Don mattrick از سمت خود کناره گرفت

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
don_mattrick.jpg

آقای دان متریک سرپرست و مسئول بخش سرگرمی های مایکروسافت از سمت خود کناره گرفت.

به نظر میرسد که او برای ادامه راه خود به عنوان یک مقام بلند پایه به Zynga میپیوندد ,به بخش Facebook این شرکت که چند وقتی از مشکلات عدیده ای نیز رنج می برد.
او به عنوان اصلی ترین چهره Xbox در این مدت و هم چنین معرف کنسول جدید , Xbox one نیز بود.

او هم چنین با مشکلات زیادی در مایکروسافت روبرو شد که میتوان به DRM مربوط به بازی های دست دوم و یا آنلاین بودن این کنسول و همچنین بازخورد های بسیار منفی نیز اشاره کرد.

او هم چنین در سال 2007 و در سن 49 سالگی به مایکروسافت پیوست

منبع

update:

خبر به صورت رسمی نیز توسط اقای بالمر تایید شده و به گفته ی ایشون هنوز کسی به عنوان جایگیزن انتخاب نشده اند

آخرین ویرایش:
فیل هریسون که 1 سال هست اومده مایکروسافت بعیده یهو بشه رئیس بخش سرگرمی :دی به نظرم اگه اسپنسر بشه رئیس بخش سرگرمی و هریسون هم بشه رئیس Microsoft Studios دیگه خیلی عالی میشه، کل روسای این بخش میشن افراد مرتبط با بازی :دی
هر کی میاد هرکاری میکنه بکنه، فقط یه باندل X-BONE بدون کینکت بدن بعد Crackdown 3 رو هم آنونس کنن واسه دله خسته ی ما. من چیز دیگه نمیخوام :دی.

ویرایش:
این مطلب چندجا به صورت گزارش ثبت شده. خبر تازه رسیده؟

90 درصد لذت کنفرانس ها ماکرو وقتیه که اسپنسر میاد بالا :دی
بهترین کسی هست که میتونه جاش بیاد هریسون هم بیاد جای خودش خیلی عالی میشه :دی

اسپنسر تو یه مصاحبه هم گفت که من و اون یکی فیل خیلی باهم خوبیم و به خاطر روابط دو نفریمون بود که قبول کرد بیاد مایکروسافت و ....
بشدت هم عالی :دی

هر کی میاد هرکاری میکنه بکنه، فقط یه باندل X-BONE بدون کینکت بدن بعد Crackdown 3 رو هم آنونس کنن واسه دله خسته ی ما. من چیز دیگه نمیخوام :دی.
اگه طرف از زیرمجموعه Microsoft Studios باشه واسه گیمرها خیلی بهتره چون طرف کارش فقط بازی بوده و مسلما تمرکزش هم روی بازی هست. نرن یه یارویی از بخش های دیگه بیارن که تا بخواد بفهمه قضیه چیه نسل تموم بشه :دی

کامنتهای ملت مخصوصاً فن های ماکروسافت بدجور خوندن داره :دی

The guy sinks the ship and then leaves
Zynga is about to get more killer apps
"I've made a huge mistake."
I can't help but laugh. Can't wait to see what he overdelivers at the flailing Zynga.
Sad for Zynga. Maybe they Will bring TV voice control for phones or whatever.

به یه افسانه تبدیل شده. هرکسی بخواد حماقت خرکی بکنه درحد "شلیک به پای خویش تن" میگن "Doing Don" :دی.

اخرین تصویر ایشون از آخرین سخنرانیش در کمپ Xbox
:دی

آخرین ویرایش:
تنها نکته ای با دان متریک حال میکردم همین زمان های کنفرانس مایکروسافت بود که با اون قیافه یه وریش میومد سر سن و کلی خندم میگرفت. خداییش خیلی قیافه طنزی داره :d

ولی انصافا موقع کنفرانس های خیلی خوش رو و جالب صحبت می کرد :دی حالا هر جا رفت ایشالا موفق باشه فقط طرح لباس پوشیدنش رو یه کم عوض کنه چون تنوع کلا چیز خوبیه :دی

11835024335102510984.jpg

نمیدونم چرا به این شدت یاده کن کوتاراگی افتادن؟! :دی.

شش ماه بعد خبر میاد که:
Mattrick finishes off Zynga for good, reclaims gamers’ faith
LOL.

-------

ولی انصافا موقع کنفرانس های خیلی خوش رو و جالب صحبت می کرد :دی حالا هر جا رفت ایشالا موفق باشه فقط طرح لباس پوشیدنش رو یه کم عوض کنه چون تنوع کلا چیز خوبیه :دی

11835024335102510984.jpg
Don Journey ....EA -> M$ -> dead Zynga :دی.

آخرین ویرایش:
نمیدونم کسی گفته یا نه خط اخر خبر بد ترجمه شده , الان 49 سالشه نه اینکه در 49 سالگی به مایکروسافت پیوسته.

دیگه دلم نمیاد کنفرانسای مایکروسافت از جمله E3 رو نگاه کنم:(

با اين كه ادم جالب و دوست داشتني بود ولي اين اخر كاري كلا خيلي تصميمات و صحبت هاي عجيبي ميكرد.به نظر من كار درستي بود كه عوض بشه.مخصوصا اگر قبل از e3 عوض ميشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or