سلام ، فكر كنم اين روزا بيشتر از هر روز ديگه اي به كنسول Wii احتياج پيدا ميكنيد، منظورم هم كنسول و هم اين شبيه ساز هست مخصوصا با انتشار Resident Evil Archives ، البته فرق چنداني با Remake نداره، من با اين نرم افزار تست كردم كاملا اجرا شد و هيچ نقصي نداشت اما هنوز من با اين برنامه سر The Umbrella Chronicles مشكل دارم و فكر ميكنم اين مشكل رو هم سر Darkside پيدا كنم، واسه اينكه مطمئن شم مشكل از سيستم منه يا نرم افزار Save بازي رو آپلود كردم، اگر كسي ديسك The Umbrella Chronicles رو داره محبت كنه يه تست كنه و خبرش رو بهم بده. اين فايل رو از حالت Zip خارج كنيد حجمش به 30 kb نميرسه، يعني به يه چشم زدن دانلود ميشه، اين پوشه رو تو فولدر User (در دايركتوري) در جايي كه نرم افزار قرار داره بريزيد، اونوقت بازي رو اجرا كنيد، Save سمت چپ كه تايم بيشتري هم زيرش نوشته رو انتخاب كنيد، حالا بازي كنيد، ببينيد گير ميكنه يا نه؟ تواين Save بازي Zero تموم شده و RE1 هم آخرش هست، يعني قبل از روبرو شدن با Tyrant به هرحال اگركاركنه Save به درد بخوريه. (گير كردن عجيبيه!) به هر حال اگر كسي به رد كردن او قسمت شد تو Save بعدي بازي رو ذخيره كنه و همون پوشه رو يه جا آپلود كنه.
اول فكر كردم مشكل از ديسك منه اما اونو تو كنسولم تست كردم اما اونجا اين مشكل نيست، اما چون ميخوايم اين نرم افزار رو تو انجمن معرفي كنيم بايد ببينيم تمام بازي هاي Evil روش اجرا ميشه يا نه تا اونايي كه Wii ندارن هم بتونن بازي كنن، اما بازي كردن Archives رو بهتون پيشنهاد ميكنم، منتظر Darksideهم باشيد كه همين روزا منتشر ميشه. در ضمن اونايي كه منتظر نسخه PC بازي Evil 5 بودن بايد بگم كه اين بازي 29 آگوست تو ايران مياد.
http://www.residentevil.ir/Wii.zip
تشكر