Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

دوستان از بین زلدا های گیم کیوب کدومش خوبه بازی کرد؟
اسم کاملشو بگید بگیرم
ocarin of time كه بهترين زلداست همونيه كه براي نينتندو 64 بود و بعدا با گرافيك بهبود يافته براي گيم كيوب پورت شد
ولي من خودم با twilight princess بيشتر حال كردم (البته چون ژاپني بود خيلي بهم حال نداد) و از اون بيشتر با wind walker (پيشنهاد من همين آخريه)
اگرم ميخواي خيلي حال كني collectors edition رو بگير توش ocarin of time و major mask و همه زلداهاي snes و gameboy هست كه خيلي حال ميده من خودم مالزيش رو گرفته بودم فروختم به يكي از دوستانم

دوستان بازيهاي زير براي گيم كيوب موجوده و به فروش ميرسه
همه ي بازيها با خود كنسول كيوب تست شده و صد در صد با امولاتور يا وي قابل بازيه
هر كس خواست پيام خصوصي بده
resident evil 0 (دو ديسك)
resident evil remake (دو ديسك)
resident evil 2
resident evil 3
resident evil 4 (دو ديسك)
resident evil code veronica x (دو ديسك) (هم ژاپني و هم انگليسي موجوده البته ژاپني بهتر و كاملتره)
zelda ocarin of time
zelda wind walker
zelda twilight princess
luigis mansion
super mario sunshine
paper mario
star fox
metal gear soild (دو ديسك)
super smash bros melee
wario world

بچه ها بین نسخه پال با یو اس بازی رزیدنت اویل زیرو فرقی هم هست؟
کدومو بگیرم؟
هيچ فرقي با هم نداره
فقط اگر ميخواي رو خود كيوب بازي كني دقت كن به چيپ كپي ات ببين پال رو ساپرت ميكنه يا يو چون اگر اشتباه بذاري بازي ناقص يا سياه سفيد اجرا ميشه

• Like
Reactions: beshush
با سلام.
من میخواستم بدونم با این سیستمم میتونم smackdown vs raw 2011 wii رو روون و با سرعت ران کنم؟
اگه میشه لطفابگید چی لازمه؟
vga:Ati HD 5570
CPU:intel e5300 2.6ghz dualcore
ram:4gb

دوستان توی بازی متال گیر سالید
زمانی که برای بار اول دارپا چیف رو تویه سلول زندان میبینی(از کانال هوا میری تو سلولش)
دموی اول رو نشون میده ولی برای دموی دوم (که فک کنم یه فیلم قدیمی باشه)
این اررور رو میده:
ERROR:Trying To Compile at 0.LR=00000003
قبلا این قسمت رو رد کرده بودم ولی الان یادم نمیاد چطوری!!!
کسی میدونه مشکل چیه؟

بچه ها نميشه از دسته استفاده كرد.دسته ي كامپيوتر منو نميشناسه.شبيه ساز پلي استيشن دو دسته رو ميشناسه ولي اين نه
پلاگيني چيزي ميخواد؟

بچه ها نميشه از دسته استفاده كرد.دسته ي كامپيوتر منو نميشناسه.شبيه ساز پلي استيشن دو دسته رو ميشناسه ولي اين نه
پلاگيني چيزي ميخواد؟

اگه دسته ی Xbox 360 داشته باشی میشناسه. دسته های معمولی رو هم حتی اگه بشناسه تو بازی ها به مشکل بر میخوری.

بچه ها من یه سوال داشتم این Resident Evil 4 دقیقا شبیه PS2 هست یا تفاوتهایی دارد؟

خیلی از افکت ها حجمشون تو نسخه ps2 کاهش یافت یا کلا غیر فعال شدن و افت فریم نسخه Ps2 که هیچکدوم از مشکلا تو نسخه GC نبودن.گرافیک دمو های RE4 رو دیدی گرافیک GC دقیقا همونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or