Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

بلاخره mario galaxy بهترین بازی wii رو بدون هیچ ایرادی تمومش کردم.به همتون پیشنهاد میکنم که تجربش کنید.خیلی خیلی روی بازیش کار کردن.فکر کنم اولین نفری تو این سایت باشم که تونستم با دولفین mario galaxy رو تموم کنم.:p
سلام
شما با چه ورژنی بازی کردی
من که هر کاری کردم نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه کمک کنی

سلام
شما با چه ورژنی بازی کردی
من که هر کاری کردم نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه کمک کنی

مشکلت چیه؟اگه با black screen مواجه شدی بعد از اجرای بازی پیشنهاد میکنم که یه ورژن دیگه ای رو تهیه کنی.من 3 تا SMG خریدم تا سومیش درست از آب در اومد. هیچ کدوم از اونا رو نتونستم اجرا کنم.اگرم مشکل دیگه ای داری بگو شاید بتونم کمکت کنم.;)

مشکلت چیه؟اگه با black screen مواجه شدی بعد از اجرای بازی پیشنهاد میکنم که یه ورژن دیگه ای رو تهیه کنی.من 3 تا SMG خریدم تا سومیش درست از آب در اومد. هیچ کدوم از اونا رو نتونستم اجرا کنم.اگرم مشکل دیگه ای داری بگو شاید بتونم کمکت کنم.;)
مال من یه صفحه سیاه میاد و دیگه هیچی
. بازی ماریو بروس هم خیلی کنده نمشه کاری کرد درست بشه
رم :2
گرافیک :4850
سیپیو : 7300 COR2DO

مال من یه صفحه سیاه میاد و دیگه هیچی
. بازی ماریو بروس هم خیلی کنده نمشه کاری کرد درست بشه
رم :2
گرافیک :4850
سیپیو : 7300 COR2DO

حتما از یک ورژن دیگه استفاده کن.فکر کنم mario galaxy 3تا ورژن داشته باشه مثل pal یا ntsc یا ntsc j .ببین منم از image استفاده میکنم و نمیتونم بهت بگم کدوم هستش.اگه نزدیک ما هستی میتونم dvd شو بهت بدم.چون اگه از مغازه بخری هیچ جوره نمیشه فهمید که با شبیه ساز میشه اجرا کرد یا نه.منم 3 تا گرفتم تا آخری کار کرد.

سلام به دوستان
من بازی Resident Evil Chronicle رو گرفتم که همراه باهاش این نرم افزار دلفین هم بود و مراحل نصب هم طی کردم اما زمانی که میخوام فایل ISO رو باز کنم پیغام خطا میده که Can't init any pad plugin و بعدش یک خطای دیگه میده Couldn't init any core. Check your configuration.
این پلاگین های pad رو core رو باید دانلود کنم؟؟؟؟ چجوریه کسی اطلاعی داره...؟

اگه امکانش هست آخرین نسخه از این نرم افزار رو هم لینک بدید برای دانلود ممنون میشم.

آخرین ویرایش:
سلام به دوستان
من بازی Resident Evil Chronicle رو گرفتم که همراه باهاش این نرم افزار دلفین هم بود و مراحل نصب هم طی کردم اما زمانی که میخوام فایل ISO رو باز کنم پیغام خطا میده که Can't init any pad plugin و بعدش یک خطای دیگه میده Couldn't init any core. Check your configuration.
این پلاگین های pad رو core رو باید دانلود کنم؟؟؟؟ چجوریه کسی اطلاعی داره...؟

اگه امکانش هست آخرین نسخه از این نرم افزار رو هم لینک بدید برای دانلود ممنون میشم.

وقتي دايرك ايكس آپديت نباشه به دسته گير ميده.

بیا دوست عزیز اخرین ورژن رو بگیر
http://www.mediafire.com/orleans
عزیزم تومیگی ورژن قدیم دانلود کن من الان دارم باDolphin-r4922 کارمیکنم
اگر یک ورزن قدیمی بزاری ممنون میشم تو سایت خودش با لینک همینجا میخواسنم دانلود کنم خراب بودمشکل تنظیمات ندارد

آخرین ویرایش:
عزیزم تومیگی ورژن قدیم دانلود کن من الان دارم باDolphin-r4922 کارمیکنم
اگر یک ورزن قدیمی بزاری ممنون میشم تو سایت خودش با لینک همینجا میخواسنم دانلود کنم خراب بودمشکل تنظیمات ندارد

دوست عزیز منو با میثم اشتباه گرفتی.بیا اینم لینک یه ورژن قدیمیه توپ.میثم حالا خوبه گفتم با قدیمیه تست کنه ها;)
http://www.dolphin-emu.com/downloads.php?cat_id=7&download_id=45

دوست عزیز منو با میثم اشتباه گرفتی.بیا اینم لینک یه ورژن قدیمیه توپ.میثم حالا خوبه گفتم با قدیمیه تست کنه ها;)
اینم تست شمامحیط هم خراب شد
cb336wxgh3qpiennyrx1.jpg

:biggrin1:فرقی نداره:love: من رزیدنت 1 و امبرلا رو با ورژن های جدید فریم بهتر میگیرم :love: مشکل از برنامه نیست از سیستم هست که خودش گفته بود:love::biggrin1:

درود
دوستان لطفا راهنمایی کنید که چطور میتونم تو بازی Resident Evil Zero فریم بیشتری بگیرم!! تا حالا با این برنامه کار نکردم!! اینو دان کردم!! Dolphin_Win32_r4771

بدین اینکه تنظیمات برنامه رو دست بزنم!! با OpenGl فقط 14 فریم میگیرم!!تصویر هم تاره!! سیستم هم بد نیست!!

bkfqm7uwvnu2e696w1c.jpg

وقتی هم که میخوام با Direct3D9 اجرا کنم این ارور رو میده!!

g11n6tor84830yxykuv5.jpg

مشکل از کجاست؟! در کل برای این بازی باید چه تنظیماتی انجام داد!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or