DOOM

Developer : id Software
Publisher : Bethesda Softworks
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PC
Genre : First-person shooter, survival horror
Release Date : May 13, 2016

بالاخره پس از سالها انتظار از DOOM جدید رونمایی شد.
در حاشیه کنفرانس Bethesda در E3 این بازی با نمایش فوق العاده از گیم پلی رونمایی شد.
در این نسخه شاهد بازگشت دشمنان قدیمی و کلاسیک مثل Hellknights, Cyberdemons, Revenants, Mancubii و غیره هستیم.
سلاح های نسخه اورجینال بازی Shotgun and Super Shotgun. The Plasma Rifle, Chainsaw, Heavy Assault Rifle, and rocket launcher تایید و در طول نمایش گیم پلی بازی مورد استفاده قرار گرفتند.
همچنین بخش مالتی پلیر بازی نیز با عنوان Deathmatch تایید شد.
بخش جدید سری DOOM با عنوان SnapMap نیز رونمایی شد.در این بخش با قراردادن امکانات زیاد توانایی ساخت مپ و بازی کردن در آن برای بازیکن فراهم می شود.

نسخه عادی قیمت 60 دلار

نسخه Collector قیمت 120 دلار

نمایش های منتشر شده از بازی:

5w2l_1.png

Direct Link

flfv_2.png

Direct Link

crf_4884848.png

Direct Link

17961599361561610946.jpg

DOOM – Campaign Trailer | 720

آخرین ویرایش:
اقا این بازی چرا اینقدر خوبه :(( اصلا خسته نمی شید از ترکوندن ملت :((
منم فعلا حدود دوساعتی رفتم خوشم اومدش کلا اما نمیدونم چرا حسی هست مگه بهم متاش هر چی بشه بالای 87 نمیشه :/

این screenshot از نسخه PS4

در مقایسه با تصویری که من که گذاشتم تقریبا یکی هست هر دو نسخه انگار . باید دید نسخه ی نهایی بازی چطور میشه . فریم ریتش هم خوبه روی 4 ؟
متای ۸۷ که عااالیه، کلا متای بالای ۸۵ برای یه بازیfps فوق العادس.
دلم لک زده اینا از کمپین بازی هم یه گیم پلی نشون بدن. خیلی بی سر و صدا داره به زمان عرضه اش نزدیک میشه.

• Like
Reactions: sadegh93
منم فعلا حدود دوساعتی رفتم خوشم اومدش کلا اما نمیدونم چرا حسی هست مگه بهم متاش هر چی بشه بالای 87 نمیشه :/

در مقایسه با تصویری که من که گذاشتم تقریبا یکی هست هر دو نسخه انگار . باید دید نسخه ی نهایی بازی چطور میشه . فریم ریتش هم خوبه روی 4 ؟
متای 87 الان متای بدیه؟! :O:O:O این چه ذهنتیه که تو فروم های ایرانی دچارش شدن نمیدونم. الان شما چطوری میتونید فرق 87 با 90 رو برای من اثبات کنید؟ توروخدا این بحث های بیفایده و پوچ رو جمع کنید :|

متای 87 الان متای بدیه؟! :O:O:O این چه ذهنتیه که تو فروم های ایرانی دچارش شدن نمیدونم. الان شما چطوری میتونید فرق 87 با 90 رو برای من اثبات کنید؟ توروخدا این بحث های بیفایده و پوچ رو جمع کنید :|
منظورمو بد گفتم ببخشید - 87 بشه که شاهکاره (تازه همون متای doom 3 هست این البته نسخه ی xbox که 88 بوده ) . من در اصل کمی شک دارم که مثلا زیر 80 بشه . و کمترین متا (یا میانگین ) در بین سه doom اصلی .
اما نظر من رو بخواید متاش حدودا بین 84 تا 87 میشه این DOOM
ببینید من یکسری بازیها هر چی هم بشه متاش سعی میکنم برم . این بازی دقیقا جز همونا هست !

