DOOM

Developer : id Software
Publisher : Bethesda Softworks
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PC
Genre : First-person shooter, survival horror
Release Date : May 13, 2016

بالاخره پس از سالها انتظار از DOOM جدید رونمایی شد.
در حاشیه کنفرانس Bethesda در E3 این بازی با نمایش فوق العاده از گیم پلی رونمایی شد.
در این نسخه شاهد بازگشت دشمنان قدیمی و کلاسیک مثل Hellknights, Cyberdemons, Revenants, Mancubii و غیره هستیم.
سلاح های نسخه اورجینال بازی Shotgun and Super Shotgun. The Plasma Rifle, Chainsaw, Heavy Assault Rifle, and rocket launcher تایید و در طول نمایش گیم پلی بازی مورد استفاده قرار گرفتند.
همچنین بخش مالتی پلیر بازی نیز با عنوان Deathmatch تایید شد.
بخش جدید سری DOOM با عنوان SnapMap نیز رونمایی شد.در این بخش با قراردادن امکانات زیاد توانایی ساخت مپ و بازی کردن در آن برای بازیکن فراهم می شود.

نسخه عادی قیمت 60 دلار

نسخه Collector قیمت 120 دلار

نمایش های منتشر شده از بازی:

5w2l_1.png

Direct Link

flfv_2.png

Direct Link

crf_4884848.png

Direct Link

17961599361561610946.jpg

DOOM – Campaign Trailer | 720

آخرین ویرایش:
در پاسخه همه سوالت مربوط به بازی
اپدیت 5 گیگ رو حتما بگیرید چون کلا در همه جهت بازی رو بهبود میده

بخشه Single :
اونایی که طرفداره Doom 3 بودن ممکنه کمی دلسرد بشن D: خودمم بودم ولیdoom اصلی یه چیز دیگس. single بازی دقیقا مثل doom هایه کلاسیک طراحی شده. بین 8 تا 12-13 ساعت طول داره بسته سبکه بازی کردن . بازی فقط به کشتن خلاصه نمیشه ... هم upgrade اسلحه ها هست هم Upgrade مربوط به شخصیت بازی و لباسش که upgrade token ها رو باید طریق گشتن محیطه بازی و farm کردن demon ها و ... به دست بیارین. کلا نبردهاش یه تیپی هست که استایله aggressive بودن رو خیلی تشویق میکنه. از این رو که این سیستم glory kill هم health هم ammo به بازیباز میده برایه همین خیلی مهمه. عملا ammo کم میاد اگر بخوای همیشه عقب وایسی. بازی خیلی خطی نیست. اکثرا مراحل طبقه و بندی و لایه بندی خاصی دارن ولی هسته اصلی بازی همون بکش و برو جلو هست D: ولی واقعا عالی و فان هستش

بخشه multi:
تو این بخش بازی چیزی نداره که قبلا تو بقیه بازیهایه دیگه ندیده باشیم. اکثریت مدهایه استاندارد رو داره. مپها و کافی و خوب هست. سلاحها همونایی هست که بازی اصلی هست. تنها چیزه قابله توجه تندی بازی هست به علاوه demon mode که خب جالب هست ولی spectacular نیست D:

اخرین قسمت هم SnapMode هست :
یه بخشه نقشه سازی جالب هست که هم بخشه Online داره هم solo queue - ساختن map ها به نسبت ساده هست ولی برایه عمق دادن به gameplay نیاز به کار بیشتر داره که میتونه وقت گیر باشه.

از نظره گرافیک بازی 60 فریم هست . performance بازی عالی هست ولی به نسبت نسخه pc از نظره وضوع بافتها و سایه ها تعریفی نداره .

خیلی بازیش میچسبه ، متاسفانه دارک سولز 3 کاری با ما کرده همه بازیارو رو هارد بریم ، که البته خیلیم خوبه ، قشنگ بازی هیجان میده .
تا این جا تنها مشکلش کیفیت پایین بافت هاست و پارگی تصویر زیاد ، که شنیدم با آپدیت درست میشه .

