dota allstar بازها بریزن اینجا

سلام بر همهء دوستان.

این تاپیک ویژهء گفتگوی تخصصی در مورد Map مهم و مسابقاتی Dota Allstar در بازی استراتژیک Warcraft III ایجاد شده. با وجود قدیمی بودن این بازی و همچنین وجود تاپیکهایی دیگر در مورد خود Warcraft III، به دلیل مسابقاتی بودن این مپ لازم دیدم که این بحث رو آغاز کنم؛ تا کسانی که این بازی و مخصوصاً این مپ به خصوص رو به طور حرفه ای بازی می کنند بیان اینجا و بتونن از نظرات همدیگه استفاده کنند و به ذکر استراتژی ها و تاکتیکهای جدید در مورد این نقشهء جذاب بپردازند

Warcraft III Programs and Tools

هر replay فقط روی پچی كه ازش ساخته شده كار میكنه ( البته مطمئن نیستم )

W3Chart This is the child of the mother of all replay tools: BWChart.
These tools were developed by JCA.

W3GMaster A really powerful replay tool featuring file browser, batch renaming,

charts and more.
Written by Soar.
W3GMaster The BEST Replay Viewer

Replay Toolkit This is one of the most complete replay analysing tool available.
It displays nearly every information saved in a replay file.
Written in Java it as a little bit slow though. The author is Andrey Chaschev.

Replay Manager This is an automatic replay saver renaming and archiving the replay of the last game played.
It also feature a replay browser displaying basic information on a selected replay.
It was written by xill and pr1v.

WCAutosave
Discription: WCAutosave can rename LastReplay.w3g files to reflect players nickname and race and save these files automatically.

W3Chart
Discription: W3Chart analysed replays.

eVer-Craft
Discription: With eVer-Craft you can switch to old Warcraft versions to see old replays.

troll with 2 basher and butterfly and satanic is the best

آقا دیگه اینارو جواب بدید :
اگه میشه یه ترکیبی بگید که بتونم جلوی هرویی که شبیه آرتاس انسان (پالادینه) هست مقاومت کنم ... نقطه ضعفش چیه ...چه هرویی بردارم و با چه ترکیبی بازی کنم .... ؟
کلا درمورد تبدیل ها و ترکیب های بازی چه جوری میتونم اطلاعات دقیق تری بدست بیارم...؟
در مورد خود هرو ها چی ؟
این replay های آموزشی رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
مرسی

آقا دیگه اینارو جواب بدید :
اگه میشه یه ترکیبی بگید که بتونم جلوی هرویی که شبیه آرتاس انسان (پالادینه) هست مقاومت کنم ... نقطه ضعفش چیه ...چه هرویی بردارم و با چه ترکیبی بازی کنم .... ؟
کلا درمورد تبدیل ها و ترکیب های بازی چه جوری میتونم اطلاعات دقیق تری بدست بیارم...؟
در مورد خود هرو ها چی ؟
این replay های آموزشی رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
مرسی

برای replay

http://www.dota-allstars.com/replays

نزدیکه 50 هزار replay در اینجا وجود داره که بعضیاش واقعاً دیدنین

http://www.dota-allstars.com/replays/browse/replays

بهترین روش برای اینکه یاد بگیرید برای هر hero چه چیزی خوبه ، دیدنه replay های مختلف هست

اینجا هم اطلاعات زیادی وجود داره (عضویت مجانی) http://forums.dota-allstars.com/

اسلام.
من هروی مورد علاقه ام Lord Of Averoun هست ! چه جوری میتونم با این هرو ، هروی آرتاس هیومن (اسمش رو نمیدونم فقط میدونم پالادینه ) شکستش بدم ؟ چی کار کنم بهتره ؟
بهترین item ها چیه ؟
ممنون پیشاپیش

خیلی وقت تو تاپیک خبری نیست؟
یه دوتا سری51 52 میزارین که al هم داشته باشه
کار با anti mage و نکات ریز تو دوتا مثل اینکه creep هایی که هلث کم دارن رو بزنی (منظور نکاتی که در این حد ریز باشنه) بگویید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or