dota allstar بازها بریزن اینجا

سلام بر همهء دوستان.

این تاپیک ویژهء گفتگوی تخصصی در مورد Map مهم و مسابقاتی Dota Allstar در بازی استراتژیک Warcraft III ایجاد شده. با وجود قدیمی بودن این بازی و همچنین وجود تاپیکهایی دیگر در مورد خود Warcraft III، به دلیل مسابقاتی بودن این مپ لازم دیدم که این بحث رو آغاز کنم؛ تا کسانی که این بازی و مخصوصاً این مپ به خصوص رو به طور حرفه ای بازی می کنند بیان اینجا و بتونن از نظرات همدیگه استفاده کنند و به ذکر استراتژی ها و تاکتیکهای جدید در مورد این نقشهء جذاب بپردازند

اگر از من بپرسید بهترین هیروی دوتا تو گروهی چیه بدون معطلی میگم shadow fiend چرا؟
باید یه دست با من بازی کنید تا متوجه شین شدو چقدر قویه.البته نظر شخصیه منه.
شما چطور؟
------

کاملا مخالفم باهات پژمان
من عقیده دارم تقریبا کل هیروها تو گروهی مهم هستن و هیروها تک تکشون نقش مهمی رو ایفا میکنن....
مثل wow میمونه که همه کلاسها مهم هستن و هیچ کلاسی نیست که برتری داشته باشه به کل کلاسها...
در ضمن منم میدونستم در مورد void داری تک به تک صحبت میکنی برای همین من گفتم بیخود به خودت زحمت نده void و هیچ هیروی دیگه ای رو برای اینکه تک به تک قوی هستن تغییر نمیدن...اما خب آره توی تک به تک void خیلی قوی هست اما خب هر هیرویی ضدهایی داره...
shadow fiend هم که گفتم یکی از بهترین هیروهای مپ هست و خیلی قوی هست توی گروهی اما هیروهای دیگه هم هستن که قوی هستن و نمیشه یکی رو بهترین دونست!!!
ما هم یه روزهایی بود که یه هیروهارو از همه بهتر میدونستیم اما حالا با گذشت 4 سال بازی کردن دیگه همه هیروها یه شکل دیگه جلوه میکنن

کلا دوست داری بحث کنیا!!! عزیز من نظر شخصیمه وقتی تو بازی میان ap میزنن شما رندوم میزنی من هیرومو انتخاب میکنم. نظر من شدو ولی با همه هیرو ها بازی میکنم بخصوص عشقم balanar که خداییش هم تو تکی عالیه هم تو گروهی. این دلیل نمیشه که بهترینه. بعدشم اره بعضی هیرو ها هستن ضعیفن کلا و هیرو های پشتیبانن .

کلا دوست داری بحث کنیا!!! عزیز من نظر شخصیمه وقتی تو بازی میان ap میزنن شما رندوم میزنی من هیرومو انتخاب میکنم. نظر من شدو ولی با همه هیرو ها بازی میکنم بخصوص عشقم balanar که خداییش هم تو تکی عالیه هم تو گروهی. این دلیل نمیشه که بهترینه. بعدشم اره بعضی هیرو ها هستن ضعیفن کلا و هیرو های پشتیبانن .
خب زودتر یه پ.خ میدادی که ناراحت میشی بحث نمیکردم!!!
ناراحتی نداره که

عجب ادمب باحالی هستیا. عزیزم من ناراحت نمی شم . هر چه می خواهد دل تنگد در این چهار چوب قوانین بگو.
خوب همین تفاوت هاس که یکی رو باگ می کنه یکی رو نووب مثلا من نووب شما باگ. خوب اگر همه یه جور فکر کنن که فایده نداره.
ولی خیلی بدم میاد از این بازی هایی که بازی رو داری می بری یهو یه سوییچ میکنیم بازی رو می بازیم.