• Like
Reactions: sadegh93
کسی با snap map کار کرده؟ اگر کسی کار کرده میشه یه توضیحی بده که آیا سخته یا نه؟
2تا tutorial ـه Basic و Advanced داره که نحوه ی کار باهاش رو کامل توضیح میده.
همینجوری بدون اونا شاید سخت باشه (چون آیتم و تنظیمات و... زیاد داره) ولی اونا رو ببینی راحت ـه. ;)

• Like
Reactions: Mamal17
چقدر اپديت داده دوستان؟
احسنت به شما که زحمت خوندن چند تا پست بالاتر رو به خودت نمیدی. بعد ملت به من میگن چرا اعصابت خورد میشه و تو تاپیک ها بد رفتار میکنی.

بخشه multi:
تو این بخش بازی چیزی نداره که قبلا تو بقیه بازیهایه دیگه ندیده باشیم. اکثریت مدهایه استاندارد رو داره. مپها و کافی و خوب هست. سلاحها همونایی هست که بازی اصلی هست. تنها چیزه قابله توجه تندی بازی هست به علاوه demon mode که خب جالب هست ولی spectacular نیست D:
آرمان چندتا سلاح هست که تو بخش سینگل بازی نبودن. مودهایی مثل اون مودی که دشمن رو یخ میکنی هم تا حالا جایی ندیده بودم. واقعا مولتی بازی در نوع خودش عالی و سریع و خشنه. :دی

مولتیش وحشتناک هاردکورتوره لطفا با ارامش وارد شوید ! و تا دستتون راه نیوفتاده قضاوت نکنید و بیخیال نشید .
من راهی که Doom 3 تو سینگل رفت رو بیشتر میپسندیدم اما این لعنتی هم فوق العادس

• Like
Reactions: FaRd!N and uriel
این چند روزی که بازی کردم سینگلش جذابه به خصوص این آپگرید ها و مود اسلحه ها اما مولتی از کیفیت بسیار پایینتر گرافیک نسبت به سینگل که بگذریم کپی از unreal tournament با یه خورده تغییرات, این Super shotgun هم واقعا اسمش برازنده اشه از این ور مپ طرف رو میپاچه دیوار بعد 90 درصد پلیرها هم که همین دستشونه:-t از اون ور با RC طرف رو میزنی بر میگرده بهت میخنده حالا چطور به نظر یه عده هاردکوره خدا میدونه.

آخرین ویرایش:
ا
آرمان چندتا سلاح هست که تو بخش سینگل بازی نبودن. مودهایی مثل اون مودی که دشمن رو یخ میکنی هم تا حالا جایی ندیده بودم. واقعا مولتی بازی در نوع خودش عالی و سریع و خشنه. :D
من به این مورد که اسلحه خاصی داشت اصلا توجه نکرده بود
ولی مولتیش عالیه D:
خیلی خندس به خاطره اینکه حالت جدی نداره. همه چی همه رو one shot میشکنه لول

این چند روزی که بازی کردم سینگلش جذابه به خصوص این آپگرید ها و مود اسلحه ها اما مولتی از کیفیت بسیار پایینتر گرافیک نسبت به سینگل که بگذریم کپی از unreal tournament با یه خورده تغییرات, این Super shotgun هم واقعا اسمش برازنده اشه از این ور مپ طرف رو میپاچه دیوار بعد 90 درصد پلیرها هم که همین دستشونه:-t از اون ور با RC طرف رو میزنی بر میگرده بهت میخنده حالا چطور به نظر یه عده هاردکوره خدا میدونه.

اون یه طرف بعد اره برقی و BFG هم یه طرف لووووووووووووول

آخ آخ اره برقی وااای خیلی خووووبه >:) :D
کلا عجیییب حال میده چه مولتی چه سینگل
این نسل شووتر نزدیک بهش ولفنشتاین بود که از نظر خشونت و سریع بودن ارضات میکرد :D

• Like
Reactions: PoPEye
کسی اینجا هست که بازی رو آپدیت کرده باشه؟

آیا بخش Snapmap برای شما هم آفلاینه یا مشکل از منه؟ از دیروز نمیتونم ساین این شم تو بخش آنلاینش و اون بالا فقط مینویسه DOOM Services offline

کسی اینجا هست که بازی رو آپدیت کرده باشه؟

آیا بخش Snapmap برای شما هم آفلاینه یا مشکل از منه؟ از دیروز نمیتونم ساین این شم تو بخش آنلاینش و اون بالا فقط مینویسه DOOM Services offline

برا منم همینجوری شده

• Like
Reactions: FaRd!N

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or