این تاپیک ویژهء گفتگوی تخصصی در مورد Map مهم و مسابقاتی Dota Allstar در بازی استراتژیک Warcraft III ایجاد شده. با وجود قدیمی بودن این بازی و همچنین وجود تاپیکهایی دیگر در مورد خود Warcraft III، به دلیل مسابقاتی بودن این مپ لازم دیدم که این بحث رو آغاز کنم؛ تا کسانی که این بازی و مخصوصاً این مپ به خصوص رو به طور حرفه ای بازی می کنند بیان اینجا و بتونن از نظرات همدیگه استفاده کنند و به ذکر استراتژی ها و تاکتیکهای جدید در مورد این نقشهء جذاب بپردازند
با Dragon Knight(DK) هم خوبه شروع کنی چون Armore بالایی داره و تانک خوبیه ولی اول یه چند دست با Insane ها بازی کن تا هیرو دستت بیاد.
لول هاش هم به ترتیب
1-Breathe هست که یک فوت با رنج 600 فک کنم باشه
2-Stun هست و 100 تا Damage هم داره
3-Armore و HP Reg بهش میده
6-Dragon هست
آیتم هم
Power Trade
Vanguard
Sange & Yasha
Monkey King Bar
Heart of Trrasque
Assault
در تعجبم که این spiritbreaker چقدر تو تیم باگه. من هر موقع برش میدارم 5 تا تا 10 تا کیل میدم اول بازی ولی همیشه اخر بازی از همه هیرو ها شاخ تره.
-----------------------------
متاسفانه دور دوم مبارزه وود و وارشیف رو زدیم و مثل یه نووب درجه یک باختم چون رفیقم استاد وود شده بود ( تک به تک )
ولی بعد از یکی دو دست یه هیرویی رو که یکی از بچه های بی خانمان گیم نتی بهم پیشنهاد کرده بود برداشتم murlock اگه درست نوشته باشم معروف به قورباقه.
اصولا نباید بتونه کاری کنه ولی در عین تعجب وود نتونست کاری کنه. نه اینکه منو بزنه بلکه نمی تونست پول جمع کنه . گفتم شاید بعضیا از دست وود شاکین به کار بیاد. ( جلو وود بازای حرفه ای )
------------------------------
دو تا هیرو هست که برای تازه واردا عالیه چون مثل اب خوردن کیل میگیرن.
تازه کارا باید دور زن بردارن چون درگیر نشن .
تو map 6.72c هیروی lion فوق العادس بخواطر لولاش. من هر بار بر میدارم انقدر کیل میگیرم که خسته کننده میشه بازی.
وقتی به لول 6 برسید 500 دمیج میده یعنی خیلی از هیرو هارو درجا میکشین. نهایتشم با اقانیم میرسه به کمی بیشتر از 1000.
کلا راحته .
دومیش rubick هست . مانای این دوتا هیرو انگار بینهایته تمومی نداره یه سره با روبیک 2 بزنید هی 300 تا دمیج به همه بدین.
نکته : این هیرو اصلا به درد اخر بازی نمی خوره چون باگ نمی شه در حقیقت هیروی ثابتیه ولی lion نه
-----------------------------
برای یاد گیری به هیچ وجه نزدیک زن پیشنهاد نمی کنم . شما باید بتونین در برید و درگیر نشین.
اینتلیجنت یا intelligent بر ندارین ولی این دوتا هیرو خیلی راحتن. باقیشون نه. اگیلیتی راحت ترینه چون هر مقدار اگیلیتی به ارمور و سرعت میره پس راحت در میرید. بعد از اونا هیرو استرنج چون کندن ممکنه گیرتون بندازن. من تو استرنج ها هیچ هیرویی رو اسونتر از سیمرغ نمی دونم چرا؟ نه اینکه اسون لول بزنید چون سخت میمیره بخواطر 6 اون.
هیروهایی که سخت بمیرن برای تازه کارا خوبن.
تو بین اگیلیتی ها که خیلی عالین می تونم bounty hunter رو پیشنهاد بدم نه اینکه راحت کار کنید بلکه چون می تونه invis.. شه و در برید.
---------------------
نصیحت یه نووب به یه نووب : تو بازی نمی خواد کیل بگیرین. نمیرین این مهمترینه.
میتونی از Satanic استفاده کنی.
