DOOM

Developer : id Software
Publisher : Bethesda Softworks
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PC
Genre : First-person shooter, survival horror
Release Date : May 13, 2016

بالاخره پس از سالها انتظار از DOOM جدید رونمایی شد.
در حاشیه کنفرانس Bethesda در E3 این بازی با نمایش فوق العاده از گیم پلی رونمایی شد.
در این نسخه شاهد بازگشت دشمنان قدیمی و کلاسیک مثل Hellknights, Cyberdemons, Revenants, Mancubii و غیره هستیم.
سلاح های نسخه اورجینال بازی Shotgun and Super Shotgun. The Plasma Rifle, Chainsaw, Heavy Assault Rifle, and rocket launcher تایید و در طول نمایش گیم پلی بازی مورد استفاده قرار گرفتند.
همچنین بخش مالتی پلیر بازی نیز با عنوان Deathmatch تایید شد.
بخش جدید سری DOOM با عنوان SnapMap نیز رونمایی شد.در این بخش با قراردادن امکانات زیاد توانایی ساخت مپ و بازی کردن در آن برای بازیکن فراهم می شود.

نسخه عادی قیمت 60 دلار

نسخه Collector قیمت 120 دلار

نمایش های منتشر شده از بازی:

5w2l_1.png

Direct Link

flfv_2.png

Direct Link

crf_4884848.png

Direct Link

17961599361561610946.jpg

DOOM – Campaign Trailer | 720

آخرین ویرایش:
البته اون یارویی که تو E3 هم بازی میکرد کارش خوب بود انصافا تو ررون نشون دادن گیم پلی تاثیر داشت
ولی واقن منتظر بازیم 2 روز کم نی برا کلوز بتا؟ 8 گیگ چطور دان کنم آخه :(
خلاصه یه شوتر خوب میخواد بیاد \m/

البته اون یارویی که تو E3 هم بازی میکرد کارش خوب بود انصافا تو ررون نشون دادن گیم پلی تاثیر داشت
ولی واقن منتظر بازیم 2 روز کم نی برا کلوز بتا؟ 8 گیگ چطور دان کنم آخه :(
خلاصه یه شوتر خوب میخواد بیاد \m/
بازی حدودا دو یا سه روز قبل از شروع اپن بتا آماده ی pre load شده بوده

WTF!! :|

حاجی بازی 60 فریمه با اون گرافیک خوبش درسته خیلی خیلی خفن نیست اما بد هم نیست برای مولتی پلیر. گرافیک سینگل خیلی بهتر که بازم هم 60 فریمه. منظور از فیزیک رو هم نفهمیدم. کلا مولتی رابطه مستقیمی با فیزیک نداره! فقط همدیگرو میکشید. سرورها هم خیلی خوبن و مشکلی ندارن، یحتمل مشکل از اینترنت شماست! :D
والا نمی دونم هرچی بود گرافیکش نسل هشتمی نبود,همین الان هم مولتی هایی با 60 فریم که گرافیک خوبی هم ارائه میدن.قبول کنین گرافیک تو ذوق میزنه دیگه:-/منظورم از فیزیک اینه که اصلا به ادم حس درگیری دست نمیده یعنی melee که میزنی انگار نه انگار, تیراندازی که میکنی انگار داری به یه سری عکس شلیک میکنی و قشنگ میشه از تویه بازیکن های دیگه رد شد.نتم که بده شکی نیست ولی من تو بازی های دیگه که مولتی میزنم دیلی ندارم و فقط تو این بازیه که دیلی دارم (فک کنم اصلا سروراش dedicated نباشه)

من یه چند ساعتی رفتم اوپن بتا رو
حقیقتاً این بازی مولتی نداشت بهتر بود... خسته کننده میشه بعد از چند روز (شایدم واسه من اینجوریه و برای دیگران بسیار جذاب باشه)
البته بر اساس محیط مپ هایی که توی بتا هست عرض میکنم خدمتتون یجورایی جذابیت نداره مپ هاش همش محیط بسته و کوچیک دور تا دورت مواد مذاب و اینا....خلاصه مپ هاش خشک ان
گرافیک هم بخوام مقایسه کنم براتون گرافیک مولتی بلک اوپس 3 اگر 90 باشه گرافیک مولتی این 80 هست (البته در نظر بگیرید که بتا هست!)

