mesi08
کاربر سایت
کسی میدونه این پیغان مال چیه ؟
اول بازی Super.Mario.Galaxy.2 این پیغام رو میده ، من دسته 1 رو هم تنظیم کزدم
![]()
برو به گزینه wiimote
از قسمت emulated extension گزینه nunchuck رو انتخاب کن
کسی میدونه این پیغان مال چیه ؟
اول بازی Super.Mario.Galaxy.2 این پیغام رو میده ، من دسته 1 رو هم تنظیم کزدم
![]()
ممنون دوست عزیزبرو به گزینه wiimote
از قسمت emulated extension گزینه nunchuck رو انتخاب کن
ممنون دوست عزیز
یه سوال دیگه ، من از گیم پد ps1 استفاده می کنم وقتی می خوام دکمه ها رو تنظیم کنم چپ راست بالا و پایین عمل نمی کنه ولی دکمه های دیگه کار می کنه ، باید چیکار کنم ؟
سلام
من فقط برای یه بازی می خوام از امولیتور گیم کیوب استفاده کنم
وی هم دارم ولی خوب چون فقط همین یه بازی هست دنبال نحوه اجرای بازی و دسته و اینا نرفتم
Super Mario Sunshine
میشه این بازی رو مثل آدم با این شبیه ساز بازی کرد؟
کنترل بازی درست حسابیه یا باید کشتی گرفت؟
من خودم این بازیو با این شبیه ساز بدون هیچ گونه مشکلی تموم کردم.بهت پیشنهاد میکنم از ورژنهای قدیمی (فک کنم 4000 تا 4800) استفاده کنی. چون توش یه پلاگین داره که برای دسته هستش که تو ورژنهای جدید به دلیل سازگاری بیشتر با wii حذف شده.درضمن اگه x360 controller داری توی اون ورژنها میتونی از plugin x360 controller استفاده کنی و مجبور نباشی دسته متفرقه رو دکمهاشو ست کنی.خودش بصورت اتوماتیک برات مچ میکنه.موفق باشی.![]()
حمید جان ممنون
میشه همون ورژن رو با پلاگین دسته 360 و مخلفاتش لینکش رو بدی
ببخشید دوستان، برای Resident Evil 4 گیم کیوب، کدوم نسخه ی Dolphin بالاترین فریم رو می ده؟
حمید الان یه Legend of Zelda Twilight Princess روی همون 4710 امتحان کردم.تا بازی اومد بالا و لینک رو نشون داد فریم شد 2! اصلا درست نشد امتحان کنم ببینم دسته 360 رو میاره یا نه
بعد که روی فکر می کنم 5212 بود یا نمی دونم 5210 بود (دقیق یادم نیست) امتحان کردم بازی خیلی خوب اجرا شد ولی دسته اصلا کار نمی کرد.
مطمئنی که این ماریوه خوب اجرا می شه؟
ببین zelda هیچ مشکلی نداره.البته من ورژن GC رو تست کردم با دسته 360 هم اجراش کردم.فقط نصف تصویر مات میشد که تو قسمت Hack شبیه ساز باید روی نوشته legend of zelda میذاشتی تا تصویر ok بشه.با ورژن های قبلش تست کن.حتما کار میکنه.برات چندتا لینک میذارم که ورژن های قدیمی تر توش هست.ببین با کدوم بهتر میتونی اجراش کنی.درضمن تو قسمت config برو و تو قسمت plugin قسمت گرافیک رو روی direct3d بذار ببین تاثیری میذاره! چون روی بعضی از بازیها direct3d بهتر جواب میده.بعدش قسمت general رو هم یه نیگا کن ببین تیک dua core خورده.یه مقدار دسکاری کنی و دقت میتونی روون اجراشون کنی.موفق باشی
http://www.xtemu.com/forum/files/ca...SC__sort_key__file_submitted__num__10__st__30
http://cid-b8ece3275d590dda.skydrive.live.com/browse.aspx/.Public/Dolphin
ببخشید دوستان، برای Resident Evil 4 گیم کیوب، کدوم نسخه ی Dolphin بالاترین فریم رو می ده؟
به نظرتون ایراد چی می تونسته باشه؟