Dont Starve| PC

130424055719333836.jpg

Genre: Action | Adventure | Indie | Simulation
Publisher: Klei Entertainment
Developer: Klei Entertainment
Languages: English

توضیحات:

بازی Dont Starve یک بازی کم حجم ماجرایی و استراتژیک جدید توسط کمپانی Klei Entertainment برای کامپیوتر ساخته شده است. بازی Dont Starve یک بازی Survival در دنیایی که علم و جادو با هم آمیخته شده اند می باشد. شما در نقش Wilson به عنوان یک دانشمند هستید که توسط دیو به دام افتاده و به این دنیای عجیب وارد شده اید. شما باید با استفاده از محیط و موجودات اطراف خود راه فراری برای خودتون بسازین و به خانه برگردید.در بازی Dont Starve شما به جهانی پر از موجودات عجیب و غریب ، خطرات و شگفتی های غریب و ناشناخته گام نهاده اید. شما باید با استفاده از وسایل اطراف خود راز و رمز بقای خود در این جهان رو بدست بیاورید.

ویژگی های کلیدی بازی Dont Starve:

- یک بازی در سبک جدید
- هیچ دستورالعمل و کمکی برای بازی وجود ندارد. شما خودتون باید همه چیز رو تحقیق و کشف کنید
- دارای محیطی عجیب و غریب
- دارای شخصیت های ۲D که در جهان ۳D زندگی می کنند
- گیم پلی و گرافیک خوب در عین کم حجم بودن
- قابل اجرا در تمام ویندوزها از جمله ویندوز ۷ و ۸

سیستم مورد نیاز:

Processor:1.7+ GHz or better
Memory:1+ gigs of RAM GB RAM
Graphics:Radeon HD5450 or better; 256 MB or higher
DirectX®:9.0c
Hard Drive:500 MB HD space
Sound:100% DirectX9.0c compatible sound card and drivers

وبسایت سازنده:

تصاویر بازی:

130424055724850646.jpg

130424055730538552.jpg

130424055730538552.jpg

به همه دوستان پیشنهاد میشه این بازی

تله درست کردن علافی محضه. این راهو خودم کشف کردم. امتحانش کن.
برای گرفتن خرگوش نزدیکای شب برو یه جا که تعداد لونه های خرگوش کنار هم زیاد باشه. چند جا توی نقشه اینطوری هست اگه دقت کرده باشی. یه بیل بردار همه ی لونه هاشونو خراب کن ...
... با این ترفند ساده تو هر وعده میتونی 10-12 تا گوشت خرگوش بدون زحمت و بدو بدوی الکی درو کنی
مشکلی نیست، فقط یادتون باشه که وقتی با بیل میکنید لونه هاشون رو، دیگه respawn نمیشن.
یعنی یه منبع غذای تجدیدپذیر رو تبدیل به منبع غذای تجدیدناپذیر کردید. 10-12 گوشت خرگوش خرج 4 روزه، بعدش چی؟
یه چیز دیگه، Sanity به شدت پایینه و الان 4 روزه دنبال گلم. فکر کنم به خاطر evil flower هاست و چند تا قبر که کندمشون :دی
چیکار کنم؟ روی 70ه الان اما بارون اینا میاد میاد پایین. گل و اینام نیستش چیزی.
راحت ترین راه ساخت ابزار جدید یا همون Prototype هست.
راه کم خرج دیگه هم همونطور که قبلا کامل توضیح دادم، گوشت دادن به یک خوک و نزدیکش موندنه.
همونطور که دوستمون گفتن، ساختن hat یا tent خیلی خوبه اما منابع زیادی میخوان و نظر به اینکه هر 2-3 روز نیاز به بالا بردن sanity پیدا می کنید، بهتره با این راه هایی که گفتم، فعلا جلو برید.
یه سوال، Grass و Berry رشد میکنند دوباره بعد چیدنشون؟
چون با بیل چند تا کندم آوردم یه جا کاشتم حالت فارم مانند :دی

gold nugget هم که کلا نیست این دور و ورا.
باید manure بهشون بزنی اول. (قبلا توضیح دادم، از beefalo ها و pig بگیر)
اگر pig village پیدا کردی، برو سراغ pig king و بهش آیتم بده تا بهت gold nugget بده. (ایتم های خاصی میخواد)
برای armor بیشتر هم میتونی football helmet بسازی. دیگه بقیش رو خودت باید بتونی حل کنی.

کسی میدونه اسم این بیومس (Biome) چیه؟ نمیدونم اینا از اول اینطوری بودن یا الان Spawn شدن ولی شاید 100 تا Boulder بود کنارش کلی Spider Den. نمیدونم چرا یه سری rock هم رو زمین ریخته بود.
2 تا از Spider Den ها Tier 3 بودن. اینا رو با توجه به اینکه زیاد از کمپ دور نیست بذارم رشد کنند واسه فارم (بعدا مشکل ساز نشند) یا بگیرم نابود کنم همه رو ؟ :دی

آخه به طور غیر طبیعی زیاده :دی
21954715948183983015.png

آخرین ویرایش:
شانسو دارید توروخدا روز 16 این Chess Biome رو پیدا کردم البته هنوز نرفتم توش یه سری موب هستند ظاهرا اتک میدن :دی
(ماله Wooden Thing دیگه؟)

راستی توی دریا نمیشه رفت؟ این جاهیی از مپ که دریا هست و سیاهه نمیشه Explore کرد؟
بهترین چیز واسه سوزوندن چیه؟ اینجا خیلی Grass هستش و ظاهرا Tuft ش بهترینه واسه سوزوندن. آخه کمپ بزرگی دارم میسازم باید کلی چوب بریزم تا کلشو روشن کنه. (آتیشی نداریم که همیشه روشن باشه؟)

- - -ویرایش - - -

بچه ها من الا بازی رو شروع کردم چجوری واسه کمپ صندوق و دیوار بسازم؟​

Log ها رو (چوب درخت) Board کن.
البته نیاز به Science Engine داری که Gold Nugget میخواد

آخرین ویرایش:
شانسو دارید توروخدا روز 16 این Chess Biome رو پیدا کردم البته هنوز نرفتم توش یه سری موب هستند ظاهرا اتک میدن :دی

راستی توی دریا نمیشه رفت؟ این جاهیی از مپ که دریا هست و سیاهه نمیشه Explore کرد؟
بهترین چیز واسه سوزوندن چیه؟ اینجا خیلی Grass هستش و ظاهرا Tuft ش بهترینه واسه سوزوندن. آخه کمپ بزرگی دارم میسازم باید کلی چوب بریزم تا کلشو روشن کنه. (آتیشی نداریم که همیشه روشن باشه؟)

- - -ویرایش - - -

Log ها رو (چوب درخت) Board کن.
البته نیاز به Science Engine داری که Gold Nugget میخواد
من چند روز بازی کردم gold ندیدم جای خاصی داره؟

سنگ هایی که رگه های طلا دارن Gold Nugget میدن. سخته یکم پیدا کردنشون.

کمپو بالاخره تو روز 19 ساختم :دی کلی سنگ برد دیواراش
کوچیکه یکم اما بعدا میشه آپگرید کرد.

این Chest و Campfire اینا رو میشه جابجا کرد؟

کسی میدونه اسم این بیومس (Biome) چیه؟ نمیدونم اینا از اول اینطوری بودن یا الان Spawn شدن ولی شاید 100 تا Boulder بود کنارش کلی Spider Den. نمیدونم چرا یه سری rock هم رو زمین ریخته بود.
2 تا از Spider Den ها Tier 3 بودن. اینا رو با توجه به اینکه زیاد از کمپ دور نیست بذارم رشد کنند واسه فارم (بعدا مشکل ساز نشند) یا بگیرم نابود کنم همه رو ؟ :دی

آخه به طور غیر طبیعی زیاده :دی
من فکر کنم توی Map دوم (همونی که 137 روز رفتم) دیدم اینو. چیز خاصی وجود نداره. برای من اکثرا tallbird بودن اما spider هم توشون پیدا میشد.
تعداد زیاد boulder یا spider چیز عجیبی نیست، رندومه دیگه.
tier 3 ها رو اگر میتونی بزن نابود کن. اگر نه بزار یه مدت بگذره، برمیگردن Tier 1.
Tier 2 هم warrior spider داره، نمیشه همینجوری فارم کرد. اگر میتونی نزدیک ترهاشون رو بکش ولی باید هی heal کنی خودتو. اما خوب، بزاری هم رشد کنن، وحشتناک اذیت میشی وقتی از اونجا میگذری. Spider queen که میچرخه برا خودش و aggressive هست هیچی، کلی نوچه هم دورش میچرخن. Range هم نداره گشت و گذارشون، یهو بقل خودت میبینی یکیشون رو.