• Like
Reactions: uriel
تعداد اسلحه ها خیلی کمه فکر هم نکنم تغییری بکنه تو بازی هم که نمیشه بدویی این دیمن هم به شدت بازی رو آنبلنس کرده تیمی که زودتر به دیمن رون برسه برنده میشه گرافیک هم که دانگرید شده مشکلات دیر لود شدن بافت ها مثل تمام بازی های بتسدا همچنان هست ولی بافت ها تو همون 2 ثانیه اول لود میشن و مثل بازی های قبلی رو اعصاب نیستن به هر حال فکر کنم کشش بیشتر از 30 ساعت رو نداشته باشه مولتیش

آخرین ویرایش:
  • Like
من پینگم 96 ولی توی بازی یک خط دارم :-/ خیلی عجیبه نباید اینطور باشه :(

بازی در کل عالیه(2) :)
والا منم پینگ 40 ـه همیشه اما 2 خط زرد نشون میده :)) کلا معلوم نیست قضیه اون رنگش چیه. جدی نگیر :دی
تعداد اسلحه ها خیلی کمه فکر هم نکنم تغییری بکنه تو بازی هم که نمیشه بدویی این دیمن هم به شدت بازی رو آنبلنس کرده تیمی که زودتر به دیمن رون برسه برنده میشه گرافیک هم که دانگرید شده مشکلات دیر لود شدن بافت ها مثل تمام بازی های بتسدا همچنان هست ولی بافت ها تو همون 2 ثانیه اول لود میشن و مثل بازی های قبلی رو اعصاب نیستن به هر حال فکر کنم کشش بیشتر از 30 ساعت رو نداشته باشه مولتیش
خدایی اصلا هم اینطوری نیست :دی یعنی تقریبا تا حالا ندیدم اینقدر مهم باشه که کسی به دیمون برسه یانه. کلا تغییر زیادی ایجاد نمیکنه. مگر اینکه تیم مقابل واقعا دیگه تعطیل باشن :دی

بعد یکی ۲ساعت بازی کردن میتونم‌بگم دقیقا همون چیزیه که باید باشه یه Doomعه کاملا بد اس !!
گیم پلی بسیار سریع و روون که به شدت لذتبخشه
به تاخیر گلوله هم عادت کردم خیلی بهتر شد
Shotgun , Melee , Grenade ترکیب بسیار عااالی که نابودد میکنم :D
در مورد پینگم خیلی از خارجی ها هم قرمز هستن :|
من که ثابت قرمزم شکر خدا :D
منتظر بی صبرانه برای بازی و تجربه ی بخش داستانی

موفق باشیم

والا منم پینگ 40 ـه همیشه اما 2 خط زرد نشون میده :)) کلا معلوم نیست قضیه اون رنگش چیه. جدی نگیر :D

خدایی اصلا هم اینطوری نیست :D یعنی تقریبا تا حالا ندیدم اینقدر مهم باشه که کسی به دیمون برسه یانه. کلا تغییر زیادی ایجاد نمیکنه. مگر اینکه تیم مقابل واقعا دیگه تعطیل باشن :D
چرا دیگه تو تیم دثمچ هر کی روننت بشه قشنگ 10تا کیل از تیم مقابل جلو میفته
توی بازی هم که همه شاتگان دستشونه با لایتنینگ گان هیچ کس طرف سلاح های دیگه نمیره
گرفتن کیل استریک هم تقریبا راحته
ولی در کل از بازی خوشم اومد چون تو سبک آرنا تقریبا هیچی نیست

• Like
این چی بود دیگه:|این چه گرافیکیه؟چرا هیچی فیزیک درست حسابی نداره:|حالا باز من چند دست بیشتر نزدم ولی کلا جالب نبود برام,.وضیعت سرورا هم خوب نیستن

این چی بود دیگه:|این چه گرافیکیه؟چرا هیچی فیزیک درست حسابی نداره:|حالا باز من چند دست بیشتر نزدم ولی کلا جالب نبود برام,.وضیعت سرورا هم خوب نیستن
WTF!! :|

حاجی بازی 60 فریمه با اون گرافیک خوبش درسته خیلی خیلی خفن نیست اما بد هم نیست برای مولتی پلیر. گرافیک سینگل خیلی بهتر که بازم هم 60 فریمه. منظور از فیزیک رو هم نفهمیدم. کلا مولتی رابطه مستقیمی با فیزیک نداره! فقط همدیگرو میکشید. سرورها هم خیلی خوبن و مشکلی ندارن، یحتمل مشکل از اینترنت شماست! :دی

• Like
Reactions: sadegh93 and uriel

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or