DOOM

Developer : id Software
Publisher : Bethesda Softworks
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PC
Genre : First-person shooter, survival horror
Release Date : May 13, 2016

بالاخره پس از سالها انتظار از DOOM جدید رونمایی شد.
در حاشیه کنفرانس Bethesda در E3 این بازی با نمایش فوق العاده از گیم پلی رونمایی شد.
در این نسخه شاهد بازگشت دشمنان قدیمی و کلاسیک مثل Hellknights, Cyberdemons, Revenants, Mancubii و غیره هستیم.
سلاح های نسخه اورجینال بازی Shotgun and Super Shotgun. The Plasma Rifle, Chainsaw, Heavy Assault Rifle, and rocket launcher تایید و در طول نمایش گیم پلی بازی مورد استفاده قرار گرفتند.
همچنین بخش مالتی پلیر بازی نیز با عنوان Deathmatch تایید شد.
بخش جدید سری DOOM با عنوان SnapMap نیز رونمایی شد.در این بخش با قراردادن امکانات زیاد توانایی ساخت مپ و بازی کردن در آن برای بازیکن فراهم می شود.

نسخه عادی قیمت 60 دلار

نسخه Collector قیمت 120 دلار

نمایش های منتشر شده از بازی:

5w2l_1.png

Direct Link

flfv_2.png

Direct Link

crf_4884848.png

Direct Link

17961599361561610946.jpg

DOOM – Campaign Trailer | 720

آخرین ویرایش:
ظاهرا هفته آینده قراره یه footage جدید از بخش سینگل بازی نمایش داده بشه، همینطور از ابزارهای مادسازی و قابلیت snap map هم قراره نمایشی داشته باشه و اطلاعاتی ارائه بده. ظاهرا دوشنبه بخش مرتبت با snap map و روز چهارشنبه نمایش سینگل بازی رو خواهیم دید.
New Doom single-player footage and SnapMap details coming next week

آخرین ویرایش:
No early Doom review copies for anyone - Doomworld Forums

حس خوبی ندارم خیلی به این قضیه :|
نیازی به نگرانی نیست :D همیشه Review Embargo بازیای Bethesda روز عرضه یا یه روز قبل از عرضه برداشته میشه.
انتظار متای خیلی بالا هم نداشته باش صد در صد سر این بازی خیلی از منتقدا قراره لوس بازی در بیارن :D بالای 75 من راضیم :D

• Like
Reactions: sadegh93
نیازی به نگرانی نیست :D همیشه Review Embargo بازیای Bethesda روز عرضه یا یه روز قبل از عرضه برداشته میشه.
انتظار متای خیلی بالا هم نداشته باش صد در صد سر این بازی خیلی از منتقدا قراره لوس بازی در بیارن :D بالای 75 من راضیم :D
سبز رنگ باشه راضی هستم از متاش
بالای 75 سبز میشه ؟
من خودم حدود 78 تا 82 میشه به نظرم
ممنون

• Like
Reactions: FUTURE
سبز رنگ باشه راضی هستم از متاش
بالای 75 سبز میشه ؟
من خودم حدود 78 تا 82 میشه به نظرم
ممنون
آره بالای 75 سبزه ...
منکه فقط منتظر بخش تک نفره هستم و بقیه اش واسم مهم نیست . احتمالا اگه مشکل بزرگی هم در کار باشه واسه Multiplayer هستش

آره بالای 75 سبزه ...
منکه فقط منتظر بخش تک نفره هستم و بقیه اش واسم مهم نیست . احتمالا اگه مشکل بزرگی هم در کار باشه واسه Multiplayer هستش
دقیقا برای منم بخش کمپین یا تک نفره اش مهمتر هستش به مراتب
چند روز بیشتر نمونده ....
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or