Don mattrick از سمت خود کناره گرفت

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
don_mattrick.jpg

آقای دان متریک سرپرست و مسئول بخش سرگرمی های مایکروسافت از سمت خود کناره گرفت.

به نظر میرسد که او برای ادامه راه خود به عنوان یک مقام بلند پایه به Zynga میپیوندد ,به بخش Facebook این شرکت که چند وقتی از مشکلات عدیده ای نیز رنج می برد.
او به عنوان اصلی ترین چهره Xbox در این مدت و هم چنین معرف کنسول جدید , Xbox one نیز بود.

او هم چنین با مشکلات زیادی در مایکروسافت روبرو شد که میتوان به DRM مربوط به بازی های دست دوم و یا آنلاین بودن این کنسول و همچنین بازخورد های بسیار منفی نیز اشاره کرد.

او هم چنین در سال 2007 و در سن 49 سالگی به مایکروسافت پیوست

منبع

update:

خبر به صورت رسمی نیز توسط اقای بالمر تایید شده و به گفته ی ایشون هنوز کسی به عنوان جایگیزن انتخاب نشده اند

آخرین ویرایش:
باورم نمیشه یه نفر به تنهایی تو شرکت به این بزرگی این همه گند کاری کنه ! شاید قضیه برعکسه ؟!
این بدبخت از جون مایه گذاشت برای Microsoft Studio یعنی هرچی بازی دیدی و هرچی بازی بعداً میبینی بخش بزرگی از نتیجه کارهای ایشونه. متاسفانه این اواخر روی حماقت گیمرها و طرفدارهای Xbox حساب ویژه ی باز کرده بود که تیرش به هدف نخورد.
الانم میره همونجا که Adam Orth رفت.

ماتریک هم بره کلا تو این 2 سال کل تیم مدیریتی سابقشون عوض شده ! ویندوز و وین فون و ... که عوض شدن و نتیجش تو Windows 8.1 و واکنش مثبتش دیدیم. مساله اینه که تیم سابق هرچقدر موفق بود، باید عوض میشدن بعد از این همه مدت و یه سری آدم با ایده نو بیان و از روند تکراری جلوگیری کنن. تو بیشتر قسمت ها اتفاق افتاده اینم باید میفتاد. البته هنوز تا خبرش نیاد به شخصه مطمئن نیستم که از مایکروسافت کامل بره. ماتریک یلی خوب کار کرد تو دورانش
در هر حال امیدوارم جانشینش آدم محبوبی باشه (ترجیحا اسپنسر :d )

آخرین ویرایش:
این بدبخت از جون مایه گذاشت برای Microsoft Studio یعنی هرچی بازی دیدی و هرچی بازی بعداً میبینی بخش بزرگی از نتیجه کارهای ایشونه. متاسفانه این اواخر روی حماقت گیمرها و طرفدارهای Xbox حساب ویژه ی باز کرده بود که تیرش به هدف نخورد.
الانم میره همونجا که Adam Orth رفت.

دستش درد نکنه :دی ولی من منظورم اینه که ایشون داره کناره گیری میکنه یعنی تحت فشاره شاید ؟! حتما دوست نداشته مثل احمقا بگه اگه اینترنت ندارین 360 بازی کنید یا ... تا جایی که حاضر به کناره گیری شده
اگه قضیه برعکس بود یعنی ایشون مقصر همه این مشکلات بود باید اخراج میشد ! نه ؟!

برای من سوال بود چرا همون فردای E3 ننداختنش بیرون؟

اتفاقا به Frobary میگفتم برید اعتراض کنید این دان متریک رو بندازن بیرون ممد هم گفت نترس چند وقت دیگه رفتنی هست که رفت!:دی

امیدوارم Phil Spencer بشه رئیس بخش سرگرمی، آدم خیلی باحالیه، کارش هم درسته

خدا نکنه! متنفرم ازش! اصلا بخشی از سردی من نسبت به مایکروسافت همین مردکه! ان کچل جی آلارد رو بزارن بهتره!

