Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

سلام به برو بچ
اساتید من توی اجرای بازی re darkside chronicles مشکل دارم یعنی بازی به راحتی اجرا میشه اما مثلا در مرحله ی اول(operetion javier) بعد از کشتن اون زامبیه اولی تصویر روی زامبی می مونه(تیر می تونم بزنم یا خشاب عوض کنم ولی بازی رو جسد یارو گیر می کنه راستی گاهی هم روی اون دیا لوگ اول وقتی زیر نویس میشه دیگه نمیره)
از نسخه های win32r4460-win32r4525-r4590-r4604-3972
استفاده کردم این در صورتی است که من در بازی rezero با رزولیشن 1280*1024 بازی میکنم
حالا opengl یا directx یادم نیست ولی انگار تو هردوش میشه
من قدیما(امکان دانلود نسخه های بالا رو نداشتم وبا نسخه های 5و6و7 مگی کار میکردم) وقتی پلاگین نمیدونم چی چی صدا رو میزاشتم صدام قطع می شد اما سرعت فریمم میرفت بالا.(توی re1remake)
اینا ها
this is my problem
دیگه ببخشید(بابت ترکی ببخشید انگلیسی(این قدر این اجنوی هارا تحویل نگیرید صد رحمت به همان زبان شیرین آذری)جو گیر شدم.

اینا ها
this is my problem
دیگه ببخشید(بابت ترکی ببخشید انگلیسی(این قدر این اجنوی هارا تحویل نگیرید صد رحمت به همان زبان شیرین آذری)جو گیر شدم.

دوست عزیز re dark هنوز با شبیه ساز دولفین سازگاری کامل نداره و تو بعضی از مراحل crash میکنه.فروم سایت دولفین رو میگشتم که کاربراش نوشته بودن هیچ کدومشون نتونستن بازیرو با شبیه ساز تموم کنن.بنظرت این یعنی چی؟ این برنامه بازیهای 1 سال پیش رو به نرمی و راحتی اجرا میکنه.اما بازیهای جدید زمان میبره تا بشه روون اجراشون کرد.من خودم super mario galaxyرو که مال سال 2007 هستش رو رو 48 فریم و فقط بعضی جاها فول فریم تونستم تمومش کنم.پس یه مقدار حوصله بخرج بده و صبور باش.موفق باشی;)

میشه راهنمای کامل تنظیمات بازی resident evil zero برای wii رو بذارین؟

تا حالا 5-6 تا ورژن دولفین رو گرفتم اما اف پی اس 10-15 بیشتر نیست.:((
( در حالی که بعضی از دوستان گفتن که فول فریم :eek: :dload:بازی رو تموم کردن )

سیستمم CPU 5000 AMD
VGA 8600 INNO 3D 512
MAIN ASUS
RAM 2 GIG

خدا خیر بده به کسی که یه جواب درست و کامل بهم بده منو از کف این بازی در بیاره.:love:

میشه راهنمای کامل تنظیمات بازی resident evil zero برای wii رو بذارین؟

تا حالا 5-6 تا ورژن دولفین رو گرفتم اما اف پی اس 10-15 بیشتر نیست.:((
( در حالی که بعضی از دوستان گفتن که فول فریم :eek: :dload:بازی رو تموم کردن )

سیستمم CPU 5000 AMD
VGA 8600 INNO 3D 512
MAIN ASUS
RAM 2 GIG

خدا خیر بده به کسی که یه جواب درست و کامل بهم بده منو از کف این بازی در بیاره.:love:

دوست عزیز این تاپیک رسمی خود سایت دلفین برای سری Resident Evil هستش . امیدوارم کمکت کنه .
http://forums.dolphin-emu.com/thread-3846.html?highlight=resident+evil+zero

دوست عزیز این تاپیک رسمی خود سایت دلفین برای سری Resident Evil هستش . امیدوارم کمکت کنه .

ممنون ولی اگه فارسی باشه و خودتون جواب 100 % گرفته باشین (با فوت کوزه گریش !! ) یه چیز دیگست .

