DOOM

Developer : id Software
Publisher : Bethesda Softworks
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PC
Genre : First-person shooter, survival horror
Release Date : May 13, 2016

بالاخره پس از سالها انتظار از DOOM جدید رونمایی شد.
در حاشیه کنفرانس Bethesda در E3 این بازی با نمایش فوق العاده از گیم پلی رونمایی شد.
در این نسخه شاهد بازگشت دشمنان قدیمی و کلاسیک مثل Hellknights, Cyberdemons, Revenants, Mancubii و غیره هستیم.
سلاح های نسخه اورجینال بازی Shotgun and Super Shotgun. The Plasma Rifle, Chainsaw, Heavy Assault Rifle, and rocket launcher تایید و در طول نمایش گیم پلی بازی مورد استفاده قرار گرفتند.
همچنین بخش مالتی پلیر بازی نیز با عنوان Deathmatch تایید شد.
بخش جدید سری DOOM با عنوان SnapMap نیز رونمایی شد.در این بخش با قراردادن امکانات زیاد توانایی ساخت مپ و بازی کردن در آن برای بازیکن فراهم می شود.

نسخه عادی قیمت 60 دلار

نسخه Collector قیمت 120 دلار

نمایش های منتشر شده از بازی:

5w2l_1.png

Direct Link

flfv_2.png

Direct Link

crf_4884848.png

Direct Link

17961599361561610946.jpg

DOOM – Campaign Trailer | 720

آخرین ویرایش:
از دوستان شخصی نسخه ی x1 رو رفته ؟
میشه چندتا عکس بگذارید از این نسخه ؟ و اینکه بگید چطور هست فریم و ... اش
من نسخه وان رو گرفتم قبل اپدیت 5 گیگی خیلی مشکلات فنی داشت ولی بعد اپدیت دیگه مشکلی ندیدم

• Like
Reactions: Dragon and sadegh93
اسکرین شات میشه شیر کنید؟
گرافیکش به نظرتون چطوره؟
Screen tearing نداره؟ وضوحش خوبه؟
قبل اپدیت دقیقا همین اسکرین تیرینگ داشت شدیدا. اما بعد اپدیت دیگه مشکلی ندیدم تا الان. در کل از نظر گرافیکی و فنی دیگه مشکلی نداره بازی و گرافیکش بنظرم راضی کننده هست. تصویر هم نمیتونم فعلا شیر کنم. ولی تو نت و یوتوب بگردید هست تصاویر و فیلم ها

اسکرین شات میشه شیر کنید؟
گرافیکش به نظرتون چطوره؟
Screen tearing نداره؟ وضوحش خوبه؟
صادق خان رسما نمودید با این سوالای گرافیکی ها :| اقا از بازی خوشت میاد بگیر بازی کن این همه سوال در مورد گرافیک و ... چیه نمیدونم :دی

من شماره سه رو دوازده سال پیش تا اخر رفتم اون زمان قول گرافیکی بود با گیمپلی عالی این یکیو نمیدونم از نظر گرافیک و گیم پلی در حد اون بازی هست ؟ ارزش خرید داره ؟

• Like
Reactions: uriel
دوستان من بازی رو گرفتم
توی PS4 خیلی خوش دسته از این لحاظ خوشم اومد
بخش سینگل هم داره که داستانش در حین بازی کردن روایت میشه و نیاز به اتصال دائم اینترنت ندارد
اون 5 گیگ دانلودی هم فقط برای مولتی هست
سرعت بازی شدیدا بالاست گرافیک قشنگی هم داره

اون 5 گیگ آپدیت خیلی مهمه برای بخش سینگل. فریم بازی رو ثابت تر میکنه و همچنین مشکل پارگی تصویر و باگ ها رو رفع میکنه. فقط برای مولتی نیست.

من Doom رو هيچكدوم از سرى هاشو بازى نكردم اما با Quake 2 خيلى خاطره دارم خيلى بازى ميكردم. مخصوصا Co-op ميزديم همديگرو تكه پاره ميكرديم. چه اسلحه هاى خفنى يادمه داشت، بى نظير بود. دوستانى كه بازى رو گرفتن سوالم اينجاست، اين دووم همون حس حال بازى Quake رو به ادم ميده؟( تريلرهاش كه اميدوار كننده بودن)

• Like
Reactions: uriel
من Doom رو هيچكدوم از سرى هاشو بازى نكردم اما با Quake 2 خيلى خاطره دارم خيلى بازى ميكردم. مخصوصا Co-op ميزديم همديگرو تكه پاره ميكرديم. چه اسلحه هاى خفنى يادمه داشت، بى نظير بود. دوستانى كه بازى رو گرفتن سوالم اينجاست، اين دووم همون حس حال بازى Quake رو به ادم ميده؟( تريلرهاش كه اميدوار كننده بودن)
بله ، یک شوتر اکشن ديوانه کننده با يک گيم پلي سريع , کلاسيک و پايبند به doom هاي قديمي

دوستانی که هی میپرسن گیم پلی چطوره یا گرافیک خوبه احتمالا با پدیده ای بنام یوتیوب آشنایی ندارن!!! خب داداش من برو یوتیوب یا توییچ بازیو نگاه کن اگه خوشت اومد بخرش. والسلام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or