DOOM

Developer : id Software
Publisher : Bethesda Softworks
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PC
Genre : First-person shooter, survival horror
Release Date : May 13, 2016

بالاخره پس از سالها انتظار از DOOM جدید رونمایی شد.
در حاشیه کنفرانس Bethesda در E3 این بازی با نمایش فوق العاده از گیم پلی رونمایی شد.
در این نسخه شاهد بازگشت دشمنان قدیمی و کلاسیک مثل Hellknights, Cyberdemons, Revenants, Mancubii و غیره هستیم.
سلاح های نسخه اورجینال بازی Shotgun and Super Shotgun. The Plasma Rifle, Chainsaw, Heavy Assault Rifle, and rocket launcher تایید و در طول نمایش گیم پلی بازی مورد استفاده قرار گرفتند.
همچنین بخش مالتی پلیر بازی نیز با عنوان Deathmatch تایید شد.
بخش جدید سری DOOM با عنوان SnapMap نیز رونمایی شد.در این بخش با قراردادن امکانات زیاد توانایی ساخت مپ و بازی کردن در آن برای بازیکن فراهم می شود.

نسخه عادی قیمت 60 دلار

نسخه Collector قیمت 120 دلار

نمایش های منتشر شده از بازی:

5w2l_1.png

Direct Link

flfv_2.png

Direct Link

crf_4884848.png

Direct Link

17961599361561610946.jpg

DOOM – Campaign Trailer | 720

آخرین ویرایش:
کسی میدونه روی one خوب دراومده؟ چه قدر دانگرید شده نسبت به نمایش قبل از انتشارش
من که رو ps 4 بازیش کردم، مثل معجززه بود لامصب، 60 فریم قفل، گرافیکشم خیلی از بازیای 30 فزیم ندارن واقعا. عالیه، برید نقد دیجیتال فاندری رو بخونید خودتون متوجه میشید بازی کجای کاره.

• Like
Reactions: Adidas95
آقا من رو 4 WWE2k 16 بازی کردم 2 بار کرش کرد ینی دسگاه فریز شد صفحه آبی و ارورو و...
بد سره Order هم همینطور یبار کرش کرد سره GTA هم یبار کرش کرد البته فک کنم اونو یه 10 ساعتی بازی کردم پشته هم :D
الان دوومو دارم میرم همه اش چک میکنم و میترسم کرش نکنه :|
الان مشکل از دسگاس یا عادیه؟
یه خرده سمت راسته دسگاه داغه بغلاش فضا بازیه پشتش هم تقریبا بازه

نه دوست عزیز فقط قسمت snapmap نمیشه به سرورهاش وصل شد و ID و map که ساختید submit کنید یا با بقیه بازی کنید. multiplayer مشکلی نداره.
دوست عزیز اگه میشه این روشی رو که گفتین تو تاپیک بزارین این مشکل مشابه ممکن هست برای تعداد زیادی از دوستان باشه، با تشکر.

با هزار دردسر وصل شدیم به snapmap اما نمیتونم چیزی پابلیش کنم و تروفی رو بگیرم :| همه چیز اوکیه و مپ های دیگران رو بازی میکنم اما وقتی میرم تو قسمت پابلیس مپ خودم، میگه به سرورها وصل نیستی. عجب اشتباهی کردم قبل از اینکه به وطن برگردم نگرفتم این تروفی رو :دی

آقا شمام وقتی دارین بازی میکنین میرین تو محیط مریخ Enemy ها میریزن سرتون کنسولتون عین هواپیما صدا میده؟ :|
و خیلی هم داغ میشه؟
من میترسم بیشتر از 2 ساعت بازی کنم وسط سیو فریز شه کرش کنه سیوم کراپت شه :|

میشه یاد بدید این مورد رو. حالا اگه شد پیام خصوصی کنید چون من موفق نشدم از طریق PSX این کار رو انجام بدم

من یه راه دیگه ام بلدم اینم تست کن راحتتره ولی خب توی راکت لیگ جواب میداد توی Doom استفاده نکردم

DNS اول رو بزار 8.8.8.8 دومی رو بزار 8.8.4.4 بعد از طریق سایت زیر یه IP جدید پیدا کن که پورت 8080 داشته باشه و اونو توی قسمت پروکسی وارد کن
SSL Proxy List | HTTPS Proxy List - Free Proxy List

آقا شمام وقتی دارین بازی میکنین میرین تو محیط مریخ Enemy ها میریزن سرتون کنسولتون عین هواپیما صدا میده؟ :|
و خیلی هم داغ میشه؟
من میترسم بیشتر از 2 ساعت بازی کنم وسط سیو فریز شه کرش کنه سیوم کراپت شه :|
نترس هیچی نمیشه. :دی
من یه راه دیگه ام بلدم اینم تست کن راحتتره ولی خب توی راکت لیگ جواب میداد توی Doom استفاده نکردم

DNS اول رو بزار 8.8.8.8 دومی رو بزار 8.8.4.4 بعد از طریق سایت زیر یه IP جدید پیدا کن که پورت 8080 داشته باشه و اونو توی قسمت پروکسی وارد کن
SSL Proxy List | HTTPS Proxy List - Free Proxy List
از همین راه هم رفتم اما جواب نمیده. همه چیز اوکیه فقط وقتی میخوام مپ پابلیش کنم ارور میده. سر همین یه دونه تروفی لنگم ها :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or