عجب ادمب باحالی هستیا. عزیزم من ناراحت نمی شم . هر چه می خواهد دل تنگد در این چهار چوب قوانین بگو.
خوب همین تفاوت هاس که یکی رو باگ می کنه یکی رو نووب مثلا من نووب شما باگ. خوب اگر همه یه جور فکر کنن که فایده نداره.
ولی خیلی بدم میاد از این بازی هایی که بازی رو داری می بری یهو یه سوییچ میکنیم بازی رو می بازیم.
میدونم شاید باورت نشه....
اما نه نه نه خواب نیستی مطمئن باش که خواب نیستی....به من اعتماد کن....
کمی باورش سخته اما حقیقت داره....
من با نظرت کاملا موافقم=))!!!
سوییچ میکنن فکر میکنن چه خبره مثلا یه هیروی آخر بازی طرف شما هست باهاتون میاد تو لاین شما هم میذارین سربازارو بکشه و هیروهارو هم بکشه که آیتم بیاره آخر سر میره همون آدم با اونور اینقدر بدم میااااااااااااد
در صورتی که اگه از اول بگه من امکان داره که برم اونور وسط بازی عمرا نذارم پا بگیره!!
در ضمن نه تو نوب هستی نه من باگ .....جنبه شوخی داشتی اینجوری نمیگفتیb-)

عجب هیروییه این lion تو گروهی میترکونه.
لولاش که همش عالیه
یکش استان میکنه و دمیج میده .
دوش جئجه میکنه
سش مانا می خوره
شیشم همه می دونن بین شیشا شاخه شاخه. لول یک شیشن 500 تا دمیجه یعنی اخرت کیل گیریه. یه سری هیرو ها تا 6 میرسن 650 تا هلس دارن یهنی درجا میکشه .
اگر اقانیم ببندید شیش یه 1050 میرسه که هر 50 ثانیه 1050 تا فوق العادس.
تازه جز دسته بی نیاز از مانا هست یعنی اصلا مشکل مانا ندارید چون هم لول مانا گیر دارید هم ماناتونخ زیاده.
کلی حال کردم باهاش اصلا هم تو این 23 بازی که تا الان باهاش کردن نباختیم تو تیمی.

آخرین پچ و نقشه AI چیه؟و اینکه نیازی به پچ های قبلی داره؟چون من بازی رو تازه نصب کردم و فکر کنم 1.05 باشه.

TFT یعنی چی؟ (مثلا ۱٫۲۴D TFT)

آخرین ویرایش:
بچه ها کسی که مثل من تازه شروع کرده به بازی کردن
چه هیرویی برداره خوبه ؟
هر هیرویی گفتین لطفا آموزشش رو هم بزارین
فقط جان من نگین اسنایپر :D
الان یکم با zeus بازی بلدم ولی تو آیتم بندیش مشکل دارم
نمیدونم کی چی ببندم
لطفا کمک کنین

نمیدونم چرا هر جا پست میدم تاپیکش میخوابه D:
شروع کردم با لینا به نظرم راحت تر از زئوس میتونم باهاش بازی کنم

آخرین ویرایش:
بچه ها کسی که مثل من تازه شروع کرده به بازی کردن
چه هیرویی برداره خوبه ؟
هر هیرویی گفتین لطفا آموزشش رو هم بزارین
فقط جان من نگین اسنایپر :D
الان یکم با zeus بازی بلدم ولی تو آیتم بندیش مشکل دارم
نمیدونم کی چی ببندم
لطفا کمک کنین

نمیدونم چرا هر جا پست میدم تاپیکش میخوابه D:
شروع کردم با لینا به نظرم راحت تر از زئوس میتونم باهاش بازی کنم
شما با warchift هم میتونی راحت بازی کنی تا یاد بگیری
lina برای یاد گیری خوب نیست...
اصولا هیروهای str راحت تر هستن برای یاد گیری باا بعضی از int ها.
شما warchift بازی کن براش vanguard-hood ببند و البته phase boot....
اگه تونستی و بلد بودی dagger هم براش بیاری خیلی خوبه
ability 1 stun هست.2 یه double edge میزنه که یه مقدار از خون تو رو کم میکنه و مقدار بیشتر از خون حریف ....3 return هست که هرکس تورو بزنه خودزنی میکنه و هرچی str تو بالاتر باشه این مقدار بدتر هم میشه...6تو +str میده که باعث میشه هیروت به یه هیروی سنگ و قوی تبدیل بشه که کلی خونش زیادتر میشه و...
به نظر من viper هم هیروی خوبی هست مخصوصا تو 3v3 میتونی راحت یاد بگیری
باهاش ability 1-2 بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or