Dont Starve| PC

130424055719333836.jpg

Genre: Action | Adventure | Indie | Simulation
Publisher: Klei Entertainment
Developer: Klei Entertainment
Languages: English

توضیحات:

بازی Dont Starve یک بازی کم حجم ماجرایی و استراتژیک جدید توسط کمپانی Klei Entertainment برای کامپیوتر ساخته شده است. بازی Dont Starve یک بازی Survival در دنیایی که علم و جادو با هم آمیخته شده اند می باشد. شما در نقش Wilson به عنوان یک دانشمند هستید که توسط دیو به دام افتاده و به این دنیای عجیب وارد شده اید. شما باید با استفاده از محیط و موجودات اطراف خود راه فراری برای خودتون بسازین و به خانه برگردید.در بازی Dont Starve شما به جهانی پر از موجودات عجیب و غریب ، خطرات و شگفتی های غریب و ناشناخته گام نهاده اید. شما باید با استفاده از وسایل اطراف خود راز و رمز بقای خود در این جهان رو بدست بیاورید.

ویژگی های کلیدی بازی Dont Starve:

- یک بازی در سبک جدید
- هیچ دستورالعمل و کمکی برای بازی وجود ندارد. شما خودتون باید همه چیز رو تحقیق و کشف کنید
- دارای محیطی عجیب و غریب
- دارای شخصیت های ۲D که در جهان ۳D زندگی می کنند
- گیم پلی و گرافیک خوب در عین کم حجم بودن
- قابل اجرا در تمام ویندوزها از جمله ویندوز ۷ و ۸

سیستم مورد نیاز:

Processor:1.7+ GHz or better
Memory:1+ gigs of RAM GB RAM
Graphics:Radeon HD5450 or better; 256 MB or higher
DirectX®:9.0c
Hard Drive:500 MB HD space
Sound:100% DirectX9.0c compatible sound card and drivers

وبسایت سازنده:

تصاویر بازی:

130424055724850646.jpg

130424055730538552.jpg

130424055730538552.jpg

به همه دوستان پیشنهاد میشه این بازی

دارم ارتشی از Pig ها رو جمع میکنم تا به جنگ این Spider Queen ها بریم. اگه یکیش Spawn شه بقیشونم Spawn میشن :دی

5-10 تا خوک کافیه یا بیشتر میخواد لامصب؟
البته سخته باید تجهیزشونم کنی :))

عجب بی شعورایین داشتم این تخم Tallbird رو جوجه میکردم گذاشتم کنار آتیش بیشعورا حمله کردند خوردنش :))
بیچاره جوجه :(

Stuck شون میکنم تو یه دیوار میرم کنارشون هی میدوئن تو دیوار من Sanity میگیرم. از 40 رسیده به 100 :دی

اقا یه Pig داشتم (House ساخته بودم واسش) الان گم شده Respawn م نمیشه چون زندس چیکارش کنم؟

آخرین ویرایش:
Pig خوکه دیگه یه سری موجودات هستن که معمولا تو Pig village ها هستند. اگه موب Hostile ببرید پیششون میزنندش.
اگه به یکیشون غذا بدی میفته دنبالت کمک میکنه.

گرفتم فقط اینها وقتی بمیرن دوباره ریس میشن یه گله عنکبوت افتادن به جونشون هر چی خوک دورو برم بود کشتن رفت گشتشونم خوردن فقط خونه هاشون مونده

سلام دوستان کسی میدونه که بعد از داونلود نسخه Underground چه جوری باید اون رو به بازی اضافه کرد ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
فایل ستاپ رو دانلود کن.

Touch Stone به چه درد میخوره؟:دی
وقتی بمیری اونجا زنده میشی البته آیتمات تو محل مرگت هستند.

اون Pig Head های دورشو با چکش بزن Pig Skin میده.

دوستان سیو بازی کجاست؟
C:\Users\xxxxx\AppData\Local\FLT

دوستان این سنگ هرم مانندا هست اونا چه جوری از بین میرن یه جا راه رو بستن باید اول از شر اونا خلاص شم بعد بتونم به وودت تینگ برسم
یه سنگ هایین شکل هرمن و کی ارتاعشون زیاده سیاه رنگن

یه سر داشتم تو جنگل دنبال وسایل وودن تینگ میگشتم رسیدم به خانه اسکیمو ها این نامردا افتادن دنبال من رفتم اون ور تر از این تیتا سفیدا بود زد همرو کشت منم اون کشتم:d
مرد یه چشم ازش دراب شد چی کنم اون چشمو؟ به چه کاری میاد؟

دوستان این سنگ هرم مانندا هست اونا چه جوری از بین میرن یه جا راه رو بستن باید اول از شر اونا خلاص شم بعد بتونم به وودت تینگ برسم
یه سنگ هایین شکل هرمن و کی ارتاعشون زیاده سیاه رنگن

یه سر داشتم تو جنگل دنبال وسایل وودن تینگ میگشتم رسیدم به خانه اسکیمو ها این نامردا افتادن دنبال من رفتم اون ور تر از این تیتا سفیدا بود زد همرو کشت منم اون کشتم:d
مرد یه چشم ازش دراب شد چی کنم اون چشمو؟ به چه کاری میاد؟​

اونا باید Sanity ت پایین تر از یه حدی باشه که بیان پایین. فکر کنم پایین تر 70 یا 30.
Walrus رو کشتی؟ چشمه دراپ شده اسمش چیه؟

راستی کسی موفق شده بدون Blow Dart و Pig یک فقره Spider Queen رو بکشه؟ :دی

-------

دو تا راه واسه کم کردن و زیاد کردن Santiy بگم ضرر نداره :دی

واسه کم کردن که مداوم بپرید توی Worm Hole
واسه زیاد کردنشم به یه Pig غذا بدید میاد دنبالتون ولی نمیتونید نزدیکش شید (فرار میکنه)
یه جوری گیرش بندازید تو یه کنج بید 2 تا دیوار بعد بچسبید بهش، همینطوری میدوئه تو دیوار و شما تند تند Sanity میگیرید. (چون خوکا نزدیکشون باشید Sanity میدند)
البته میتونید وقتی خوابند نزدیکشون باشید (در صورتی که دنبالتون بیفتند نه اینکه تو خونشون باشند) ولی خب شبا کلا سرعتش میاد.

7 8 تا سگ وحشی افتادن دنبالم رفتم پیش pig ها همه رو به خاک و خون کشیدن بعدشم منو از وسط جر دادن.

حالا چه کار باید کرد از شر 8 تا سگ خلاص شد ؟

اقا دمت گرم راه باز شد اخرین قطعه هم گرفتم
حاجی من رفت از این گل های شیطانی خوردم سینتلیم شد زیره 30 تا یه روح موح هایی امدن اتک میدادن منم ارنولدیم گل کرد زدم کشتمشون بهم یه روح مانندی داد بعد رفتم با اونا وسیله مسیله ساختم و در اخر اون شمشیر شیطانیرو ساختم
عجب چیزیه بی صاحب خیلی قویه:d
اقا چپتر 1 ادونچر کینگ اف د هیل تمام شد برم بعدی بینم این یک چیه این که خیلی سخت بود خدایی همش زمستان بود
----------------------------------------------------------------
اقا میخام بزنم لود شه برا برا چپتر بعد کرش میکنه میاد بیرون مشکل از کجاست؟ چی کنم؟
------------------------------------------------------------------
ا درست شد اینم قر میاد سر ما اقا چپتر بدیه چه خریه :d
نرسیده دورم پره از این گل شیطانی ها کلا دنیا شیطانیه یه دونه علف نیست:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or