و اما خوبی هاش:
واقعاً اسلحه های جذاب با صدا گذاری عالی داره
شیاطین هم المان های جذابی هستن که به بازی اضافه شدن (یجورایی حکم ساید کیک رو توی بتای Uncharted 4 دارن)
و اینکه 60 فریم بودن رو با تمام مویرگ های بدنتون حس میکنید :D

• Like
Reactions: Seventy One
به نظرم گرافیک بازی ضعیف به نظر میرسه !! چجوری دارید ازش تعریف میکنید ؟؟ تاریخ انتشارش کیه ؟

نمیخوام روی بازی ایراد بذارم ولی هدف لول آپ کردن تو این بازی چیه ؟ فقط عوض کردن رنگ آرمور وگرفتن هک مازول های تقریبا بی مصرف!
بعد یه مسئله دیگه اینه که تو این 5 ساعتی که من بتا رو بازی کردم نزدیک 80 درصد کیل هام با super shotgun بوده به نظرتون این باعث تکراری شدن مولتی نمیشه نمیخوام بگم بازی کم اسلحه داره ولی بخش مولتی طوری طراحی شده که مجبوری از شاتگان استفاده کنی

فردین جان حالا منظورمو متوجه شدی راجب نمرات بازی :دی.
توی سایت خودمون نگاه کن ببین چجوریه نظرات، تفاوت آرا موج میزنه، اونم با یه نوسان شدید :دی.
خوش به حالتون که بتا رو تجربه کردید، من با توجه به بازه ی محدود بتا بعید میدونستم برسم بازی کنمش، واسه همین بیشتر ویدئوهاش رو دیدم ولی حقیقتا ناراحتم که تجربه بتا رو از دست دادم.

• Like
Reactions: FaRd!N
نمیخوام روی بازی ایراد بذارم ولی هدف لول آپ کردن تو این بازی چیه ؟ فقط عوض کردن رنگ آرمور وگرفتن هک مازول های تقریبا بی مصرف!
بعد یه مسئله دیگه اینه که تو این 5 ساعتی که من بتا رو بازی کردم نزدیک 80 درصد کیل هام با super shotgun بوده به نظرتون این باعث تکراری شدن مولتی نمیشه نمیخوام بگم بازی کم اسلحه داره ولی بخش مولتی طوری طراحی شده که مجبوری از شاتگان استفاده کنی
داداش والا من اینو نمیدونم ولی تو GoW 3 من فقط با نشر همون شاتگانه میزدم کتلت مکیردم بعضی مواقع هم Sowed of Shotgun (اگر درست نوشته باشم) که کلا میشه دو تا گان، برای من و خیلیا دیگه تکراری نشد!
همین Gnasher Shotgun که نوید گفت :D

آخرین ویرایش:

شاتگانش لذتبخشه فکر نمیکنم خسته کننده شه
ما نسل قبل کلا گرز رو با Gnasher Shotgun زدیم اما کلا عشق و حال بود
اینم تقریبا مثل همونه به نظرم :D

اقا خدایی دیگه دارید ایراد های ناجور میگیرید :| تو بازی های دیگه هدف از لول آپ کردن چیه؟ مگه تو بازی های دیگه چیکار میکنید؟ اینجا هم ارمور و اسلحه و دیمن و ... باز میکنه براتون. چلنج هم که داره.

watch?v=Ch6d5zS9cdc

سجاد این دقیقا مشخصه سری DOOM و شناسنامه اش هست :D یه سری بازی Run n Gun :D حالا نمیدونم شماره های قبل رو بازی کردی یا نه :D

با بقیه پستت موافقم :D فقط خواستم این مورد اشاره بشه :D
وحید بازی های هم سبک DOOM همشون کمپین بسیار کوتاهی چندین ساله ارائه میدن و تو کمپینشون هیچ لذت خاصی نداره اما DOOM
هیجان سرعت خشونت با یه گیم پلی طولانی نسبت به سبکش رو داره ارائه میده که متفاوت با بازی های هم سبکه منظورم این بود که بقیه بازی ها همچین کمپینی
با این سرعت و هیجان و خشونت ندارن و همین مشخصه DOOM هستش.
ایا 13 ساعت گیم پلی واسه یه کمپینی که سرعتش فوق العاده بالاست کمه؟
بعضی ایراداتون الکیه این بتا بوده بازی اصلی کلی مپ داره این همه تریلر دادن ازشون کجا همه مثل هم بودن؟این مواد مذاب و اون اتمسفر نارنجی و زرد رنگ بازی امضا
سری DOOM هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or