همچنان منتظره یک ناجی ام !! :blushing:

ممنون ولی اگه فارسی باشه و خودتون جواب 100 % گرفته باشین (با فوت کوزه گریش !! ) یه چیز دیگست .

ببین دوست عزیز
من به نقل از همون سایت رسمی برات می نویسم
رزیدنت صفر نسخه wii نسبت به نسخه گیم کیوب باید بهتر اجرا بشه!!!
در سه تب اصلی برنامه تنظیمات زیر رو قرار بده.Checked هم یعنی تیک براش بذار و انتخابش کن:
74Config.jpg

آخرین ویرایش:

دوست عزیز جواب گرفتم که برات گذاشتم . هیچ فوت کوزه گری نداره به جز اینکه هیچ برنامه ای نباید باز باشه . در حد امکان آنتی ویروس رو هم ببنیدید خوبه . DirectX رو هم باید آپدیت کنید . همینطور آخرین نسخه نرم افزار درایور گرافیک . بعدش هم تنظیمات رو انجام میدید . تنظیمات رو هم که نمیشه فارسی نوشت .

دوست عزیز جواب گرفتم که برات گذاشتم . هیچ فوت کوزه گری نداره به جز اینکه هیچ برنامه ای نباید باز باشه . در حد امکان آنتی ویروس رو هم ببنیدید خوبه . DirectX رو هم باید آپدیت کنید . همینطور آخرین نسخه نرم افزار درایور گرافیک . بعدش هم تنظیمات رو انجام میدید . تنظیمات رو هم که نمیشه فارسی نوشت .

داداش گلم منم تمام این کارها رو کردم ولی اف پی اس از 10-15 بیشتر نشد :(:((

شما با چه ورژنی اوکی گرفتی ؟

من تا حالا رو این ورژنها تست کردم :

DolphinSVN2195.rar

Dolphin JITIL x86 SVN Revision 4657.7z

Dolphin-r4632 M.7z

Dolphin-r4933.7z

Dolphin-r5017.7z

Dolphin-r5063.7z

آخرین ویرایش:

DolphinSVN2195.rar

Dolphin-r4632 M.7z

Dolphin-r4933.7z

Dolphin-r5017.7z

Dolphin-r5063.7z

جدیدت رین ورژنها رو از اینجا دان کن ببین درست میشه
http://cid-ec92aae47a89073b.skydrive.live.com/browse.aspx/Emulation/Dolphin?view=details

DolphinSVN2195.rar

Dolphin-r4632 M.7z

Dolphin-r4933.7z

Dolphin-r5017.7z

Dolphin-r5063.7z

من با ریلیز های JITIL کار می کنم . رو سیستم من خوب جواب میده . اگه جواب نمی گیری توی فروم خود دلفین به یه کامپالر پ.خ بده . مشکلت رو بگو حل می کنه . البته فریم ریت مشکل حساب نمیشه . بستگی به سیستمت داره .

من با ریلیز های JITIL کار می کنم . رو سیستم من خوب جواب میده . اگه جواب نمی گیری توی فروم خود دلفین به یه کامپالر پ.خ بده . مشکلت رو بگو حل می کنه . البته فریم ریت مشکل حساب نمیشه . بستگی به سیستمت داره .

سیستمم CPU 5000 AMD
VGA 8600 INNO 3D 512
MAIN ASUS
RAM 2 GIG

شماره کارت ملی :2456789 !!!

سیستمم CPU 5000 AMD
VGA 8600 INNO 3D 512
MAIN ASUS
RAM 2 GIG

شماره کارت ملی :2456789 !!!

خوب سیستمت تقریبا مثل منه . به غیر از Main برای من قدیمیه (P5lX ) . سیستمت مشکلی نداره . ویندوزت چیه ؟ اگه میتونی 7 نصب کن توی فریمریت خیلی تاثیر میزاره . نرم افزار های اضافی مثل آنتی ویروس ، اسکای نت و .. رو ببند . تنظیمات رو انجام بده . اگه بازم مشکل داشتی یه چیزی هست . ( گرافیکت رو با Crysis تست کن اگه خوب جواب داد دیگه من چیزی به ذهنم نمی رسه )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or