dota allstar بازها بریزن اینجا

سلام بر همهء دوستان.

این تاپیک ویژهء گفتگوی تخصصی در مورد Map مهم و مسابقاتی Dota Allstar در بازی استراتژیک Warcraft III ایجاد شده. با وجود قدیمی بودن این بازی و همچنین وجود تاپیکهایی دیگر در مورد خود Warcraft III، به دلیل مسابقاتی بودن این مپ لازم دیدم که این بحث رو آغاز کنم؛ تا کسانی که این بازی و مخصوصاً این مپ به خصوص رو به طور حرفه ای بازی می کنند بیان اینجا و بتونن از نظرات همدیگه استفاده کنند و به ذکر استراتژی ها و تاکتیکهای جدید در مورد این نقشهء جذاب بپردازند

ice Frog اعلام کرد مپ Dota Allstars 6.60 در اوایل ماه June یعنی چند روز دیگر ( امروز ۲۹ می هست )عرضه میشود. Ice Frog با بیان اینکه مدت عرضه این مپ طولانی شده است در مورد تغییرات زیاد مپ جدید هم مطلب نوشت و ابراز امیدواری کرد تاریخ عرضه این مپ به تاخیر نیافتد. خبر دیگر مربوط به اختلاف Ice Frog با سایت Dota-Allstars.com هست و Ice Frog در خواست قطع رابطه با این سایت پر طرفدار را کرده است.

منبع:http://dota-allstars-blog.blogfa.com/post-37.aspx

DOTA: بالاخره IceFrog نسخه 6.60 DotA را منتشر كرد

بعد از مدت ها انتظار نهايتا Icefrog نسخه جديد DotA را منتشر كرد تغييرات بسيار زياد در اين نسخه اعمال شده است. علاقمندان مي توانند در اين آدرس به بحث و گفتگو در رابطه با اين نسخه بپردازند.

بدليل ترافيك بالاي سايت رسمي دريافت نقشه و باز نشدن آن فايل نقشه جديد را در سايت آپلود كرديم تا كاربران سايت براحتي آنرا دريافت كنند.

WC3ScrnShot_061009_083405_04.jpg

WC3ScrnShot_061009_082649_02.jpg

منبع : سايت سايبرگ

آخرین ویرایش:
بعد از مدت ها انتظار نهايتا Icefrog نسخه جديد DotA را منتشر كرد تغييرات بسيار زياد در اين نسخه اعمال شده است. علاقمندان مي توانند در اين آدرس به بحث و گفتگو در رابطه با اين نسخه بپردازند.

بدليل ترافيك بالاي سايت رسمي دريافت نقشه و باز نشدن آن فايل نقشه جديد را در سايت آپلود كرديم تا كاربران سايت براحتي آنرا دريافت كنند.

WC3ScrnShot_061009_083405_04.jpg

WC3ScrnShot_061009_082649_02.jpg

منبع : سايت سايبرگ

يك فيلم هندي تمام عيار! :d

یک سوال،جریان چیه که میگن از سرور یزد استفاده کن تا تو بازی پینگ نداشته باشی.من از شاتل ADSL 128 پلاس 2 گرفتمه.

جواب شما رو كه نميدونم دوست عزيز!
يه پيشنهاد داشتم! دوستان همون طور كه ميدونيد ديگه مپ ها مضخرف شده! به نظر من بزنيد تو كار pudge war! :d يا همون مپ بوتچر! يه فازي ميده ها!

البته تنوع خیلی خوبه. برای انکه بازی از یکنواحتی در بیاد چنین تغییراتی لازمه. ممکنه به مزاج بعضی ها خوش نیاد ولی به مرور زمان درست میشه.;)

دوستان یک سوال دارم می خواستم بدونم روی پچ 1.20 می شه dota بازی کرد یا نه ؟؟؟؟

و اینکه از کجا بفهمم پچم چنده چون فقط نوشته 1.20 و a ,b یش معلوم نیست

سلام خیلی ممنون میشم کمکم کنید
من 3 ساله 2 تا بازی نمیکنم به دلایلی اما حالا میخواستم دوباره آستین بالا بزنم که یه مشکلی دارم.از هیچ جایی نمیتونم نسخه وارکرافت 3 پیدا کنم که بشه پچ رو روش نصبید تا بشه مپ dota رو بازی کرد تا حالام 5 تا خریدم نمیدونم چجه دردیه اینا خودشون کرک سر خود دارن و پچ باید قبل از کرک نصب بشه چون تا پچ رو نصب میکنم با این پیغام ر وبرو میشمBlizzard BNUpdate v2.133 compiled on Aug 14 2008
Log created at 9:20 pm on 07/21/2009

This patch upgrades Warcraft III The Frozen Throne from the previous version.

ERROR: unable to apply patch to file 'C:\Program Files\Warcraft III\war3.exe'

RESULT: Patch failed

حالا کسی جایی میشناسه اون نسخه قدیمی خودمون رو که باید کرک نصبید و بشه dota باهاش بازی کرد داشته باشه!؟

سلام خیلی ممنون میشم کمکم کنید
من 3 ساله 2 تا بازی نمیکنم به دلایلی اما حالا میخواستم دوباره آستین بالا بزنم که یه مشکلی دارم.از هیچ جایی نمیتونم نسخه وارکرافت 3 پیدا کنم که بشه پچ رو روش نصبید تا بشه مپ dota رو بازی کرد تا حالام 5 تا خریدم نمیدونم چجه دردیه اینا خودشون کرک سر خود دارن و پچ باید قبل از کرک نصب بشه چون تا پچ رو نصب میکنم با این پیغام ر وبرو میشمBlizzard BNUpdate v2.133 compiled on Aug 14 2008
Log created at 9:20 pm on 07/21/2009

This patch upgrades Warcraft III The Frozen Throne from the previous version.

ERROR: unable to apply patch to file 'C:\Program Files\Warcraft III\war3.exe'

RESULT: Patch failed

حالا کسی جایی میشناسه اون نسخه قدیمی خودمون رو که باید کرک نصبید و بشه dota باهاش بازی کرد داشته باشه!؟

كدوم پچ رو ميخواي؟ من 1.21 و 1.23 رو نصب شده دارم!‌ :d
دوستان یک سوال دارم می خواستم بدونم روی پچ 1.20 می شه dota بازی کرد یا نه ؟؟؟؟

و اینکه از کجا بفهمم پچم چنده چون فقط نوشته 1.20 و a ,b یش معلوم نیست

اون a يا b كه مال ورژن دوتاست نه ورژن بازي ...
در كل فكر كنم بشه بازي كرد ...

من خودم تکی بازی می کنم این بتل نت رو چجوری راه اندازیش کنم ؟فقط انتی میج
ورژن اصلي بازي رو بخريد! آنتي ميج رو هم ميزنيم تك به تك!

anti-mage همچین هم شاخ نیست... فقط خوراک intelـاس...
راستی من چند وقته بازی نمی کنم 6.6 هم DL نزدم... این admiral و windrunner رو بالانس کردن یا نه؟... 6.59 که مد شده بود همه noob بازی admiral ور میداشتن... کلاً رو هوا بودی :biggrin1: ... 6 ـشش هم که قربونش برم...!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or