برای HP و Mana Reg میتونی از Blood Stone استفاده کنی ولی برای HP Reg هیچی Heart of Tarrasque نمیشه فقط باید 6 ثانیه از درگیری خارج بشی تا فعال بشه و تغریبا 1000 Hp هم میده.
البته اصل دوتا ایتم هاشه نه هیروهاش. ایتم خوب ببندی باگ میشی ولی بستگی به نوع بازیتم داره.
باید سعی کنی ضربه اخرو بزنی. خودتو درگیر نکن که کریپ ها hp تو کم کنن .
معمولا برای اکثر هیرو ها اول بازی بوت می بندن به جر بعضیا مثل انتی میج.
بوت هم سه نوعه برای اونایی که مانا لازمن مانا برای اونایی که اتک اسپید می خوان مثل اسپیریت باید نوع دیگه ایش بسته شه.
یه سری ایتما برای همه هیرو ها یکین ولی هر هیرویی ایتم های مخصوصی داره که اگر بدونی اون موقع دوتا بازی.
مثلا هیرویی مثل دراگون نایت ایتم هاش لو رفته چون تو سایت بیلیزارت گذاشتن. خوب جز اون ایتم ها چیز دیگه ای ببندی اشتباهه . وقتی خود سازنده میگه اینا جواب میده.
مثلا واسه Lina و zeus چی خوبه ؟
آخه بازی که میکنم هیروی روبه روم میبینی hpیش شده 2000 من موندم رو 1100 !!!!!
در نتیجه هیچ شانسی برا زنده موندن ندارم !!!
اهان نگاه چی میگم
تو بازی مخصوصا اولاش و وسطای بازی باید فارم کنی یعنی باید کریپ ها رو بزنی اونم ضربه اخر و یه چیز مهم اگر دیدی کریپ نیست او نقاط سبز تو مپ کریپ های اونا رو بزن بیکار نمون البته یه ونگار ببندی یه ذره خونتم کم نمی شه.
اونی که میبینی لولش شده 25 شما هنوز 16 هستی ببین چندتا کیل گرفته چند بار کیل داده و اینکه چند بارم اسیستنس کیل گیری شده . اینا مربوط به اونه.
-----------------------
شما هم گیر دادی زئوس و لینا!!!!
فکر لینا رو که از سرت بیرون کن چون خیلی خیلی سخته و هیروی بیخودیه همیشه نمیشه برش داشت سه سوت میمیره.
زئوس هیروییه که اذیت میکنه باید براش تلیسم ببندی اول بازی ماناش زیاد شه . هر ثانیه یک بزن و 6 هم حواست باشه مرده خوری کن . ولی اونم اخر بازی جواب نمی ده
ایتم هاش معمولا شیوا میبندن و ایتم هایی که اینتلیجنت رو بالا می بره اسم هاشونو خواستی بگو بزارم ولی با ترکیب کوارتر استاف و روب مجیک و سوبی ماسک 3 دفعه این ها رو ترکیب کن.
مثلا واسه Lina و zeus چی خوبه ؟
آخه بازی که میکنم هیروی روبه روم میبینی hpیش شده 2000 من موندم رو 1100 !!!!!
در نتیجه هیچ شانسی برا زنده موندن ندارم !!!
اخه مهم نیست که hp پایین هست اول بازی برای zeus یه bottle میگیری بعد از اون باید سریع فارم کنی بری برای arcane boot بعد که arcane رو بستی فقط شروع میکنی به gank و اگه بعد از اون بهتره یه mekanz بری و بعدش یه dagon بری و تا lvl 3 ببریش جلو البته یاد باشه همیشه power up ها رو بگیری چون bottle داری و یعد از اینجا بستگی به هیرو های دشمن داره که چی ایتمی بری البته اگه kill الکی ندی توی همین حالت هم باگ هستی.
در مورد لینا فقط یه کمک میشه کرد اینکه اصلا orb نری اصلا هم اول کاری طرف lina نرو هیروی خیلی خوب و خیلی خیلی خیلی سختی هست
اقا پژمان بعضی از راهنماییهاتون اشتباه هستش یه مقدار دقت کنین. یه کم در مورد vanguard توضیح بده نمیشه برای همه بست که اخه الان این دوستمون برای zeus چنین چیزی بره به نظر خودت چی میشه ؟