DOOM

Developer : id Software
Publisher : Bethesda Softworks
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PC
Genre : First-person shooter, survival horror
Release Date : May 13, 2016

بالاخره پس از سالها انتظار از DOOM جدید رونمایی شد.
در حاشیه کنفرانس Bethesda در E3 این بازی با نمایش فوق العاده از گیم پلی رونمایی شد.
در این نسخه شاهد بازگشت دشمنان قدیمی و کلاسیک مثل Hellknights, Cyberdemons, Revenants, Mancubii و غیره هستیم.
سلاح های نسخه اورجینال بازی Shotgun and Super Shotgun. The Plasma Rifle, Chainsaw, Heavy Assault Rifle, and rocket launcher تایید و در طول نمایش گیم پلی بازی مورد استفاده قرار گرفتند.
همچنین بخش مالتی پلیر بازی نیز با عنوان Deathmatch تایید شد.
بخش جدید سری DOOM با عنوان SnapMap نیز رونمایی شد.در این بخش با قراردادن امکانات زیاد توانایی ساخت مپ و بازی کردن در آن برای بازیکن فراهم می شود.

نسخه عادی قیمت 60 دلار

نسخه Collector قیمت 120 دلار

نمایش های منتشر شده از بازی:

5w2l_1.png

Direct Link

flfv_2.png

Direct Link

crf_4884848.png

Direct Link

17961599361561610946.jpg

DOOM – Campaign Trailer | 720

آخرین ویرایش:
این doom شاتگانش معرکه اس لامصب:D. همه فقط شاتگانو select میکنن، بیخودی که نماد doom نشده:D
احتمالا توی همه مپ ها دسترسی به همه اسلحه ها موجود نیست، البته من خییییلییی ساله آنلاین بازی نکردم ولی یادمه Quake 3 و unreal اینجوری بودن اون موقع ها.
امیدوا
این doom شاتگانش معرکه اس لامصب:D. همه فقط شاتگانو select میکنن، بیخودی که نماد doom نشده:D
احتمالا توی همه مپ ها دسترسی به همه اسلحه ها موجود نیست، البته من خییییلییی ساله آنلاین بازی نکردم ولی یادمه Quake 3 و unreal اینجوری بودن اون موقع ها.
رم امثال QUAKE جدید و ببینیم

• Like
Reactions: sadegh93
یـ سری اطلاعات برا Open Beta بازی اومده :

• Maps: Heatwave and Infernal
  • Game Modes: 6v6 Team Deathmatch and Warpath
  • Demon: Revenant
  • Weapons: Rocket Launcher, Plasma Rifle, Super Shotgun, Vortex Rifle, Static Rifle, Heavy Assault Rifle, and Lightning Gun
  • Power Weapons: Gauss Cannon
  • Equipment: Frag Grenade, Personal Teleporter, Siphon Grenade
Open Beta از تاریخ 15 تا 17 این ماه در دسترسه که از پس فردا Pre-loading ـش شروع میشه .....

• Weapons: Rocket Launcher, Plasma Rifle, Super Shotgun, Vortex Rifle, Static Rifle, Heavy Assault Rifle, and Lightning Gun
Open Beta از تاریخ 15 تا 17 این ماه در دسترسه که از پس فردا Pre-loading ـش شروع میشه .....
دقیقا همونایی هستن که واسه Closed بتا بود. زحمت ندادن مثلا یه مپ اضافی بندازن :دی

ساعت خاصی داره شروعش؟

Mbox :
طرفداراش اینجا کم هستن، البته گریزی نیست بازی ای هستش که غیبتش خیلی طولانی مدت بوده و اکثر بچه های هم نسل من دیگه شاید سمت عناوین بازی نمیان و اخبارش رو پیگیری نمیکنن واسه همین اکثر گیمرهای جدیدتر با بازی آشنایی اونچنان ندارن.
والا منم خیلی منتظرشم، البته حسم بهم میکه منتقدا بدجوری بازی رو با خاک یکسان میکنن :دی ولی واسم اهمیتی نداره، در هر حال id همیشه محبوب ترین استودیوی بازی سازی برای منه و تم کاریش و جو حاکم بر بازی هاش برای من تکرار نشدنیه، هر چند که به شخصه خیلی دوست داشتم این Doom جدید حال و هوای نسخه ی سومش رو داشته باشه ولی همینم به نظر من عالیه.

