمز صندوق با تركيب رنگ ها مي باشد و من قادر به چيدن رنگها نيستم
لطفا راز آنها را بگوييد

ممنون

لطفا كمكم كنيد
مد در قسمت اتاق زير شيرواني مهمانسرا مي باشم و صندوق لوكاس را نمي توانم باز كنم
رمز صندوق با تركيب رنگ ها مي باشد و من قادر به چيدن رنگها نيستم
لطفا راز آنها را بگوييد

پرچم رومانی
راست: قرمز قرمز
وسط: زرد زرد
چپ: آبی آبی

DRACULA3

bebakhshid ke intoori tipe mikonam founte farsi nadaram
agha behzad man khone khodamo gireftam badesh dare komodo ham ramz dadam baz shod shishiye khon ro gozashtam dakhel ghafaseha badesh ye seni hast ke ba ghatre chekan khono merezi dakhelesh onja gej shodam khely shishe hastesh che toore azmayesh konam lotfan vazeh baram bgin
mamnoon

bebakhshid ke intoori tipe mikonam founte farsi nadaram
agha behzad man khone khodamo gireftam badesh dare komodo ham ramz dadam baz shod shishiye khon ro gozashtam dakhel ghafaseha badesh ye seni hast ke ba ghatre chekan khono merezi dakhelesh onja gej shodam khely shishe hastesh che toore azmayesh konam lotfan vazeh baram bgin
mamnoon
رو دفترچه کلیک کن.وقتی باز شد گروه خونی خودتو و شماره 812 رو بزا B بعد ماله شماره 813 رو بزار AB
درست یادم نیست.همین جور که ور بری یهو درست میشه

راستی من الان یه جا هستم که رفته دفتر پرفسر و دیدم مرده.بعد در گاو صندوق رو باز کردم اون چیزه رو برداشتم.بعدشم تو کتاب خونه دره اون چیز قفل داره رو باز کردم و او گلدونو دیدم.حالا باید چی کار کنم؟

برای فهمیدن گروه خونی باید توی اون ظرفی که روی میز هست سمت چپش اون مایع آبی رنگ رو بریزی و سمت راستش اون مایع زرد رنگ رو (اگه درست یادم باشه)
بعدشم باید دفترچه‌ی روی میزو چک کنی و اون صفحاتی که گروه خونیشون مشخص نشده رو مشخص کنی و توی دفترچه وارد کنی
فکر کنم شماره 814 تا 810 بودن
وقتی اون مایع‌های آبی و زرد رو ریختی باید از هر شیشه 1 قطره خونه بچکونی روی اون مایع‌ها
(برای هر نفر باید 1 بار اینکارو انجام بدی و بعد ظرفو بشوری و برای نفر بعدیم همینکارو انجام بدی)

بعد از اضافه کردن خون اگه سمت چپ ناخالصی داشت گروه خونی میشه A
اگه سمت راست ناخالصی داشت میشه B
اگه جفتش ناخالصی داشت میشه AB
اگه هیچکدوم ناخالصی نداشت میشه O

راستی من الان یه جا هستم که رفته دفتر پرفسر و دیدم مرده.بعد در گاو صندوق رو باز کردم اون چیزه رو برداشتم.بعدشم تو کتاب خونه دره اون چیز قفل داره رو باز کردم و او گلدونو دیدم.حالا باید چی کار کنم؟

اون زنه قبل از مرگش 4 تا کلمه با خونش روی زمین نوشته
3 تا کتاب هم روی میز زنه هستن که بالا سمت چپ هرکدوم یه کلمه نوشته شده
اون کلمه‌ها جای این 3 کتاب توی کتابخونه رو نشون میدن
با استفاده از حروف این کلمه‌ها باید جای هرکدوم از این کتابا رو پیدا کنی
وقتی جای اون 3 تا کتاب رو پیدا کردی، یاد میگیری که چجوری کتابایی که آدرسشون توی کلمه‌های روی زمین نوشته شده رو پیدا کنی

به نظر من خودت فکر کن و با استفاده از اطلاعات و نوشته‌هایی که توی کتابخونه هستن جای اون 4 تا کتاب رو پیدا کن چون معمای خیلی جالبیه

اگه نتونستی بهت میگم چیکار کنی

اقا ممنون. نمیدونم چرا وقتی میام اینجا پست میدم بعدش که میرم تو بازی معما شو خودکار حل میکنم.اینگار که نه اینگار جاییش گیر داشتم.
ولی امروز عصر رسیدم یه جای بازی که میری تو اتق janson(درست یادم نیست) باید با دستگاه تایپ رمز گشایی کنی.اونجا به طور اساسی هنگ کردم.اگه میشه کمک کنید:cheesygri