من بدجوری منتظرم بالمر هم بره که به نظر نمیرسه به این زودیا اتفاق بیوفته
کلا بالمر سیاست های اشتباهی تو مایکروسافت داشت .
اما الان داره واسه یه سری خونه تکونی هایی میکنه ، تو خیلی از بخش ها مدیران عوض شدن تو این چند وقته...
به نظرم بهترین جانشین اسپنسر هست ، فیل هریسون هم بیاد جای اسپنسر ( خیلی دیگه رویایی شد )

دستش درد نکنه :دی ولی من منظورم اینه که ایشون داره کناره گیری میکنه یعنی تحت فشاره شاید ؟!
طراحی سیستم و Policy که طی 5 روز 180 درجه تغییرش بدی و با ببخشید غلط کردیم بخوای جمش کنی چیزی نیست که بشه نادیده ش گرفت. 100% تحت فشار بوده وگرنه این پست و مقام و درآمد چیزی نیست که اینها با اون طرز فکری که شاهدش بودیم راهاش کنن برن.
امیدوارم Phil Spencer بشه رئیس بخش سرگرمی، آدم خیلی باحالیه، کارش هم درسته :دی
امیدوارم جانشینش آدم محبوبی باشه (ترجیحا اسپنسر :d )
اسپنسر بره چوپونی کنه بهتره. فیل هریسون بهترین گذینه ست. نزدیک به 2 دهه تجربه داره توی این صنعت و برخلاف اسپنسر سرش به نتش میارزه :دی.
Phil Spencer آدم باحالیه ! :دی اهل دل هم هست و چند بار دیدم لباس هایی که میپوشه همراه با لوگوی بازی ها یا استودیوها هست ! :دی توی همون کنفرانس E3 هم وسط کار لباسش رو عوض کرد !!

اوووف چقدر تیشرت داره! :دی

ماتریک هم بره کلا تو این 2 سال کل تیم مدیریتی سابقشون عوض شده ! ویندوز و وین فون و ... که عوض شدن و نتیجش تو Windows 8.1 و واکنش مثبتش دیدیم. مساله اینه که تیم سابق هرچقدر موفق بود، باید عوض میشدن بعد از این همه مدت و یه سری آدم با ایده نو بیان و از روند تکراری جلوگیری کنن. تو بیشتر قسمت ها اتفاق افتاده اینم باید میفتاد. البته هنوز تا خبرش نیاد به شخصه مطمئن نیستم که از مایکروسافت کامل بره.
در هر حال امیدوارم جانشینش آدم محبوبی باشه (ترجیحا اسپنسر :d )
Phil Spencer آدم باحالیه ! :دی اهل دل هم هست و چند بار دیدم لباس هایی که میپوشه همراه با لوگوی بازی ها یا استودیوها هست ! :دی توی همون کنفرانس E3 هم وسط کار لباسش رو عوض کرد !!

Phil Harrison هم که جای خود داره و اگه جانشینش بشه خیلی خوبه ! کلاً همه Phil ها خوب هستن ! :دی

خدا نکنه! متنفرم ازش! اصلا بخشی از سردی من نسبت به مایکروسافت همین مردکه! ان کچل جی آلارد رو بزارن بهتره!
دلت میاد؟ :| :دی این بابا چون رئیس Microsoft Studios هست در نتیجه اگه بشه رئیس بخش سرگرمی از نظر بازی و اینا خیلی وضعیت بهتر میشه. البته احتمالا یه نفر دیگه رو میزارن ولی اگه فیل اسپنسر بشه واسه من خوشحال کننده تره :دی
اسپنسر بره چوپونی کنه بهتره. فیل هریسون بهترین گذینه ست. نزدیک به 2 دهه تجربه داره توی این صنعت و برخلاف اسپنسر سرش به نتش میارزه
biggrin1.gif
.
فیل هریسون که 1 سال هست اومده مایکروسافت بعیده یهو بشه رئیس بخش سرگرمی :دی به نظرم اگه اسپنسر بشه رئیس بخش سرگرمی و هریسون هم بشه رئیس Microsoft Studios دیگه خیلی عالی میشه، کل روسای این بخش میشن افراد مرتبط با بازی :دی

- - -ویرایش - - -

راستی من الان نگاه کردم استیو بالمر 15 میلیارد دلار سرمایه شخصی داره :| ای بترکی :دی امیدوارم این دفعه یه تصمیم درست بگیره و اونی رو بزاره مسئول این بخش که واقعا لیاقتش رو داشته باشه.

Phil Harrison هم که جای خود داره و اگه جانشینش بشه خیلی خوبه ! کلاً همه Phil ها خوب هستن ! :دی

اسپنسر تو یه مصاحبه هم گفت که من و اون یکی فیل خیلی باهم خوبیم و به خاطر روابط دو نفریمون بود که قبول کرد بیاد مایکروسافت و ....
کلا باهم خیلی خوبن :d از زمانی هم که باهم کار کردن کلا یه لول ساخت بازی و استودیو تو مایکروسافت رفت بالا ! :d تغیراتشون هم زیاد بود.
اسپنسر هم که کلا تکلیفش معلومه ! بعد از اون افضاح کیم، پیشرفت محسوس بوده :d
محتمل ترین و بهترین همین اومدن فیل ها تو راس کاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or