dota allstar بازها بریزن اینجا

سلام بر همهء دوستان.

این تاپیک ویژهء گفتگوی تخصصی در مورد Map مهم و مسابقاتی Dota Allstar در بازی استراتژیک Warcraft III ایجاد شده. با وجود قدیمی بودن این بازی و همچنین وجود تاپیکهایی دیگر در مورد خود Warcraft III، به دلیل مسابقاتی بودن این مپ لازم دیدم که این بحث رو آغاز کنم؛ تا کسانی که این بازی و مخصوصاً این مپ به خصوص رو به طور حرفه ای بازی می کنند بیان اینجا و بتونن از نظرات همدیگه استفاده کنند و به ذکر استراتژی ها و تاکتیکهای جدید در مورد این نقشهء جذاب بپردازند

یه لینک از یه مپ دارم مرد می خواد با bot توش بازی کنه من که 1 به 3 ... سرویس می شد تا می بردم تازه به زور ولی خیلی بهم کمک کرد

در ضمن ایتم پیشنهادی اول برای rexxar من book می بندم اگر سرعت دست نداشته باشی کار با هاش سخته ولی اگر ببندی می تونی بری تکی هیرو خفت کنی

ITEM که INTEL رو خوب زیاد کنه چی هست؟؟
آیتم های خوب واسه UNDYING چی هست؟؟
زامبی هایی که UNDYING ظاهر میکنه چی جوری دوتا میشن؟(بعد از اینکه ظاهرشون میکنی{منظورم وقتی لول میگیری نیست}):biggrin1::love:

ITEM که INTEL رو خوب زیاد کنه چی هست؟؟
ORCHID MALEVOLENCE
BTNStaffOfSilence.gif

دوستانی كه با ایتم ها اشنایی ندارن این جا بهترین جا برای یادگیریه :
dota Items

سلام من رفتم یه دی وی دی گرفتم که اینا توش بود : وارکرافت 1 و 2 و 3 + پچ + مپ ... ولی یه مشکلی دارم
من وارکرافت 3 + فروزن ترون رو نصب میکنم سپس میرم که پچ ها رو نصب کنم ولی نمیدونم چرا نصب نمیشه ؟ چون پچ هایی که توش هستند خیلی زیادن من اسم پچ هارو میگم شما ترتیب نصبش رو بهم بگید (خیلی زیاده من که سر در نیاوردم )...البته یه بار تونستم نصب کنم تا پچ 1.20 ولی تو بازی نمیره و این ارور رو میده : please isert the original disk یا its WRONG disk
ولی در کل من عاشق dota allstars هستم و اونم فقط رو پچ 1.20 میاد خواهشا بگید چی کار باید بکنم .. اینم عکس از لیست پچ هام : (اول عکس رو سیو کنید بعد ببینید )
download.php

من تا حالا اين تاپپيكو نديده بودم !!!
اين يك تاپيك تاريخيه كه تو همه فوروما هست :biggrin1:
خوب منم ميشه گفت يك دوتا باز حرفه ايم....
Hero مورد علاقه ام هم Venomancer هست و باهاش 5 تا Insane پلاس رو تنهايي جمع مي كنم:biggrin1:
Hero melee هم بسته به هيرو مقابل ور مي دارم اما با Tiny و N'aix شكست ناپذيرم:biggrin1:

آخرین ویرایش:
کسی یه full patch برای warcraft frozen داره که هم بشه دوتا بازی کرد و هم بشه آنلاین!
من پچم 1.07 هرچی گشتم 1.08 پیدا نکردم full patch لازم دارم.
ممنون میشم کسی بزاره!

دانلود اخرین مپ dota

6.52d

سلام.وقتی من میخوام replay هارو download کنم یعضی ها رو که نوشته ور÷نش 1.20e هست رو اجرا نمیکنه؟چی کار کنم؟
هر replay فقط روی پچی كه ازش ساخته شده كار میكنه ( البته مطمئن نیستم )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or