در مورد رزیدنت 2 این رو باید بگم که نسخه گیم کیوب همون پورت شده مستقیم PS1 به گیم کیوب هستش!!!! یعنی همه چی مساوی! اگر رزیدنت 2 تقریبا متفاوت میخوای نسخه نینتندو64 رو بازی کن: البته این هم یه بازی پورت شده از PS1 به این کنسول هستش اما با این تفاوتها:
قابلیت تنظیم خشونت بازی و عوض کردن رنگ خون، تغییر دهنده خودکار مکان آیتمهای بازی در هر دفعه که بازی رو شروع می کنید!! و صد البته 16 فایل جدید طی بازی اضافه شده به اسم Ex Files که توسط Tetsuro Oyama نوشته و اضافه شده اند و داستان بازی رو به نسخه های دیگه بیشتر ربط میدند!!!!!!! همینطور کیفیت بالاتر موسیقی بازی!
در مورد رزیدنت 3 هم که گیم کیوب هیچ اصلاحیه ای از لحاظ گرافیکی و یا تنظیمات و .... روی پورت بازی نکرده!!! یعنی صفر!!!
نتیجه اینکه فقط رزیدنت 2 نسخه نینتندو 64 که حجم بسیار پایینی برای دانلود داره رو دانلود کن!!!!
راستی: اینقدر از رزیدنت گفتین (در بخش طرفداران رزیدنت)که هفته پیش رفتم شماره 5 بازی رو که سابقا فقط 10 دقیقه اول رو (به علت تنفر از این نسخه جدید مایه ننگ این سری) بالاخره بازی کردم! فقط بازی رو تموم کردم!!! خداییش شماره های اول مخصوصا 2 و 3 کجا این کجا!!!