2 صفحه کد هست که باید decode بشن.
یکیشون بالاش نوشته SEPTE و 5 تا عدد رومی هم نوشته
توی دستگاه باید ترتیب عددها رو مثل همون 5 تا عدد بذاری و نوشته‌ها هم SEPTE رو نشون بدن. بعد همون کاغذی که بالاش نوشته SEPTE رو شروع کن تایپ کردن با دستگاه. از اول شروع کن هرجا که Decode بشه خودش میگه

decode کردن اون یکی کاغذ یه مقدار سخت‌تره. یدونه تقویم روی میز هست که یه تاریخی رو نشون میده. روی اون پاکتی که کاغذ دومی توش هست هم یدونه تمبر هست که بالاش یه تاریخ داره ولی روزش مشخص نیست. فکر کنم 14 آگوست بود. از روی اون تقویمی که روی میز هست باید حساب کنی که 14 آگوست چند شنبه میشه. یدونه کاغذ هم از توی جیب همین یارو ورداشته بودی قبلا (وقتی که پشت خونه‌ی دکتر توی تابوت خوابیده بود) که روزهای هفته + یه سری عدد جلوشون نوشته شده. روی این کاغذ عددای جلوی 2 روز پاک شدن که باید با استفاده از ترتیب عددای روزای دیگه عدد اون 2 روز رو بدست بیاری. عدد اون روز رو که بدست بیاری همه چیز میشه مثل decode کردن کاغذ قبلی. توی دستگاه عددها رو به ترتیب وارد می‌کنی و نوشته‌ها رو هم میذاری روی AUGUS و شروع میکنی تایپ کردن تا Decode‌ بشه

الان عددها رو یادم نیست که بهت بگم. بازیم نصب ندارم که نگاه کنم. اگه نتونستی ترتیب اعداد رو پیدا کنی باید از راهنماهای توی اینترنت استفاده کنی

گفتم که من بازیو پاک کردم. سیواشم دیگه ندارم. از اون روز تاحالا اگه از اول بازی کرده بودی تا حالا 2 دور کامل تا آخر بازی میرسیدی!
پازل‌هارو که 1 بار حل کردی و راهشو میدونی پس حل کردن کل پازلا از اول تا اونجایی که میگی سرجمع 15 مین طول میکشه
صحبتارم که 1 بار قبلا گوش کردی پس راحت میتونی همه رو ایگنور کنی

کمتر از 1 ساعت میتونی از اول تا اونجایی که بازی کردی برسی

من هم گیر کردم!
بعد از قسنتی که باید توی عکاسی یه عکس رو ظاهر کنیم, بعدش دیگه نمیدونم چه کار کنم!
عکس رو ظاهر کردم.
بعد دوباره رفتم فیوز برق رو درست کردم تا ساخمون دوباره روشن بشه.
----
بعد باید برم سراغ Luana که رفتم پیشش. وقتی با Luana صحبت میکنم به من میگه اول باید دشمنان خودم رو بشناسم! همه جا رو زیر و رو کردم. تمام ورق ها و نامه هائی که دارم رو یه بار مرور کردم! ولی نمیدونم دیگه چه کار کنم!

توی راهنمای انگلیسی بازی هم دقیقاً وقتی که کار ظاهر کردن عکس تموم میشه, اینجوری راهنمائی کرده.
Shed: Go back and place the copper wire back to the 2 left slots of the middle row. This brings power back to the lab and the blood will not spoil.

Exit the dispensary.

So it is Kruger and his agent Hans aka Janos that killed Irina and Stephan. They are members of the Thule Society.

With the help of the Iron guards they ransacked and burned the village. They also destroyed Martha's tomb. They are following the Path of the Dragon.

Find Luana the gypsy:

Luana: Go to the Oak Tree crossroad pass the Field of the Fallen Soldiers.

Talk to Luana. Yes, now we know who the enemies are. Look for a print near the water.

Chapel: Go forward on the path that Luana showed. Father Arno is getting sicker.

Look down and see the stele of Lord Mircea XIII used as a bridge over the spring.

Go to the chapel and spring source at the foot of the mountain. See the stele of Vlad I and Vlad III.

The tombstone at right is missing. Go back to the stele of Lord Mircea. Click and turn it over. It is for Duke Alexander VIII.

Go back to the Chapel that is the spring source. Look close at the shelf. This looks like a page in Vlad's biography - Punishment. There is supposed to be a gold cup on the shelf.

See that I and IX keys are missing from the circle above the cup indentation.

Go back to Luana and talk to her. She says to find the bowl that was stolen.
اگر کسی اینجا رو رد کرده لطفاً کمک کنه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or