Mbox :
طرفداراش اینجا کم هستن، البته گریزی نیست بازی ای هستش که غیبتش خیلی طولانی مدت بوده و اکثر بچه های هم نسل من دیگه شاید سمت عناوین بازی نمیان و اخبارش رو پیگیری نمیکنن واسه همین اکثر گیمرهای جدیدتر با بازی آشنایی اونچنان ندارن.
والا منم خیلی منتظرشم، البته حسم بهم میکه منتقدا بدجوری بازی رو با خاک یکسان میکنن :D ولی واسم اهمیتی نداره، در هر حال id همیشه محبوب ترین استودیوی بازی سازی برای منه و تم کاریش و جو حاکم بر بازی هاش برای من تکرار نشدنیه، هر چند که به شخصه خیلی دوست داشتم این Doom جدید حال و هوای نسخه ی سومش رو داشته باشه ولی همینم به نظر من عالیه.
اقا اون جمله اول رو زیاد متوجه نشدم :D اما در مورد امتیاز نقد من قول میدم این بازی میترکونه چون واقعا چیزی کم نداره. حالا چرا حس میکنید با خاک یکسان میشه نمیدونم :D

راستی دوستان، توی اپن بتا احساس میکنم خشونت بازی رو کم کرده. 2 دست بازی کردم، مثل کلوزد بتا سرو گردن اینا نمیترکونه.

ویرایش: اشتباه میکردم، خشونت سر جاشه :دی

آخرین ویرایش:
خوب من بتا رو یک ساعتی بازی کردم و گیم پلی واقعا عالی و پرسرعت از این نمیشه شکایتی کرد. گرافیک بازی بدک نبود اما از یه بازی 60 فریم نباید انتظار خاصی داشت. 2 تا مپ داره بتا که طراحیشون نسبتا خوبه مهمتر از همه توی بتا که واقعا سرورها عالیه هیچ شکایتی از این لحاظ نمیشه کرد امیدوارم تو بازی نهایی هم سرورها بتونن به همین خوبی پاسخگو باشن.

چقدر کم هست طرفداراش اینجا :(

اینجا شخصی روی کنسول (ps4 ) هم کلوز بتا و هم اپن بتا رو رفته ؟

این تصویر ها رو از مپ heatwave گرفتم >> (البته نسخه ی pc )

شخصی میتونه دقیقا همین لوکیش رو با مثلا ps4 عکس بگیره تا یه مقایسه ای بشه کرد ؟

در مورد نسخه ی پی سی به نظرم دانگرید داریم نسبت به بتای کلوز >>

فرق های بصری که به نظرم اومدش :

در اپن بتای جدید تصویر مات تر شده -
نویز اضافه شده (مثل QB ) - ا
فکت chromatic aberration اضافه شده -
نور پردازی و رنگ بندی تغییرات داشته (روشن تر شده یکسری جاهابه نظرم؟)

-فریم دهی بهتر شده

Doom Beta (closed
fh8oj2hp4phc.jpg

Doom Open Beta
47rank9a92jp.jpg

آخرین ویرایش:
منم چند دست مد Dead Match بازی کردم. مثل همون تریلرهاش بود تقریبا :d سرورهاش خیلی خوبه، ولی مدهای اسلحه ها شاید کم باشه البته شاید به خاطر بتا بودنه من خبر ندارم :-/

اگه سینگل قوی باشه من حتما بازیو میگیرم واقعا با سری DOOM حال میکنم :)
چه خاطره هایی با DOOM 3 دارم ، اتمسفر اون بازی فوق العاده بود :x

چقدر کم هست طرفداراش اینجا :(

اینجا شخصی روی کنسول (ps4 ) هم کلوز بتا و هم اپن بتا رو رفته ؟

این تصویر ها رو از مپ heatwave گرفتم >> (البته نسخه ی pc )

شخصی میتونه دقیقا همین لوکیش رو با مثلا ps4 عکس بگیره تا یه مقایسه ای بشه کرد ؟

در مورد نسخه ی پی سی به نظرم دانگرید داریم نسبت به بتای کلوز >>

فرق های بصری که به نظرم اومدش :

در اپن بتای جدید تصویر مات تر شده -
نویز اضافه شده (مثل QB ) - ا
فکت chromatic aberration اضافه شده -
نور پردازی و رنگ بندی تغییرات داشته (روشن تر شده یکسری جاهابه نظرم؟)
- پارتیکل آتیش خبری نیست ازش یا من ندیدم
-فریم دهی بهتر شده

Doom Open Beta
47rank9a92jp.jpg
این screenshot از نسخه PS4

Fardin:
منظورم این بود که توی این سایت طرفدارای بازی کم هستن و اینکه این کم بودن به خاطر غیبت طولانی مدت بازی از دنیای ویدئو گیمه، برای همین گیمرهای جدید شاید اونقدر با این سری بازی آشنایی نداشته باشن ، واسه همینه که اینجا خلوته :دی.
والا من از خدامه که بازی بترکونه، همه میدونن من چقدر فن شدید و سر سخت id هستم :دی ، ولی حسم میگه منتقدا بازیرو لت و پار میکنن، احتمالا به خاطر نداشتن خط داستانی قدرتمند ( الان دیگه همه انتظار یه چیزی مثل bioshock infinite رو از بازی های اول شخص دارن در مقوله داستان) :دی.
خلاصه خدا به بازی و id software رحم کنه، بدجور حسم راجب نمراتش منفیه :دی.

• Like
Reactions: FaRd!N

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or