سلام نمیدونم چرا مال من همش ارور اوپن جی ال میده
سلام دوستان من با این سیستم میتونم بازیهای WILL خوب اجرا کنم یا نه ؟
MY SYSTEM:
5600 AMD X2
8800 GTS 512 MB
2*1 RAM
من نرم افزار WILL ورزن 5115 گرفتهم اما تنظیماتش را نمیدونم چون بازیهای دیفالت خودش که در پوشه OPEN است اجرا میکنم ارور CRC= 28754076) UNKWON UNCODE ) میدهد
اگر کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم
ممنون دوست عزیزاگر از رویژن های جدید استفاده میکنی درایور کارت گرافیک رو آپدیت کن . یا از رویژن های قدیمی تر استفاده کن .
بلی می تونی ولی نه تمام بازی ها رو و خیلی ها هم فول فریم بازی نمی شه
بازی های کامل رو دانلود کن و تست کن .
دوست عزیز WILL اشتباهه فکر کنم منظورتون Wii هستش .ممنون دوست عزیز
من با بازیهای WILL اشنایی ندارم لطف میکنی یک بازی خوب که روی این نرم افزار جواب بده معرفی کنی
http://www.gcisozone.com/gamecube-isos.html
اره دوست گرامی اشتباه نوشتم ممنون از اینکه عنوان کردیدوست عزیز WILL اشتباهه فکر کنم منظورتون Wii هستش .
برای دانلود بازی میتونید از این سایت استفاده کنید .
ز یاد هست ماراموسااره دوست گرامی اشتباه نوشتم ممنون از اینکه عنوان کردی
اگر یک بازی Wii که خودتون با این نرم افزار بازی کردین و فرم خوبی داشته معرفی کنی چون میخوام از بازار تهیه کنم ونمیتونم دانلود کنم ممنون میشم (فرقی نمیکنه چه سبکی باشه )
رزیدنت امبرلا
ماریو گالکسی برای گیم کیوب هم خیلی ها ارزش بازی رو داره رزیدنت 0.1 زلدا هاروست مون ماریو کارت و.... ولی رزیدنت 0 .1 رو حتما بازی کن من با دلفین بردم اخر بدونه مشکل
:biggrin1:سلام دوستان من بازیهای رزیدنت اویل DARKSID CHRONICLES و ماریو دالگسی را اجرا کردم اما موقع اجرا بازیها بیشتر 20 تا 25 فرم به من نمیده
میخواستم بدونم ایا تنظیمات خاصی داره یا نه که فرم خوبی بگیرم ؟
ورزن استفاده شده Dolphin-r5115
5600 AMD X2
8800 GTS 512 MB
2*1 RAM
لطف کنید کمک کنید
ممنون دوست عزیر ولی من تنظیمات خاصی انجام ندادم با همان تنظیمات دیفالت اجرا کردم ایا مثل نرم افزار PXCS2 تنظیمات دارد که سرعت اجرای بازیها را بالا ببرد یا نه ؟دوست عزیز mario galaxy رو بصورت کامل میتونی اجرا کنی و تا مرحله آخر به هیچ مشکلی بر نمیخوری.اما با بهترین کارتها هم نمیتونی بیشتر از 45 فریم بگیری.و فقط تو چند تا مرحله انگشت شمار میتونی بصورت 60 فریم بازی کنی.اما re darkside رو نمیتونی حتی تا آخرش بری.باید منتظر بیلد های جدیدتر باشی تا این مشکل هم بر طرف شه.
ممنون دوست عزیر ولی من تنظیمات خاصی انجام ندادم با همان تنظیمات دیفالت اجرا کردم ایا مثل نرم افزار PXCS2 تنظیمات دارد که سرعت اجرای بازیها را بالا ببرد یا نه ؟
سلام دوستان کمک
من تا حالا سه تا بازی ماریو گالاکسی خریدم ولی هیچکدام کار نکرد
میشه یکی کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟
که بازی ماریو گالاکسی که ریجنش تست شده وکار میکنه
و بازی های تست شده و کار کرده رو ایمیج بگیرن و بهم بفروشن
قیمتش هم مهم نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من بندرعباسم
سیستمم
رم : 2 گیگ
گرافیک :4850 ati
سی پیو : e7300
ممنون
هرچی حمید رضا بگه راست میگهکارت گرافیک و دایرت ایکس رو آپدیت کن شاید درست شد.یادم میاد یه بار گفتی که فقط تا قسمت menu اصلی بازی میاد و میگه باید دسته wii وصل باشه.اگه تا اونجا میاد من میتونم بقیشو کمکت کنم.
:biggrin1: بهش بگو راهنمایت میکنه :smile: پسر خوب زیارت قبول اومدی اخر
امانتی ما یادت رفت :biggrin1: