DOOM

Developer : id Software
Publisher : Bethesda Softworks
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PC
Genre : First-person shooter, survival horror
Release Date : May 13, 2016

بالاخره پس از سالها انتظار از DOOM جدید رونمایی شد.
در حاشیه کنفرانس Bethesda در E3 این بازی با نمایش فوق العاده از گیم پلی رونمایی شد.
در این نسخه شاهد بازگشت دشمنان قدیمی و کلاسیک مثل Hellknights, Cyberdemons, Revenants, Mancubii و غیره هستیم.
سلاح های نسخه اورجینال بازی Shotgun and Super Shotgun. The Plasma Rifle, Chainsaw, Heavy Assault Rifle, and rocket launcher تایید و در طول نمایش گیم پلی بازی مورد استفاده قرار گرفتند.
همچنین بخش مالتی پلیر بازی نیز با عنوان Deathmatch تایید شد.
بخش جدید سری DOOM با عنوان SnapMap نیز رونمایی شد.در این بخش با قراردادن امکانات زیاد توانایی ساخت مپ و بازی کردن در آن برای بازیکن فراهم می شود.

نسخه عادی قیمت 60 دلار

نسخه Collector قیمت 120 دلار

نمایش های منتشر شده از بازی:

5w2l_1.png

Direct Link

flfv_2.png

Direct Link

crf_4884848.png

Direct Link

17961599361561610946.jpg

DOOM – Campaign Trailer | 720

آخرین ویرایش:
دوستان گرافیک بازی خیلی خیلی خوبه! (نتونستم جلو خودمو بگیرم نیم ساعت اول بازی رو دیدم) یه جورایی استایل گرافیکیش منو یاد هیلو میندازه و تازه با این گرافیک خفن 60 فریم هم هست! گان پلی بازی فوق العادست و حسابی دلچسب! بهترین نکته بازیم خشونت فوق العادش و فینیشرهای بسیار دلچسبش هست! امتحانات تموم شه بدون معطلی میخرم :دی

دوستان اون کلیپی که با کارت گرافیک gtx 1080 بازی رو رویه نرخ فریم 200 میارن دیدن؟وایی چه گرافیکی داشت چه گرافیکی داشت یعنی واقعا حسرت خوردم که چرا یه همچین pc ندارم:(

• Like
Reactions: sadegh93
این یه دومه واقعیه با serious sam فرق داره 2 ساعتی رفتم و تا اینجا دوسش دارم البته اگه یکم خلوتتر بود که چه بهتر 12 ساله منتطریم اینقدرام ناامیدم نکرد البته نظراتم در مورد اینکه بازی منو ناامید خواهد کرد را پس نمیگیرم :D:)>-

• Like
Reactions: ps34 and sadegh93
این یه دومه واقعیه با serious sam فرق داره 2 ساعتی رفتم و تا اینجا دوسش دارم البته اگه یکم خلوتتر بود که چه بهتر 12 ساله منتطریم اینقدرام ناامیدم نکرد البته نظراتم در مورد اینکه بازی منو ناامید خواهد کرد را پس نمیگیرم :D:)>-
داداش لطفا جلوتر رفتی بیشتر توضیح بده راجع به بازی.من و خیلی های دیگه دو دل هستیم واسه خریدش.مخصوصا گرافیک پایین بخش مولتی پلیرش توی ذوق میزنه ولی میدونم گرافیک سینگلش خوبه

داداش لطفا جلوتر رفتی بیشتر توضیح بده راجع به بازی.من و خیلی های دیگه دو دل هستیم واسه خریدش.مخصوصا گرافیک پایین بخش مولتی پلیرش توی ذوق میزنه ولی میدونم گرافیک سینگلش خوبه
کی میگه بخش مولتیش گرافیکش پایینه؟ :| با توجه به 1080 و 60 فریم بودن گرافیک مولتیش واقعا خوب بود. من که مشکلی نداشتم.

کی میگه بخش مولتیش گرافیکش پایینه؟ :| با توجه به 1080 و 60 فریم بودن گرافیک مولتیش واقعا خوب بود. من که مشکلی نداشتم.
البته تایید شد که داینامیک هستش رزولیشن روی نسخه ی کنسولی
به نظر منم با توجه به عکسایی که از اپن بتا نسخه ی ps4 دیدم خوب هست گرافیکش

البته تایید شد که داینامیک هستش رزولیشن روی نسخه ی کنسولی
به نظر منم با توجه به عکسایی که از اپن بتا نسخه ی ps4 دیدم خوب هست گرافیکش
داینمیکه. ویدئوی دیجیال فاندری رو دیدم. اما اکثرا مواقع روی همون 1080 بوده/

• Like
Reactions: sadegh93
خب دوتا مرحله تموم کردم، منکه حال کردم با بازی گان پلی فوق العاده، خشونت بی نظیر و طراحی دشمنای عالی. داستان بازی هم خیلی جالب میزنه باشه، ولی دوتا مشکل داشتم با بازی، اول افکت انفجار نه چندان جالب، دوم احساس میکنم بازی پارگی تصویر داره بعضی جاها که رو اعصابه. گرافیک بازی واقعا خوبه خیلی هم روونه 60 فریمش. منکه تا اینجا با بازی خیلی حال کردم این اره برقی هم خیلی فاز میده :دی فقط احساس میکنم متای چندان خوبی نمیگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or