Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

سلام
خیلی ممنون بله همون طور که گفته بودید مشکل حل شد باید پسوند به آخر فایل ها اضافه می کردم ولی حالا یک مشکل دیگه اونم اینه که وقتی می خوام برنامه را اجرا کنم این پیغام خطا را می ده و برنامه اجرا نمی شه فکر کنم این ورژن 947 - 3.0 فایلهاش ناقصه محتویات کل پوشه همین تعداد فایلی که می بینید یه سوال دیگه منظور از x86 چیه ؟

ضمن تشکر از جناب ortegoli؛
دوست عزیز، داخل همین بخش یه تاپیک وجود داره به نام Emuland که لینکش در امضام هم دیده میشه. اونجا در مورد Dolphin و امیولیتور های دیگه توضیحاتی داده شده و همچنین لینک دانلود بهترین نسخه هم وجود داره و همونجا هم اگه ممکنه بحث رو ادامه بدیم.
منظور از x86 ویندوزهای 32 بیتی و منظور از x64 ویندوزهای 64 بیتی هستش. ویندوز شما 32 بیتی هست یا 64 بیتی؟

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان :

میخواستم بدونم کسی آموزَش کامل مبدل کنسول وی رو به صورت pdf یا بصورت کلیپ داره یا نه ؟

ممنون میشم اگه سریع جواب بدین :x

---------- نوشته در 04:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:52 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن میشه آدرس دانلود پلاگین ها و بایوس های جدید این مبدل رو بدین . ممنون بازم

دوستان زحمت نکشند کلیپ های اموزشیش رو از سایت یوتیوب گرفتم که خیلی خیلی به درخور بود.

ممنون از بی توجهی دوستان .و اینکه سریع جواب دادین. یا علی

سلام دوستان
من تازه واردم امیدوارم بتونیم به هم در پیشرفت ایران کمک کنیم:d
من میخوام بازی harvest moon Tree of Tranquility رو بگیرم اما تابحال هیچ بازی رو با شبیه ساز بازی نکردم و هیچ تجربه ای تو این زمینه ندارم
ازتون میخوام منو در این عمر یاری کنین
قبل از اینکه این بازی رو بگیرم بهم بگین که امکانش هست بتونم رو پی سی اجراش کنم؟
تشکر از شما دوستان

سلام دوستان
من تازه واردم امیدوارم بتونیم به هم در پیشرفت ایران کمک کنیم:d
من میخوام بازی harvest moon Tree of Tranquility رو بگیرم اما تابحال هیچ بازی رو با شبیه ساز بازی نکردم و هیچ تجربه ای تو این زمینه ندارم
ازتون میخوام منو در این عمر یاری کنین
قبل از اینکه این بازی رو بگیرم بهم بگین که امکانش هست بتونم رو پی سی اجراش کنم؟
تشکر از شما دوستان
درود بر تو:d
خوش اومدی عزیز؛ پیشرفت؟:-/:d
بنده هم Harvest Moon Fan هستم؛ پس شانس آوردی:d
اول سیستمت رو بنویس تا اینکه ببینیم اصلا امکان اجرا رو داری یا نه!

سلام دوستان-یه سوالی داشتم من بازی resident evil zero رو گرفتم که آماده برای pc با شبیه ساز dolphin اجرا میشه.فیلم اول بازی رو هم کامل میاره. ولی وقتی که بازی شروع میشه تصویر کاملا برفکیه و هیچی دیده نمیشه.چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان من بازی را دانلود کردم اما تنظیمات این نرم افزار را هر کاری می کنم در بازی شخصیت از جایش حرکت نمی کند و من این عکس تنظیمات را این جا قرار می دهم هر کسی بتواند کنک کند ممنون می شم .
http://upcity.ir/images/29947224637785066470.jpg

سلام
سلام دوستان-یه سوالی داشتم من بازی resident evil zero رو گرفتم که آماده برای pc با شبیه ساز dolphin اجرا میشه.فیلم اول بازی رو هم کامل میاره. ولی وقتی که بازی شروع میشه تصویر کاملا برفکیه و هیچی دیده نمیشه.چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چک کردی ببینی بازی با این امیولیتور سازگار هستش یا نه؟ تنظیمات رو میدونی باید چطور تنظیم کنی و درست تنظیم کردی؟
سلام دوستان من بازی را دانلود کردم اما تنظیمات این نرم افزار را هر کاری می کنم در بازی شخصیت از جایش حرکت نمی کند و من این عکس تنظیمات را این جا قرار می دهم هر کسی بتواند کنک کند ممنون می شم .
http://upcity.ir/images/29947224637785066470.jpg
از قسمت Device باید دستگاهی رو که میخوای باهاش کار کنی رو انتخاب کنی؛ درست انتخاب کردی؟ وقتی داخل همون منوی تنظیم کنترلر هستی دکمه هایی رو که تنظیم کردی فشار بده ببین به رنگ قرمز در میاد یا نه.
یه کار دیگه هم انجام بده شاید درست بشه؛ از منوی Tools اگه اشتباه نکنم Wiimote رو Disconnect و دوباره Connect کن.

سلام
من بازی WWE13 را واسه کامپیوتر گرفتم و با شبیه ساز دلفین اجرا میکنم اما موقع شروع بازی، اسپید بازی خیلی پایین میاد و کند میشه.
مشخصات سیستمم هم اینه:
Intel (R) Core (TM) 2 Duo CPU
E7300 @ 2.66GHz
2.67GHz, 1.99 GB of Ram
ورژن نرم افزار دلفین هم dirty - 766 - 3.0 هست
لطفا تنظیمات مربوط به گرافیک رو بگید تا بتونم با سرعت بازی کنم.

سلام من بازی WWE13 را واسه کامپیوتر گرفتم و با شبیه ساز دلفین اجرا میکنم اما موقع شروع بازی، اسپید بازی خیلی پایین میاد و کند میشه.مشخصات سیستمم هم اینه:Intel (R) Core (TM) 2 Duo CPUE7300 @ 2.66GHz2.67GHz, 1.99 GB of Ramورژن نرم افزار دلفین هم dirty - 766 - 3.0 هستلطفا تنظیمات مربوط به گرافیک رو بگید تا بتونم با سرعت بازی کنم.
سیستم من:
Intel Core 2 Quad Q8300 2.50 GHz --- Geforce GT240 1 GB --- 4GB DDR3 1333
بعضی بازی ها سرعتشون پایینه که البته به خاطر کارت گرافیکم هستش؛ شما با این سیستم نباید بیشتر از این انتظار داشته باشی سرعت بگیری! گرچه با پیشرفت امیولیتور با همین سیستم خواهیم توانست بدون هیچ مشکلی در سرعت و کیفیت بازی ها رو اجرا کنیم! اما در حال حاضر به سیستم بالایی نیاز هستش.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or