Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

سلام
دوست عزیز جناب artoor32
از بیلد svn r 3728 که همین امروز دانلود کردم استفاده می کنم
ضمناٌ بازی resident evil 0 رو تست می کنم که به شکل iso رو هاردم دارم ولی بیشتر از 5 فریم چه به صورت پیش فرض و چه با تغییر تنظیمات *کار نمی کنه
با تشکر

عجيبه! مشكل شما به احتمال زياد از سيستمتون هست و يه جايي مشكلي وجود داره.شما از شبيه ساز pcsx2 استفاده كن ببين مشكلي نداره كه اگه اونم به همين صورت بود مشكل از سيستم هست.روي يه سيستم ديگه هم شبيه ساز رو تست كن شايد با cpu كواك مشكل داره.:confused:

سلام
دوست عزیز جناب artoor32
از بیلد svn r 3728 که همین امروز دانلود کردم استفاده می کنم
ضمناٌ بازی resident evil 0 رو تست می کنم که به شکل iso رو هاردم دارم ولی بیشتر از 5 فریم چه به صورت پیش فرض و چه با تغییر تنظیمات *کار نمی کنه
با تشکر

Directx و درايور كارت گرافيكتون رو به روز كنيد اگر به روز نيست.

سلام
با تشکر از دوستان
شاید مشکل از ویندوز باشه چون من از ویندوز 7 بیلد 7100 استفاده می کنم.البته با pcsx2 مشکلی ندارم . به طور مثال اویل 4 رو تحت هر شرایطی 60 فریم اجرا می کنه.

سلام
با تشکر از دوستان
شاید مشکل از ویندوز باشه چون من از ویندوز 7 بیلد 7100 استفاده می کنم.البته با pcsx2 مشکلی ندارم . به طور مثال اویل 4 رو تحت هر شرایطی 60 فریم اجرا می کنه.

البته تا اونجایی که من وین 7 هنوز beta هست و من dolphin رو با xp بهتر ران میکنم تا وینهای دیگه پیشنهاد میکنم از xp کار بکش

RESIDENT EVIL THE UMBRELLA SAVE 100%

سلام.دوستان من بازي RESIDENT EVIL THE UMBRELLA CHONICLES رو تا مرحله اي كه جيل و كرس جلوي يك دستگاه كنترل ميرن , بردم ولي همينطوري جلوي دستگاه واي ميسن!! ايا بايد اونجا كاري انجام بدم يا مشكل از شبيه ساز هست؟؟؟ دوستاني كه با كنسول ويي بازي كردن لطفا راهنمايي كنن.در شبيه ساز هم با استفاده از سيو زير دوستان اگه بازي مي كنن يه تست بزنن.مرسي.

اينم از سيو ها كه بايد در پوشه USER و بعد پوشه WII كپي بشه.

http://www.mediafire.com/download.php?kyiga1iiijg

مشكل اينم خودم حل كردم.:-"تو فروم برنامه نوشته بود كه مشكل از شبيه ساز هست.:mad:

ولي با اين سيو 100 % بازي ميتونيد تمام مرحله ها رو بازي كنيد.به همراه تمام اسلحه ها و تير بي نهايت.:p

http://www.mediafire.com/download.php?lyznazdtzt4 : RESIDENT EVIL THE UMBRELLA SAVE 100%

يادش بخير در RE2 وقتي ADA زخمي ميشه و جلو LEON خودشو به مردن ميزنه و اينجا (RE UMBERLLA )ميره با ALBERT WESKER خيانت كار همكاري ميكنه (البته بعضي دخترا اينطورن ديگه):sick:.البته WESKER نجاتش ميده و ADA هم گولشو ميخوره (دخترا زود گول ميخورن و فقط ظاهرو ميبينن).بعد ADA تو RE4 به LEON دوباره برميخوره.LEON هم كه دوسش داشته و بش اعتماد ولي بازم ADA با اينكه LEON دوس داره بازم بش خيانت ميكنه.:evil:

چقدر داستانش شبيه داستان يكي از جي افام بود.:cheesygri ولي من مثل LEON گول ADA نخوردم.:laughing:

براي استفاده از اين برنامه بايد چه سيستمي داشت؟؟
بازيهاي وي به خوبي اجرا ميشن؟؟؟
ميشه از كنترل وي براي اين برنامه استفاده كرد؟؟؟

چند صفحه‌ي اول رو خوندم جواب سوالارو پيدا نكردم.ببخشيد اگه اين سوالا تكراريه .

براي استفاده از اين برنامه بايد چه سيستمي داشت؟؟
بازيهاي وي به خوبي اجرا ميشن؟؟؟
ميشه از كنترل وي براي اين برنامه استفاده كرد؟؟؟

چند صفحه‌ي اول رو خوندم جواب سوالارو پيدا نكردم.ببخشيد اگه اين سوالا تكراريه .

اگه ميخواي بازي ها روان باشه حداقل cpu 5200 , گرافيك geforce 8600gt , رم 2 گيگ.
البته براي بازي ها گيم كيوب اين سيستم خوبه.ولي براي ويي من با اين سيستمم (در امضا) گاهي اوقات تو بعضي از بازي ها كم مياره كه بايد اوركلاكش كنم.هرچه cpu و كارت كارت قوي باشه فريم بيشتره.مخصوصا cpu خيلي مهمه.

بعضي از بازي ها اجراش بد نيست ولي بدون مشكلم نيست.هنوز اولاش اين شبيه ساز ولي پيشرفت خوبي داشته و داره كم كم كامل ميشه.
اينم ليست بازي هايي از ويي كه اجرا ميكنه كه پست اول هست.
http://www.dolphin-emu.com/list.php?systemtype=Wii&listcount=-1

كنترل ويي رو ميشه شبيه سازي كرد كه در چند پست قبلي دوستان زحمت آموزششو كشيدن.صفحه 15
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=17819&page=15
البته بدون دسته الان با موس و كيبرد ميشه بازي كرد.

تشكر

آقا دمت گرم خيلي باهالي
راستي بازيsuper mario sun shine roham bezarin
:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:biggrin1::biggrin1::biggrin1::smile::smile:

آقا دمت گرم خيلي باهالي
راستي بازيsuper mario sun shine roham bezarin
:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:biggrin1::biggrin1::biggrin1::smile::smile:

خیلی ممنون
یه سوال دیگه
وی اسپورت رو هم ساپورت میکنه؟؟؟؟

ليست بازي هايي كه اجرا ميشن رو صفحه اول گذاشتم.

هر دو بازي بالا هم در ليست اومده و اجرا مي شن.

اينم از لينك و فيلم اجرا اين دو بازي در يوتيوب

Wii Sports:SPORTS PACK for REVOLUTION

Super Mario Sunshine U

Super Mario Sunshine

آخرین ویرایش:
ممنون .
مثل اينكه يه اشتباه كوچيك كردم. منظورم اون وسيله اي بود كه روش مي ايستيم و بازي ميكنيم . فكر كنم اسمش وي فيت باشه.

منظورتون اينه ديگه :

http://www.nintendo.com/games/detail/hoiNtus4JvIcPtP8LQPyud4Kyy393oep

فك نكنم ساپورت كنه چون تو فرم شبيه ساز هم هيچ اسمي ازش نيورده.تا اونجايي كه شنيدم اصلا اين دستگاه ربطي به كنسول ويي نداره و يه دستگاه جداست حالا اگه دوستان اطلاعات بيشتري دارن راهنمايي كنند چون من تا حالا از نزديك نديدم كه باش كار كنم ببينم چي هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or