نمیشه گفت پیدا کردن chess biome بدشانسیه. از معدود منابع تهیه Gear هستند که برای Ice box نیازه. (یادش به خیر، قبل آپدیت چقدر راحت بود ice box ساختن :()
اگر مطمئنی جزیره ای توی دریا هست، باید تک تک Worm hole ها رو امتحان کنی. اگر فقط داری حدس میزنی، اینکارو نکن؛ sanity میخوره.
آتیش همیشه روشن نداریم. ساختن بیش از 2 campfire هم نیاز نیست. نمیخوای پارتی برگذار کنی شبا که. یه Campfire وسط ابزار پر استفاده مثل science machine، ice box، crock pot و chest بساز و همون حدودا شبا بگرد. راه دیگه هم torch هست که دردسرها و تاکتیک های خاص خودش رو داره.
همه چی توی آتیش میسوزه. به شخصه با کاج، manure، twigs، beefalo's wool و زمین هایی که با pitchfork میکنی، حال میکنم.

این Chest و Campfire اینا رو میشه جابجا کرد؟
Fire pit رو نه، ولی chest رو چرا.
Hammer - Don't Starve game Wiki
هرچند فقط 50% مواد خام رو برمیگردونه.

لعنتی زمستون اومد Survive کردن دوشواری داره :دی
از یه طرف Sanity زیر 100 از یه طرف Freeze کردن از یه طرفم غذا و آتیش
کلا کاری نمیشه کرد جز اینا
روزام که کوتاه شده

Sh*t.
آقا داشتم طبق معمول Silk فارم میکردم که یهو دیدم Den جمع شد. اول فکر کردم باگه بعد دیدم Spider Queen هرچی trap و اینا بود جا گذاشتم فقط مثل چی دویدم اومدم بیرون از اونجا. رفتم یه den دیگه که نزدیک کمپ هست اینم مثل همون شد. 4-5 بار فارم کردم بعد queen اومد.
الان 2 تا Queen در فاصله ای نه چندن دور از کمپ هستند. (10-15 ثانیه راهه)

اینا رو چیکار کنم؟ کمپم دو تا Enterace داره که هر کدوم یه دونه trap گذاشتم. Pig village هم نزدیکیا نیستش که کمک بگیرم فقط یه pig وسط جنگله.
Beefalo هم نیست. فقط چند تا Beehive هست که نمیتونم ریسک کنمشون

الان دقیقا چیکار کنم؟ بالافاصله از بازی اومدم بیرون چون هر لحظه ممکنه بیان توی کمپ و بزننم. دو تام که هستند دیگه واقعا بدبخت شدم :(
روز 37 تازه Winter رو پشت سر گذاشتم.

اینم مپ. یه جنگل بزرگم یکم اونور تر هست. (غرب نقشه آبه فقط و شرقش یه جنگله)
اونجایی که نوشتم queen اینا spawn شدند.

[video]http://8pic.ir/images/93873503369055756374.jpg[/video]
نمیخوامم چیت بزنم و بزنمشون چون مزه بازی از بین میره ولی از یه طرف نمیخوام که بمیرم :(
البته یه سیو از قبل بازی دارم میتونم اونو بیارم (روز 35) ولی به هرحال نیاز به silk دارم و اینا رو باید یه کاری میکردم بالاخره.

فقط سریع لطفا کمک کنید چون بازی رو هواس :دی

آخرین ویرایش:
بیخیال مجبور شدم یه سیو قدیمی ترو بیارم چون یکی دیگم spawn شده بود :دی

فقط اینا رو بعدا بخوام نابود کنم. این Tier 3 ها بعد یه مدت Tier 1 میشند دوباره یا همیشه اینطوری میمونند؟

- - -ویرایش - - -

بیخیال مجبور شدم یه سیو قدیمی ترو بیارم چون یکی دیگم spawn شده بود :دی

فقط اینا رو بعدا بخوام نابود کنم. این Tier 3 ها بعد یه مدت Tier 1 میشند دوباره یا همیشه اینطوری میمونند؟

اینجا کلی Tier 3 هست هر وقت نزدیکشون میری یه چندتاییش queen میشه :))

نمیدونم به طور انتحاری برم بسوزونمشون بازم میتونند queen شند یا نه. که البته سیلک فارم از بین میره.
خیلی این ورلد رو میخوام چون تازه تونستم یه Pig Fortress با یه Touch Stone پیدا کنم اونم نزدیک هم :-o
که 1-2 دقیقه از این wooden thing دوره :دی
که البته راهش توسط spider den ها بلاک شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or